Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני מביא מארה"ב קומפוננט לקדימה וסאב עכשיו אני ממש לא יודע איזה דגמים טובים ואיזה לא

כי הרי לכל החברות המוכרות יש סדרות נמוכות שלא שוות כלום...

אני הולך להזמין דרך האינטרנט את הרמקולים הם הולכים להיות על האוטו של אבא שלי [מדהים שאבא שלי רצה את המערכת הזאת] טויוטה אוונסיס 2004... הגודל מקדימה אם אני לא טועה זה 6.5..

לגבי הסאב אני רוצה סאב שיתן באס טוב אבל לא מפוצץ שפשוט ישמע טוב...

התקציב הוא בערך עד 200 דולר לכל פריט.. בבקשה עזרה

דור

פורסם

אתה יודע שאתה לא יכול להפעיל סאב וקומפוננט בצורה טובה אם אין לך מגבר ?

אם יש לך מגבר אז סבבה אבל אם לא, תוריד כסף מהקומפוננט והסאב ותשקיע במגבר.

ועוד משהו ששכחתי, אם אין לך מגבר אתה צריך לבדוק אם לרדיו שיש לך באוטו יש יציאות RCA (יציאות למגבר).

אם יש לך מגבר שמחובר כבר תשכח את מה שכתבתי

פורסם

אוקיי כנראה שפשוט שכחתי להגיד... יש לי כבר מגבר 400*4 סביר פלוס מינוס אם יהיה מחורבן נקנה חדש אבל אני בנתיים מתבסס עליו.. יציאה למגבר אפשר לסדר את זה כבר אני יודע מראש...

פורסם

כנראה שגם שחכתה להעלות נקודה שלא פחות חשובה : HU , ככל הידוע לע שבאוונסיס החדשה אין אפשרות להסיר את הרדיו-דיסק (שהולך ביחד עם קלטות) המקורי של הרכב , וכמו שאני יודע הוא לא משהו מבחינת הסאונד שהוא מוציא ...

תשקול אם כדאי לך בכלל להתחיל להתעסק עם המערכת, כי את מה שהייתה אמור לקבל מהקומפוננט והסאב שלך, בלי החלפת HU מקורי לא תקבל .

הצעה שלי - גם למוסך טויוטה הקרוב לביתך ותשאל אותך מה בקשר לאחראיות , האם היא תפוג בעת הסרת או הרכבת HU .

אגב , אלו היציאות שיש ל-HU המקורי ברכב ,להזכירתך הוא בגודל של שתי DIN

בהצלחה !

rd-0ut.jpg

מש"ק זרזור

פורסם

אפשר להתשמש במנחת... העניין הוא שהאיכות תרד במקצת. אבל לא קיצוני.

למרות שאני לא מבין סטאס למה אתה מתלונן על איכות השמע במערכות טויוטה... ברכבים שלהם המערכות לדעתי מאוד טובות!. ודיי איכותיות.

כמו כן גם יחסית חזקות (זה מניסיון עם הקמארי של אבא שלי).

שומעים ממש טוב יחסית למערכת מקורית.

קיצר אפשרי להתמש במנחת ואז ולחבר למגבר שלהם.

כמו כן המלצה לרמקולים היא לא הכי טובה שהרי חלק יגידו ש X ישמע יפה וחלק יגידו ש Y ישמע יותר טוב.. הכל עניין של טעם.

על סאב וופר אישית אני ממליץ ללכת על COMPVR שעולה באיזור ה 100 דולר (הספק של 400 וואט RMS) מה שיותיר לך 300 דולר לקומפוננט דיי איכותי.

ואם קומפוננט הייתי שוקל ללכת על פוקל Focal 165 V2 שעולה באיזור ה 250 דולר.

הוא יתן הרבה מאוד. אבל שוב זה עניין של טעם .

פורסם

עוד נקודה למחשבה שכולם שכחו לציין:

סאב לא עובד בלי מגבר.

** תתעלמו מההודעה שלי... לא שמתי לב שהוא הוסיף שיש לו מגבר :) **

(יצאתי קבוק בכל מקרה ג'וקר :lol: )

פורסם

בקשר לHU כבר ביררתי על זה כי ברור שידעתי שישנה בעיה שHU הוא מקורי ואני ממש לא מעוניין להחליף אותו.. האפשרות הכי טובה שהציעו לי כדי להמנע ממנחת זה להוציא preamp ולחבר למגבר זה אפשרי וזה נשמע לי טוב...

בקשר לרמקולים המקוריים.. ת'אמת אני באמת חושב שהם דיי איכותיים אבל אין באס נורמלי והייתי מעוניין לעלות את הרמה במקצת זה הכל, בלי קשר את הקומפוננט האחורי המקורי [יש שתי זוגות בדלתות הקידמיות והאחוריות] אני ישאיר מחובר למגבר של הHU...

פורסם

זה חשוב, כי יש רכיבים שיותר "מתאימים" לסגנון מוזיקה X, ויש כאלו שלא.

(יותר רכים/צורמים וכו')

ולכן מתאימים את סגנון השמיעה, לרכיב עצמו.

פורסם

אורן- מה שאמרת עכשיו ממש לא נכון. אין רמקול שמתאים לסוג מוזיקה, חוץ מההגדרה של SQ, SPL ולפעמים SQL, אי אפשר להגיד לו לקנות קומפוננט של רוקפורד אם הוא אוהב טראנס, ולצורך העניין, התיאור שלו של מה הוא רוצה דיי מדוייק: "מה זה חשוב? המערכת צריכה להשמע טוב גם במוזיקה קלאסית וגם בטראנסים".

בוב: מה שכן, כדיי לדעת מה ישמע לך טוב - אתה חייב לשמוע בעצמך ולא לשאול אותנו.

אפשר להמליץ לך על כמה דגמים ותנסה לשמוע ותחליט מה נשמע יותר טוב לך.

למשל:

Rockford P162S

Morel Dotech MKII

שתי דוגמאות לסט קומפוננט שונה מאוד אחד מהשני.

פורסם
אורן- מה שאמרת עכשיו ממש לא נכון. אין רמקול שמתאים לסוג מוזיקה, חוץ מההגדרה של SQ, SPL ולפעמים SQL, אי אפשר להגיד לו לקנות קומפוננט של רוקפורד אם הוא אוהב טראנס, ולצורך העניין, התיאור שלו של מה הוא רוצה דיי מדוייק: "מה זה חשוב? המערכת צריכה להשמע טוב גם במוזיקה קלאסית וגם בטראנסים".

בוב: מה שכן, כדיי לדעת מה ישמע לך טוב - אתה חייב לשמוע בעצמך ולא לשאול אותנו.

אפשר להמליץ לך על כמה דגמים ותנסה לשמוע ותחליט מה נשמע יותר טוב לך.

למשל:

Rockford P162S

Morel Dotech MKII

שתי דוגמאות לסט קומפוננט שונה מאוד אחד מהשני.

מתעלק על השירשור עם שאלה:

במה שני הסטים שונים אחד מהשני?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...