Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק לסאב?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

שאלה:

האם יכול להיגרם נזק לסאב שלחצו על הממברנה שלו כלפי פנים יחסית בעדינות בזמן שהוא לא היה בשימוש??

או לחילופין, הורדתי את הרשת הגנה מהסאב שלי בשביל לצבוע אותה, בינתיים אבא שלי לחץ על הממברנה של הסאב כלפי פנים....עוד לא בדקתי את הסאב כי לא יצא לי אבל סתם בשביל לדעת אם יש מצב???

אתם יודעים, לפעמים דברים שטותיים מציקים (אני לא מבין בזה...).....אז בלי לקטול חבר'ה.

תודה רבה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

גם בזמן פעולה, התזוזה של הסאב, היא קדימה ואחורה.

לא אמור להיגרם שום נזק לסאב, אתה יכול לישון בשקט :)

פורסם

אתה יכול לזרוק את הסאב לפח עכשיו.

הדינמיקה של הסליל איבדה מהאוירדימניקה בעט לחיצת הפומית הערך הפיזיקלי של הסליל

השתנה וכתוצאה מזה הסליל יפיק פאחים ולא באסים.........

:-P נו באמת......אם זה היה ככה קליפורניה בום לא היו מייצרים סאבים..

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

נו באמת מה יש לכם נגד קליפורניה בום...

נו אז מה אם הסאבים שלהם מגמגמים ולא מוציאים באס, ואולי הסאב יתפרק מהווברציות של עצמו, נו אז מה עם המגברים יכולים להתחמם ולשרוף את האוטו או להתפוצץ, נו אז מה אם הצליל החידי שהקומפוננט שלהם מוציא הוא פקפקפקפחחחחח...

סך הכל אחלה של סחורה :wink:

פורסם

אתה מתכוון ל BOOM BOOM ובסוף BOOOOOOOOM.

מה שכן עניין אותי, הוא אמר שהוא צבע את הממברנה, יש לזה השפעה כלשהיא, זה גם תלוי בצבע מכיבן ששכבה עבה תשנה את משקל הממברנה. :?:

פורסם
אתה מתכוון ל BOOM BOOM ובסוף BOOOOOOOOM.

מה שכן עניין אותי, הוא אמר שהוא צבע את הממברנה, יש לזה השפעה כלשהיא, זה גם תלוי בצבע מכיבן ששכבה עבה תשנה את משקל הממברנה. :?:

הבנת הנקרא....תקרא שוב את מה שהוא רשם בהתחלה!.

אתה יודע מה אני יעזור - "או לחילופין, הורדתי את הרשת הגנה מהסאב שלי בשביל לצבוע אותה, "

אותה =רשת ההגנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...