Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, בשעה טובה, רכשתי היום סובארו ג'אסטי, בקרוב מאוד מאוד אני אתחיל את הסטאפ שלי, שיכלול בשלב ראשון:

HU - פיוניר פרמייר DEH-P560MP

קומפוננט - ככל הנראה רוקפורד P162S, ואם לא זה, אז אחר של רוקפורד.

סאב - רוקפורד פאנץ 1124S P1.

מגבר - לא לצחוק (יוחלף עוד מעט)-סוליד אודיו 500W.

עכשיו, מי שיודע, אז בג'אסטי מורכבים רמקולים 6*4 בדשבורד, ומי שלא יודע, אז עכשיו יודע.

הקומפוננט יהיה בגודל 6.5, ואני אצטרך לארגן לו מקום בדלת איכשהו...

עכשיו, הייתי מאוד רוצה לדעת אם יש מישהו שהתנסה ספציפית בדבר, הדלת בנויה בצורה כזו שלמטה יש תא אחסון, נראה שאצטרך להוריד חלק ממנו או את כולו לטובת הרמקולים, השאלה היא האם אין מפריע בדלת עצמה משהו, את זה אני אדע רק לאחר פירוק הדלת במידה ואין מישהו שיוכל לתת לי את המידע כאן.

אשמח לכל עזרה שהיא, ערב טוב, ותודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוקיי, תודה, זה נתן לי חיזוק למה שחשבתי לעשות, ביטול התא בחלק מסויים של הדלת, אני אנסה לעשות את הדבר לבד, ואם לא יצליח, נאלץ לשפוך עוד כמה מאיות אצל החבריה (הם כבר רגילים שאני בא אחרי שאני מנסה לבד.)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...