Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

חבר טוב שלי מתקין מערכת ברכבו, ומחפש לפני תחילת ההתקנה קרוס אקטיבי

הוא מחפש קרוס אובר פשוט, אך טוב - סגנון לאנזר (שלדעתי האישית מוצריהם בהחלט שווים את מחירם).

הקרוס שהוא מחפש לא צריך לתחום HighPass או LowPass אלא הוא מחפש קרוס של חברה פשוטה שיתחום לו 3 ערוצים לפחות בתדרי BandPass

התקציב עומד על 800 ש"ח לערך.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

נראה לי נתקלתי רק בקרוס אקטיבי אחד שאכן תוחם BANDPASS, לפי דעתי הוא מחפש משהו שהוא לא ימצא, ובאמת אינני רואה לאיזה שימוש\מטרה הוא צריך את היכולת הזאתי ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לצערי (או שאולי לא..) כבר ניסיתי עליו את שיטת "אתה לא צריך..."

אבל הוא באמת לא צריך והוא יודע את זה, הבעיה היא יותר גרועה..

הוא רוצה!

עכשיו אני רק צינור בינו לבין עולם הסטריאו לרכב

כי הוא עצלן ולא יצא ויחפש בארץ..

אני רק רוצה למנוע ממנו לקנות משהו חסריח - וכבר היה לו קרוס של קליפורניה בום פעם על הכוונת...

אלון

• תוכן חדש...