Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלמנט הזה הוא מפיק הכול - צלילים (תדרים גבוההים) מיד (תווך הביינים) ובאס (תדרים נמוכים).

וגם רשום בנתונים שלו שהוא מפיק את כול התדרים.

*הפירוש של באסים עמוקים. שהסאב לא מסוגל לתת תדרים נמוכים ממש כמו שאר הסאבוופרים לרכב.

למה? לא יודע ככה בנו אותו.

*הפירוש של פיקבאסים. האלמנט הזה מפיק יותר טוב תדרים בין ה80-150HZ מאשר 80 ומטה.

איך קבעתי? הוא נישמע הרבה יותר טוב בתדרים האילו מאשר נמוכים, בתדרים נמוכים הוא סתם זז הרבה, לא מורגש, והחוט שמגיע מהחיבורים לסליל כול הזמן מתנגש בהממברנה.

למה? כי זה סתם אלמנט זול.

"רשמת שהתבלבלתי עם מושג שלא קשור בסאבים לפחות לא ברכב... " לא התבלבלתי עם המושג.

כי האלמנט הזה הוא לא סאב.

תמיר

אתה בעצם אומר שהאלמנט הזה הוא לא סאב אלה רמקול DUAL CONE כמו שמוכרים בחנויות אודיו בגדלי 5 ורבע ו6.5, רק בגודל 12 אינץ'? מעניין, לפי הצולים של איך שהוא בנוי זה ממש לא נראה ככה.

את התחומים האלה שציינת סאב נורמלי שכוון בידי מישהו שמבין מה הוא עושה לא אמור בכלל להגיע אליהם, הקרוס אמור לחתוך את הסאב במקסימום 80Hz בסלופ הכי "רחב" שלו.

תחום ה80-150 הוא בדיוק בתחום המידבאס... ואותו בד"כ אמור לשחזר האלמנט הכי גדול בקומפוננט.

"סתם זז הרבה"? אולי המגבר המשופר שלך נכנס לדיסטורשן? אולי אתה לא יודע מה עושה רמקול וסאב בפרט?

אם אלה התוצאות שהגעת אליהם לפי התיאור הזה, נראה לי שהיתה לך בעיה במגבר ולא באלמנט הזה..

פורסם

מה הקשר לDUAL CONE?!?! האלמנט הזה לא ניראה אפילו כמו DUAL CONE.

למגבר היה מחובר קרוס אקטיבי. והמגבר הוא מגבר בייתי של ONKYO.

יש לו כיוון מ300HZ ומטה. ביציאה של הSUBWOOFER.

אני חושב שאתה סתם רוצה לריב.....רוצה לריב. אין בעיה. רק תגיד.

אין לך מושג אפילו איך הסאב הזה ניראה. אתה רק מקשקש.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

טוב חברה אני נאלץ לסגור את היפור פה מסיבה אחת פשוטה...

בקשר למגבר זה באמת 22 RMS קיבלתי אחד כזה פעם...ואני ותמיר פירקנו אותו ו"קצת" צחקנו...

הוא נותן בדיוק את העוצמה שרדיו דיסק של פיונר נותן...

בקשר לסאב ?

זה אכן לא "סאב" אני לא רוצה להכנס למושגים שלכם

אבל האלמנט הזה בהחלט מנגן תדרים גבוהים...

אני לא הייתי מכניס את המילה סאב עם החרא הזה...

רפאל אם כול הכבוד לך זה באמת נראה שאתה סתם מחפש איך להכנס לויכוחים

אדי ?

מה יהיה איתך ? אתה לא רוצה להשתנות ?

אני ראיתי כמה זיינת לתמיר בשכל על כול הקטע שאין עובדות למגבר של רקופורד...

לא צריך עובדות...צריך קצת נוסחאות בשביל להבין שהממגבר הזה חא יכול לתת את מה שהוא רושם...

פורסם

יש 3 סוגי פרוסאונד.

2 מהם מוציאים 22WRMS לכול יציאה והם באים בדגמים של ה"400W" וה"800W"

ורק השלישי הוא החזק מבינהם... כ50WRMS ליציאה והוא בנוי מטרנזיסטורים. והוא בדגם ה"900W"

אני מניח שיש לך את ה"900".

כי את ה2 מגברים הראשונים אי אפשר לגשר.

תמיר

פורסם

תמיר ומתן,

אני לא מחפש לריב עם אף אחד, אני פשוט נדהם לראות את המושגים הטיפשיים האלה שאתה משתמש בהם ברמה של מוכר עממי ולא של מישהו שיודע על מה הוא מדבר..

פיקבאסים, באסים עמוקים, על מי אתה בא לעבוד? אם אתה מייעץ למישהו, כדאי שתעשה את זה בצורה מקצועית ולא בתת רמה, לפורום הזה היתה פעם רמה קצת יותר גבוהה, והיא צצה פה ושם אבל כבר לעיתים רחוקות מאד. אחד הדברים שפוגעים פה הם שטויות שאנשים רושמים לאנשים אחרים שמחפשים מישהו שמבין עניין ובסופו של דבר מקבלים "פיקבאסים" ו"באסים עמוקים".

לעצם העניין, אני אשמח לראות מגבר של אונקיו שבאמת מוציא לסאב 300 הרץ, זה לא מקובל בשום מגבר בייתי. רוב המגברים שאני מכיר חותכים ב60 עד 70 הרץ.

קרוס אקטיבי? הקרוס נמצא במגבר יקירי, למה אתה צריך עוד אחד?

או שאני פשוט לא הבנתי אותך נכון..

במגבר או יותר נכון רסיבר בייתי יציאת הSUBWOOFER היא לא מוגברת, וחתוכה ב70 הרץ בדרך כלל.. אז איפה פה נכנס הקרוס הנוסף?

איך בדקת שתחום ה"פיקבאסים" שלך (80-150) הוא באמת התחום הזה?

עוד דבר, לא מענינת אותי כל כך הצורה של הסאב, האלמנט מוגדר כסאב וזה העניין.

פורסם

המגבר הוא מגבר 2 ערוצים. מגבר דיי ישן. שעובד על רכיב הSTK. של סניו.

הרמקול הזה היה מחובר על ערוץ רגיל, ולכניסה של המגבר היה מחובר כרוס אובר חיצוני.

רשום על הקרוס את תחום התדרים. מה אפשר פה לדעת!?.

וזה שהרמקול הזה מוגדר כסאב.....זה מטעה וזה לא נכון זה לא סאב. והוא לא מדגיש תדרים נמוכים טוב.

ולשנות את הרמה של הפורום יהיה קשה מאוד.לפחות 50% מהפורום הזה הם בני 17-20.

שיפתחו סקר מה הגיל של המשתמשים פה

אין מה לעשות.

תמיר

פורסם

תישמעה לפחות יש לי סיבה לזיין את השכל ולא כמו רמת הידעה(נמוכה) שלך רק לאמין לאחרים שגם להם אין שום ביסוס רציני או מוחשי רק תאוריה!

לך תמליץ לאנשים על פלטינום אודיו וקליפורניה בום....אבל לא על זטקס כי הם בתחום רק 4 שנים למה כי MIKMIK אמר זאת:|

אז אני בימקומך בכלל לא הייתי מדבר!

• תוכן חדש...