Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לאשכול הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56163

ברצונינו לעדכן אותכם בהתקדמות של פרוייקט האיטום. עדכנית לעכשיו אנחנו אוטמים שני רכבים בו זמנית הרכב הראשון: Mazda 323F 92 ו- Nissan Sunny 93.

פרטים לגבי ההלבטים של הקניית החומר עצמו ניתן למצוא בפוסט המקורי. כעת יהיה נושא השיחה על ההתקנה, יעילות וכו...

הרכב הראשון (סאני): ברכב הנ"ל הבידוד הותקן בשתי הדלתות הקידמיות.

הציוד: קומפונט מורל מילניום 5.25, טווטרים של פיונר מסדרת הזהב, קרוס מקורי, מגבר של Inox 400watts.

ההתרשמות: בבדיקה בתדרים מאוד נמוכים (80 הרץ) התגלו שינויים משמעותיים ברעשים וחריקות שבוקעות מהדלת שכן עברה את התהליך לדלת שלא עברה. עם סיום שני הדלתות הצליל השתפר רבות, למרות שבחצי העבודה (בדלת הראשונה) ההבדל לא היה מורגש. בנוסף יש חשד כבד שעוצמת הרעשים מבחוץ הפחתה ורעש הנסיעה ברכב עצמו שקט יותר.

הרכב השני (323f): הרכב התחיל לעבור בידוד בבגאג', מאיזור גלגל הספר. רק האיזור הזה סויים היום.

הציוד: שני מגברים של Boss 1000watts, סאב של

Pioneer 305c.

ההתרשמות: למרות שהבגאג' רחוק מלהיות גמור חלש שיפור מסויים בעוצמת הרעידות, אבל עדיין אנחנו רחוקים מלהיות בטוחים אם חל הבדל לטובה.

הערות והתרשמיות כלליות: החומר הוכח את עצמו כדביק ביותר. הוא נצמד למשטח בצורה חזרה מאוד ובעל גמישות רבה למדיי (אבל נמוכה מהחומר המקורי - דינמיט).

בנוסף המשטחים עבור ניקוי לפני שבאו במגע עם חומר הבידוד.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

ומה התרשמותך הכללית לגבי החומר, מבחינת תועלת מול עלות ומבחינת?

אני גם בזמנו חשבתי על איטום בפזקר, אבל מהר מאוד הורידו אותי מהעץ ולמען האמת חיכיתי כבר הרבה זמן למישהו שיעשה את הניסוי הזה ויהיה אפשר לשמוע את התוצאה...

פורסם

m.sherling ו Hyperion....

שיחקתם אותה

אני רוצה לראות את סוף העבודה שעשיתם למכוניות...

וכמובן אני רוצה שלמוע איך זה נשמע לאחר האיטום

תגידו כמה עלה לכם החומר ואיפה קניתם אותו??? vbmenu_register("postmenu_449199", true);

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

נשמח לשמוע גם על עמידותו בחום

(זה יצטרך להתבצע רק לאחר שהרכב יעמוד ביום חם במיוחד (בהשוואה לקיץ))

כל הכבוד על היוזמה.

פורסם

אני מסתכל על התמונות של הדלת ולפיהם נראה שהחומר לא יעיל במיוחד. הדלת מלאה בקימורים ואחרי האיטום זה נראה כאילו שמו עליה פלטה. החומר כנראה לא גמיש מספיק/לא בעל דבק מספיק טוב בשביל להיכנס לכל הקימורים הללו.

אני מעריך ששיפור מסויים יהיה כי בכל זאת הדלת עכשיו ללא חורים והוספתם לה מסה, השאלה היא מידת היעילות.

פורסם

לפי התמונות שבדלתות, אני גם חושב כך,

אבל אם תסתכל על התמונות של הבגא'ז, זה דווקא די יושב טוב.

• תוכן חדש...