Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שאלות רבות והיתעניינות רבה אני וחבר AA123 או אביעד אם תרצו החלטנו ליבדוק את ההבדלים בתיבות.. מדובר בתיבות לסאב הנפוץ והמוכר ה305C של פיוניר..

אז קודם כל הקדמה:

ברכבי(רכבו של הוריי ז"א לנטיס2002) נימצא (כן כן תיצחקו) מגבר של פרוסאונד(עכשיו אתם בטח נקרעים מצחוק חכו לסוף) שנותן לסאב בגישור, אך ורק לסאב.. אצלי נמצאת התיבה האטומה בגלל העדפתי לSQ ולרעידות סבירות. אני נהנה מסאב שמרקיד יחסית ונותן באס עמוק רק בתוך האוטו.

ברכבו של אביעד(קורולה93) נמצא מגבר של פלטיניום אודיו(עכשיו בטח אחרי שכבר נרגעתם חזרתם לצחוק "מי שני החאפרים האלה?") שמפעיל את אותו הסאב רק בתיבה פתוחה של קליפורניה בום(הפסיקו הצחוקים?) אצלו הבאס הרבה (הרבה) יותר נמרח והרבה (הרבה) יותר מרקיד את האוטו. אבל צריך להזכיר גם שהאוטו שלו הרבה פחות "מבודד" מהלנטיס..

למה החלטנו לנסות אתם שואלים? כי אני רציתי לדעת אם הסאב שלי שקט כזה כי הוא לא מקבל את העוצמות הנכונות ואביעד רצה לשמוע איך נשמע באס מדוייק ונקי יותר (SQ)..

אז זה מה שהיה- החלפנו בסאבים לצורך הבדיקה.. התחלנו ת'שמיעה אצלו באוטו. פתאום לא הכל רוקד הסאונד נשמע נקי וברור יותר אני ממש נהנתי לשמוע אצלו הוא לא אהב בגלל "חוסר הריקוד" והמסז' שגם הוא היה חסר.. עברנו לרכב שלי. פתאום שמעתי (ויותר הרגשתי) את כל הפלסטיקה שעוד חוזקה אצלי אחרי קניית הסאב. פתאום הכסא שלי יותר רוקד והכסא שלי(כסא הנהג) מנסה לחבק אותי, הבאס נשמע אל מחוץ לאוטו ולמרחק ואם עומדים בפתח הדלת מרגישים רוח :shock: אבל בכול אופן אני גם לא נהניתי כי הבאס נמשך ונמרח וכי מקבלים כאב ראש כשמחפשים את הרכבים במראות..

אז בסופו של דבר לא ממש החלטנו מה אנחנו רוצים וכנראה שזה עוד יקרה לרבים..

לסיכום: אני נהנה מהתיבה שלי ואני דיי מופתע מהפרוסאונד ומי שלא מאמין ומזלזל אני מזמין אותו לשמוע. אני גם ארשה לעצמי לצטט את חברי הטוב באת הניסוי "אני מרשה לך "לפתוח ולפרק" את הסאב שלי עם הפרוסאונד".

אני מחכה לתגובה שלו בת'רד. פשוט כרגע יש לו בעיות טכניות ותקציביות קלות שבגללן הוא חסר בפורום

:wink:

פורסם

במזדה לנטיס זה לא חוכמה...

התקנתי בכזאת סאב של "אינוקס פרו" עם מגבר פלטינום , והאוטו כמעט נסדק..

לא האמנתי שהאינוקס מנגן.... ועוד 10" ...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אם חשבת שאצלך עם הפרוסאונד הסאב לא מקבל מספיק עוצמה אז למה חשבת שאצל חבר של הסאב מקבל את מלוא העוצמה מהפלטיניום

פורסם

לקחתם שני הגברות דלות, והשתמשתם בסאבים שיש להם עוד הרבה.

אני מאוד שמח שהינכם מרוצים.

אבל תתארו לכם כמה הייתם מרוצים משימוש בתיבות תהודה נכונות, עם הגברות בהתאם.

אם אתם מעוניינים לשמוע את ההבדלים, ואתם מהמרכז.... אין לי שום בעיה לעשות לך הדגמה ותגיעו למסקנות שלכם לבד..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לי יש 305 בתיבה אטומה שעובד על ג'נסיס ... אם רוצים לעשות השוואה אני מעוניין לקחת חלק .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אחי אני מהמרכז ומאוד היתי רוצה לדעת מה ההבדל

אשמח אם תאכל ככה להציץ אצלי במערכת ולהגיד לי מה לא בסדר

מאוד מענין אותי הנושא

מאוד !!!

תודה !!!

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

OK אייל

עדיין 450 יורו...עזוב כסף להזכיר את המילה גנסיס עם מוצר של פרוסאונד זה סוג של פשע

Samiro

אני לא הבנתי מה אתה רוצה

ואני מאמין שגם שי לא יבין ( בכול זאת הוא דיסלקט תתחשבו...:-P )

תסביר את עצמך יותר טוב...

ואם זה משהו אישי עם שי..אז פרטי לא?

• תוכן חדש...