Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדי לפי מה אתה מחליט שהם יכולים לקבל יותר ממה שהם מוצהרים

במצב רגיל ( שזה אומר ללא חיתוכים )

גבר שווה לחתוך באסים מקדימה

כדי שיצא מיד וטרבל יותר חזק ? נכון ?

האם אני צודק ! ? כמובן עד גבול הטעם הטוב ! להשאיר טיפה באסים !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

היי!

אצלי ברכב (סיאט), היה מיד-באס של PHILIPS וטוויטר של BLAUPUNKT.(ככה זה הגיע מהמפעל)

לפי תמונה רואים, שזה אותו טוויטר. כנראה את המיד-באס החליפו לך ברדיו-מילנו ל-MB, שהוא מהסידרה DISCUS

(MB QUART DSD216 6.5" 2-Way COMPONEN) והוא בהחלט יותר טוב.

אז תגביר אותו קצת :wink: .

פורסם

איזה מגבר שווה להוסיף?

עדיף שיהיה גם קטן במימדים שיהיה אפשר לדחוץ מתחת לכסא...

וזה כבר 3 מגברים ברכב !!! זה בריא ומה צריך לעשות למצבר לחזק אותו ?

ועוד משהו יש לי רמקולים שמחוברים בבריג' עם מגגבר 4 יציאות שווה לקחת ממנו לקדימה במקום לחבר עוד מגבר

או שהעוצמה תרד בהרבה מאחורה

השאלה בעצם - האם בריג' מגביר את העוצמה פי 2 ... או לא פי 2

פורסם

סמירו.

כל הת'רד הזה שפתחת פה נראה כמו סלט אחד גדול, ולא אתה (ועושה רושם שרוב החברים) מכאן מבין מה הולך אצלך באוטו. (2 מגברים ואתה רוצה להוסיף עוד אחד?!?! למה?!?!)

אני ממליץ לך במקום לרשום כאן את כל השאלות שלך ולקבל תגובות (שבחלקן אינפנטליות) לך למתקין גדול ומוכר (סאונד אפ איקס, סאונד בלאסטרס) שיעשה לך קצת סדר בכל מה שאתה מתאר שהולך שם...

אני בטוח שככה תהיה הרבה יותר מבסוט ותחכים מאשר על גבי ת'רד זה...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
סמירו.

כל הת'רד הזה שפתחת פה נראה כמו סלט אחד גדול, ולא אתה (ועושה רושם שרוב החברים) מכאן מבין מה הולך אצלך באוטו. (2 מגברים ואתה רוצה להוסיף עוד אחד?!?! למה?!?!)

אני ממליץ לך במקום לרשום כאן את כל השאלות שלך ולקבל תגובות (שבחלקן אינפנטליות) לך למתקין גדול ומוכר (סאונד אפ איקס, סאונד בלאסטרס) שיעשה לך קצת סדר בכל מה שאתה מתאר שהולך שם...

אני בטוח שככה תהיה הרבה יותר מבסוט ותחכים מאשר על גבי ת'רד זה...

איתמר.

אשמח אם תתנו לי כתובות

רחוב מספר וככה בקטנה איך מגיעים !! ותאמינו לי שמחר אני קופץ

הלכתי למישהו מהפורום פה שטען שהוא מבין !!! לא אזכיר שמות

והוא פשוט אכזבה !!! אז אשמח את אקבל פה ושם כתובות (עדיף מתקין טוב כמה שיותר)

תודה

פורסם

אל תלך לסאונד FX שיעשו לך סדר... או שאולי אתה רוצה סדר בכיס כי בזה גם אני יכול לעזור לך

בכול מקרה צריך לחתוךף את הבאס מקדימה אבל עם גבול מסויים

קצת באס מהקומפוננט יתן לך יותר כיוון של SQ

• תוכן חדש...