Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הרבה מחשבה והתלבטות בין קומפוננטים, הרי המערכת החדשה שהותקנה אתמול בניסאן אלמרה:

הד יוניט - pioneer 560mp

קומפוננט קדמי - phase evolution cfs 165.25

קומפוננט אחורי - phase linear pc 130.20

סאב וופר - "cerwin vega hed 12

מגבר לקומפוננטים - phase evolution rs-4

מגבר לסאב - crunch 200se

הסבר קצר על הרכיבים החדשים:

את הקומפוננט האחורי שישב באוטו הקודם מקדימה החלטתי להעביר אחורה ולא לקנות רמקולים חדשים לבמה האחורית, כך חסכתי לעצמי כמה מאות שקלים חשובים שנחסכו למטרת הקומפוננט הקדמי

את הקומפוננט הקדמי קניתי לאחר שקראתי ביקורות טובות מאד עליו ולאחר שכמו שכבר ראיתם החלטתי להרכיב מערכת שתורכב מרמקולים phase וממגבר phase

את הסאב השארתי מאחר והוא עבד מצויין באוטו הקודם והוא יורד לתדרים נמוכים בקלות כמו שאני אוהב

כמו כן את המגבר שמגביר את הסאב החלטתי להשאיר מכיוון שהוא פותח אותו מצויין והוא ממש מגבר יפה.

ההתקנה (לא התבצעה על ידי):

אטימה מלאה של דלתות קדמיות + בגאג' ע"י קיט דינאמט אקסטרים

הרכבת הרמקולים

חיווט+מגברים (יושבים על פלטת עץ שמרופדת בבד פוטר בצבע כחול כהה)

חיבור המערכת וכיוון

עלות הרכיבים החדשים :

מגבר phase

קומפוננט קדמי phase

קיט דינאמט אקסטרים דלתות + בגאג'

התקנה של הכל מאפס

מחיר: 4500 ש"ח !

נ.ב

בקרוב תמונות

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון תודה!

אם אני לא טועה המגבר עלה 2260, משהו כזה

ההתקנה בוצעה ב"סאונדר" ברחובות ולקחה 11.5 שעות כמעט רצופות

פורסם

מברוק!!!!

מצטרף לשאלה של אברי מי עשה את ההתקנה???? מי שקנית ממנו את הרכיבים?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

קודם כל תתחדש.

הבחירה של הרמקולים והמגברים ממש מצויינת המגבר שרכשת ה-RS4 של PHASE זכה בביקורות מאוד מאוד טובות ב-AUTO HIFI בשנה האחרונה בגרמניה בכל המגזינים.

הקומפוננט של 165.25 PHASE CFS שלקחת הוא קומפוננט ברמה יש לי אחד כזה ברכב וגם בחתימה שלי כמו שאתה רואה,תתחדש ותבוא למפגשים ניראה אותך ונשמע את המערכת.

תומר

פורסם

מותר להתעניין מה עלותו של הקומפוננט הזה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן יצא מחיר ממש ממש טוב, בלי מע"מ ועוד עם הנחה שאני לא יודע מאיפה הם הורידו אבל בעיקרון מדובר ברכיבים שעולים יותר, רק המגבר והקומפוננט לדוגמא ראיתי ב-4100 שקל ביחד

פורסם

יפה אז משו פה ממש לא כשר! תנו לי לכחת אתכם בחזרה לכיתה ד':scatter:

ההדיונית הזה עולה 1000 שח הכי זול שמצאתי,המגבר עומרי טוען עלה 2260 והקומפוננט במחיר מוזל של 1300 שקלים חדשים... ועכשיו לחלק הקשה:

2260

+

1300

+

1000

=

4560

שזה ב60 שקל יותר ממשה טענת שעלתה כל ההתקנה!!!:shock:

בלי מגבר נוסף,בלי איטום,בלי סאב,בלי קומפוננט נוסף,בלי חיווט,בלי התקנה!

:confused: אני היחיד פה שאומר what the fuck?????

פורסם
יפה אז משו פה ממש לא כשר! תנו לי לכחת אתכם בחזרה לכיתה ד':scatter:

ההדיונית הזה עולה 1000 שח הכי זול שמצאתי,המגבר עומרי טוען עלה 2260 והקומפוננט במחיר מוזל של 1300 שקלים חדשים... ועכשיו לחלק :conf: +

1300

+

1000

=

4560

שזה ב60 שקל יותר ממשה טענת שעלתה כל ההתקנה!!!:shock:

בלי מגבר נוסף,בלי איטום,בלי סאב,בלי קומפוננט נוסף,בלי חיווט,בלי התקנה!

:confused: אני היחיד פה שאומר what the fuck?????

אם הית מסתכל טוב הית רואה שהמחיר שהבחור דיבר עליו הוא מחיר לסט קומפוננט מגבר והתקנה בלבד כל כך פשוט בלי יותר מדי חישובים ובדיקות מיותרות :conf:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...