Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סאב ממישהו, הסאב הוא של jbl וכתוב עליו jbl בגדול, יש עליו משולש כתום וכתוב עליו GT Series, הסאב בגודל "12.

כיצד אני יכול לדעת את דגם הסאב ואת העוצמה שלו ?

הסאב כרגע מחובר לי על המגבר שהיה לי במקום הרמקוליים הקידמיים ואני מעוניין הוסיף מגבר רק בשביל הסאב ורציתי לדעת איזה מגבר אני יכול להתאים לו ואם ניתן להסתדר עם מגבר 4 ערוצים אחד, רמקולים אחוריים, רמקולים קידמיים וסאב.

פורסם

קראתי פעמיים את ההודעה שלך ועדיין לא הבנתי את השאלות אם תוכל לארגן את השאלות ואת העובדות זה יהיה מצויין...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
קניתי סאב ממישהו, הסאב הוא של jbl וכתוב עליו jbl בגדול, יש עליו משולש כתום וכתוב עליו GT Series, הסאב בגודל "12.

כיצד אני יכול לדעת את דגם הסאב ואת העוצמה שלו ?

הסאב כרגע מחובר לי על המגבר שהיה לי במקום הרמקוליים הקידמיים ואני מעוניין הוסיף מגבר רק בשביל הסאב ורציתי לדעת איזה מגבר אני יכול להתאים לו ואם ניתן להסתדר עם מגבר 4 ערוצים אחד, רמקולים אחוריים, רמקולים קידמיים וסאב.

לאתר של JBL נכנסת?

http://www.jbl.com/car/products/

נסה בעמוד הראשי להכנס ל JBL אירופה במידת הצורך...

כעת, איזה מגבר יש לך כעת? 4 ערוצים?

אם כן, יכול להיות שמה שיש לך כרגע יספק אותך ללא רכישת מגבר נוסף.

במקומך הייתי בודק אופציה לחיבור הקדמיים והסאב למגבר, את האחוריים ל-HU.

פורסם

או קיי מהתחלה...

דבר ראשון קניתי סאב, הסאב הוא של jbl ואני לא יודע כמה וואט הוא או מה הדגם שלו - רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת את העוצמה שלו או את הדגם שלו איכשהו ?

דבר שני הוא שאני רוצה לחבר גם רמקולים קדמיים, גם אחוריים וגם סאב וברשותי מגבר אחד בעל 4 יציאות - מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת ?

חבר חיבר לי את הקידמיים (רמקול 3½ boss בדש, מאוד חלש) לHU (רוקפורד RFX9120), את האחוריים (pioneer 6X9 350W) ואת הסאב (ה-JBL הנ"ל) הוא חיבר לי למגבר. התוצאה הקיימת היא לא נשמעת משהו בגלל שהרמקולים הקידמיים מפרפרים והאופציה של שליטה בסאב דרך הHU לא פעילה משום מה.

מה הפיתרון, צורת החיבור היעליה ביותר כך שכל הרכיבים יפעלו ללא עיוותים ותינתן לי שליטה על הסאב דרך הHU ?

הייתי באתר של JBL אך לא ראיתי תמונה שמתאימה לסאב.

פורסם

לדעתי הדרך שחבר שלך חיבר לך את הרמקולים למגבר ולHU היא הטובה ביותר בהתחשב בנסיבות.

עכשיו לגבי הרמקולים הקדמיים "שמפרפרים": נסה להעביר את הFADE יותר לרמקולים האחוריים בHU - כך תשמע יותר חזק באחוריים והעוצמה בקדמיים תרד, והם לא יפרפרו.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

• תוכן חדש...