Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מגבר של גי בי אל 104 רמס כפול 4 ורמקולים של מוראל 140 ואט ורמקולים של גי בי ל וסאב אל תשאלו ניכנסה לי המברגה בתוך הרמקול של המוראל ניהיה לי חומר בגומיה מסביב לא יודע אם יהיה לי נזק מימני כנריאה שכן וגם יש לי רעשים שאני נותן גז ולא יודע מה לעשות...... יצאתי פה חאפר חפאר אבל לא נורא אולי בשנה הבא....

פורסם

אתה לא ממש מובן :)

דבר ראשון, יש לך חור בממברנה של איזה רמקול ?

אם אתה רוצה תיקון ביתי, תעשה חיפוש בפורום .. יש כל מיני חומרים מומלצים בשביל למרוח על החור בעדינות..

דבר שני תמיד תוכל לתקן אותו .. אבל זה עולה כסף ...

לגבי הרעשים, יש מספר בדיקות שאתה צריך לבצע בשביל לדעת מה הגורם, תעשה חיפוש בפורום בנוגע ליללת אלטרנטור

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחי אתה צריך כנראה משתיק רעשים אבל זה קצת גורם לירידה באיכות הסאונד (לא ממש רציני)

ויש לך אפשרות ביתיית מה שאני עשיתי....

תקח חוט חשמל רגיל תחבר לגוף של המערכת מאחורה ותלפף אותו סביב הRCA שמתחברים לך למערכת....

אבל שהכבל ישמסתובב סביב הRCA יהיה חשוף...

בהצלחה.

לירן

פורסם

לא אחי תלפף אותו סביב הכניסות של הRCA שבמערכת

ולא לחבר לשום מינוס תחבר לאיזה בורג מאחורי המערכת יעני לגוף שלה.

לירן

פורסם

אחי תקח חוט חשמל רגיל (דק) תוריד בקצה אחד ככה 2 סנטימטר (שהחוט יהיה גלוי יעני שתתראה את הברזל)מאחורי המערכת יש לך את החיבורים של ה RCA שהולכים למגבר אז יש שם בורג תפתח אותו ותסגור את הבורג שיתפוס את החוט חשמל...

אחרי זה את הקצה השני תגלה את החוט ככה 5 - 7 סנטימטר ותלפף אותו סביב הכניסות של ה RCA שאמור להכנס למערכת (את 2 הכניסות ביחד ואז זה אמור לפתור לך את כל הבעייה של הרעש....

לירן

פורסם

mad doc, אשמח אם תעשה את הניסוי שהציעו לך, ותתן חוות דעת "עד כמה זה פתר את הרעשים"...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיקמיק אחי הניסוי הזה עובד בדוק וזה לא גורע בכלל מהאיכות של הסאונד אם אתה כל כך רוצה לדעת אם זה עובד בעצמך אתה מוזמן לבוא ולראות אצלי את זה...

לירן.

פורסם

לירן, אתה טוען שבלעדי זה, יש לך יללת אלטרנטור ?

ועם זה, אין לך יללת אלטרנטור ?

אשמח אם הבחור יעשה כהמלצתך, ויתן את חוות דעתו בהקשר לניסיון המעשי שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כן אני טוען ככה אדון מיקמיק....

ובקשר לבחור לא נראה לי שיש חיבורים לקויים אלה יש מיקרים שברגע שמחברים למערכת מגבר אז יש יללת אלטרנטור אז במקום להשקיע כסף במשתיק רעשים שהוא גורע טיפה מן האיכות והעוצמה של המוזיקה..

אז הרבה אנשים עושים את הפיתרון שאני הצעתי לך וחוסכים את הכסף של המשתיק הזה וככה זה גם לא גורע מאיכות המוזיקה ברכב...

בבקשה ובהצלחה

לירן

פורסם

אתה יודע מה, הנושא הזה כל כך מסקרן אותי שאני הלילה יעשה את מה שהצעת.

אני ייצור רעש אלטרנטור אצלי ברכב, על ידי כבל RCA של 20 מטר, ואז אנסה לפתור את הרעש על ידי ההצעה שלך ..

אם אמצא "תפניות" מעניינות .. אולי אפילו נפתח על זה דיון וגישה חדשה לנושא ...

אותי בכל אופן זה מעניין, וכפי שאתה רואה אני פתוח להצעות אם אתה טוען בצורה נחרצת שזה אכן עובד.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לירן, אתה טוען שבלעדי זה, יש לך יללת אלטרנטור ?

ועם זה, אין לך יללת אלטרנטור ?

אשמח אם הבחור יעשה כהמלצתך, ויתן את חוות דעתו בהקשר לניסיון המעשי שלו.

אצלי בערך שבועיים אחרי ההתקנה הופיעו פתאום רעשי אלטרנטור , וההארקה הזאת מהRCA לרדיו דיסק היא בדיוק מה שפתר את הבעיה.

ואם זה מעניין אותך... אז יש אצלי RCA מסוככים (Triple shielded twisted pair conductors)

והם עוברים בנפרד מהכבל מתח

Mazda Lantis F

• תוכן חדש...