Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי באוטו סאב של מגנט REFLAX300 שההספק שלו זה 440 וואט/ 200 אר אמ אס

ומחזיק אותו (וגם רמקולים 9*6 מאחורה של פיוניר - 400 וואט) המגבר V12 של פלטיניום אודיו (אני יודע שהוא לא נחשב בשבילכם אבל אצלי הוא סוחב מצויין) ..

בקיצור שלשום אני שומע מוזיקה ופיתאום אין לי באס באוטו.. אני וחבר שלי פתחנו את התא מטען והיה קצת ריח של שרוף שבא מהסאב, היציאות במגבר לא נשרפו (בדקנו).. השאלה שלי היא שהאם יכול להיות שהסליל של הסאב נשרף ב 100 אחוז? הבנתי שגם יכול להיות שהחוט בפנים התנתק (אבל שוב, היה קצת ריח של שרוף...)

לא חותם

פורסם

הכל יכול להיות, צריך לבדוק זאת כדי לדעת בוודאות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בהתחלה הבאס הפסיק לנגן, לאחר מכן ניגשת לסאב ויצא ממנו ריח של שרוף...בטח הRCA התנתק:roll: .

:-P

תוודא הריגה...תמדוד את התנגדות הסאב.

:king:

פורסם

מולטימטר, מדידת התנגדות

זה מכשיר דיי נפוץ... (אך אם אינך יודע במה מדובר, כניראה שלא מספיק נפוץ עבורך)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יכול להיות שהוא לא נשרף!! גם לי קרה מקרה מאוד דומה...מה שהרחת לא היה בהכרח ריח של שרוף זה יכול להיות ריח של עץ גם שדומה קצת לריח של שרוף...בגלל שהסאב הנ"ל מגיע עם תיבה מקורית מגרמניה..

הריח יוצא כשיש הרבה באס!!

תבדוק משהו אחר...לי קרה מקרה זהה כמעט,

והבעיה אצלי היתה שהכבל שבתוך הסאב התנתק מהסליל או משהו כזה...לקחתי את זה חזרה למי שקניתי ממנו והוא לקח את זה לS.G

שהם יבואנים של מגנאט, ולמרות שמנהל המעבדה בילבל לי במוח שאין אחריות על סאבים...הוא תיקן את זה..והסאב שלי חזר לפעול כמו גדול !!!

אני חושב שאולי זה קרה גם לך...תחבר אותו גם שוב, ותגביר...אצלי במצב כזה שמעתי צפצופים חלשים ביותר...אם אתה שומע אותם אז הבעיות שלנו זהות!!:)

ואם תתווכח שיש לך אחריות אתה תקבל אותה גם! עובדה שאני קיבלתי.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

גם אם אין אחריות, אם מדובר בניתוק פשוט ..

זה לא משהו מסובך לתיקון אפילו על ידי חובבן ..

(לא מדבר על ניתוק הסליל עצמו)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אולי זה חלק מסרט אימה סיני

הפלטינום הזרים לסאבון החביב שלך DC ואז הסאב הלך לעולמו:wink::crazyeyes

ועכשיו ברצינות...

לך לחנות המתקן סאבים ותגיד להם שהיסתכלו עליו....

פורסם

מזתומרת החוט שמתחבר לסליל התנתק? (עוד לא לקחתי את זה לאחריות כי אין לי כרגע זמן)

פתחתי את התיבה וראיתי שהחוט מחובר לרמקול כמו שצריך.. זה נקרא החוט שמתחבר לסליל?

לא חותם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יכול להיות שהוא לא נשרף!! גם לי קרה מקרה מאוד דומה...מה שהרחת לא היה בהכרח ריח של שרוף זה יכול להיות ריח של עץ גם שדומה קצת לריח של שרוף...בגלל שהסאב הנ"ל מגיע עם תיבה מקורית מגרמניה..

הריח יוצא כשיש הרבה באס!!

תבדוק משהו אחר...לי קרה מקרה זהה כמעט,

והבעיה אצלי היתה שהכבל שבתוך הסאב התנתק מהסליל או משהו כזה...לקחתי את זה חזרה למי שקניתי ממנו והוא לקח את זה לS.G

שהם יבואנים של מגנאט, ולמרות שמנהל המעבדה בילבל לי במוח שאין אחריות על סאבים...הוא תיקן את זה..והסאב שלי חזר לפעול כמו גדול !!!

אני חושב שאולי זה קרה גם לך...תחבר אותו גם שוב, ותגביר...אצלי במצב כזה שמעתי צפצופים חלשים ביותר...אם אתה שומע אותם אז הבעיות שלנו זהות!!:)

ואם תתווכח שיש לך אחריות אתה תקבל אותה גם! עובדה שאני קיבלתי.

אחי אתה צדקת... היום חזר לי הסאב מהתיקון והיה כתוב על ההזמנת תיקון מגעים רופפים או משהו כזה...

לא חותם

פורסם

כן נו זה מה שהיה לי, אחרי שהוא חזר הוא התחיל להפציץ יותר חזק ממה שהפציץ קודם...

אבל זה מוזר, אולי זה פגם בכל הסאבים מהסוג הזה???

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...