Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת האחרונה היו כאן כמה ת'רידים בנושא ,מצאתי בפורום אמריקאי ת'ריד מעניין באותו נושא.

קראו ותהנו .

http://forum.elitecaraudio.com/showthread.php?threadid=107085

במידה והקישור אינו עובד ללא רישום ,כנסו ל-general discussion (בצד ימין למעלה) ואח"כ על הת'ריד:

" 100W Brax vs. 100 W Jensen "

פורסם

וואט זה וואט ואין קשר מי מוציא אותו

מה שכן יכול להיות הרבה מאוד דברים אחרים כמו זה שחברה כי אנד תצהיר על 50 RMS ותיתן 100

יכול להיות שהמגברים נכנסים פחות לקליפינג

יש הרבה שטויות אבל בעיקרון וואט זה וואט

בקשר לפורום הזה אז הואדורש הרשמה

בכול מקרה לצערי אני לא ממש טוב באנגלית אז יש לי קצת בעיה להסתדר עם מה שהם רושמים

אני אשמח עם מישהו יזרוק כמה מילים על מה שרשמו שם

פורסם

וואט הוא וואט אבל מותג "מדבקה" יכול לרשום הרבה דברים והצהרות על המגבר, זה לא אומר שהם מאומתים ואמיתיים!!! וככה זה ברוב המותגים הללו.

פורסם

מה זה קשור?

רשמתי שחברת הי אנד יכולה להצהיר על 50 RMS ולתת בפועל יותר

חברה מדבקה תעשה ההפך תיתן הצהרה על 150 ובפועל זה יהיה 90 וגם בקליפינג גבוה

אבל העניין של וואט זה וואט

לא קשור בין חברות

פורסם

אם תביא לרמקול 50RMS מחברת היי אנד ותביא לאותו רמקול 100RMS של חברה רגילה אני בטיח לך שה50RMS ישמעו וינצלו את הרמקול הרבה יותר חזק ואיכותי....

בכלל,אם תיסתכלו על מגברי היי אנד תיראו שהם אינם "חזקים"במיוחד נתונים בין ה50-70RMS ליציא ..למה? כי לא צריך יותר כדי לישמוע ברכב ...המגברים של חברות גדול מפוצצים בנתונים של 100-150RMS ליציא אבל בפועל אתה לא תינצל אפילו 40 אחוז מהנתון הזה אם אתה קונה מגבר היי אנד אתה תינצל אותו עד הסוף ותיקבל מקסימום איכות....

עדיף לך ליקנות מגבר שאתה יודע שתינצל ב100 אחוז מאשר ניצול של 40 אחוז...

וכן יהיה הבדל שמיעה בין מגבר של גנסיס לרוקפורד או לכול מותג בינוני...

מתן,מה שאתה אומר בכלל לא מאפיין את חברות "היי אנד"...

פורסם

אתה כנראה לא יודע מה זה וואט ל וואט

אדי 50 וואט ללא קליפינק של קליפורניה בום יהיה זהים מבחינת העוצמה ל 50 וואט ללא קליפינג של גנסיס...

אדי בוא לא ניכנס לעניין של איכות המגברים

ורק שתדע שעדיף לנצל רק חצי מהמגבר ולא את כול ה 100 אחוז

מהסיבה הפשוטה שתמיד טוב שיש לך הגברה בריאה שאתה לא ממש מנצל את המגבר ושאתה גם תגיע לעוצמה הזאת ללא קליפינג בכלל

פורסם

אדי, ההודעה שלך לא מתחברת להיגיון, ומציאות בשטח.

אני בהלם שבחור שנמצא כל כך הרבה זמן בפורום לאודיו שיחסית מבין עיניין, מאמין בוודוו שאפילו מתקינים ממוצעים לא היו מאמינים בו.

אתה חושב שמגבר הייאנד נשמע שונה ? אחרת ? בוא תעשה את המבחן שלי אדי .. 500 שקלים מחכים גם לך.

לאחר שתעשה עלי קופה של 500 שקל, אתה מוזמן לטוס לRC ולזכות ב10 אלף שקל.

ואיך הגעת למסקנה שצריך הספקים נמוכים ?

פעם ראית מפרטים של רכבי SQ ? כל מגבר שמה זה איזה 400 וואט למיד..

300 וואט לטוויטר ... 1000 וואט לוופר.

העובדה שהחברות היאנד צנועות,וכותבות הצהרות מגוחכות, -לא- אומרת שהמגברים הללו אינם חזקים.

חוץ מזה, קשה לי להאמין שמישהו ירכוש מגבר הייאנד, בשביל להגיד לחבר שלו .. "בוא תראה איך הוא נותן בראש.. מגבר ממש חזק".. זה לא מעניין בכלל את קהל הלקוחות שלהם.

אתה לא קונה קלאסיקה בשביל לספר לכולם כמה היא מהירה.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...