Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מזה אני אניח שעדיף לא לעשות הגבהות ופשוט לשים רמקולים 5.25" או 6.5"(מה שנכנס לשם, מזהים במקרה? לא כלכך הצלחתי למדוד במדוייק...)

כי אם גם ככה רמקולים כאלה לא יספקו הרבה באס אז כבר עדיף את זה מאשר לשים רמקולים גדולים ויקרים יותר שצריכים הגבהות אבל שגם לא יתנו לי באס...

אני לא חושב שאני רוצה להתחיל להתעסק בחיתוך הפח... גם עניין כספי(אני לא יודע איך לעשות את זה אז צריך מתקין) וגם הסיבוכים עם הצורה של הפח...

פורסם

הרעיון הכי בריא זה להתקין רמקולים עגולים

למה בדיוק לא היצלחת למדוד? כך סרגל שיש שם אינץ ואתה כבר תראה

פורסם
הרעיון הכי בריא זה להתקין רמקולים עגולים

למה בדיוק לא היצלחת למדוד? כך סרגל שיש שם אינץ ואתה כבר תראה

אז על איזה רמקולים עגולים אתה ממליץ? משהו בסיגנון מה שכתבתי בהודעה הראשונה?

הצלחתי למדוד אבל לא במדויק... קצת קשה להכנס לשם כדי למדוד את החור. מלמעלה אני לא יכול בגלל הגריל הדפוק הזה והמדף שאני לא יכול לפרק(או שאני אפרק ולא אצליח להחזיר......) ומלמטה זה קצת קשה להגיע לזוית שבה אני רואה את הסרגל בדיוק מול החור... זה לפחות 13ס'מ(חור ל5.25 עד כמה שידוע לי) אבל אם זה יותר ואני אשים רמקול 5.25, זה לא ידפוק את הסאונד בגלל הרווח?

ושוב, מה לגבי הקדמיים? גודל החורים(מישהו חייב לדעת... ראיתי כאן כבר סאני עם 5.25 בדלת אבל אני לא יודע אם לזה חתכו בפח או לא יודע מה...) והרמקולים שבחרתי?

פורסם

אם זה 13 ס"מ, זה אכן אמור להיות רמקול בקוטר 5.25".

לגבי המרווח שדיברת עליו, עדיף למנוע את זה מראש. הבעיה היא לא הרווח, אלא מקום האחיזה שיהיה לו. אם הרמקול יהיה קטן מהחור, לא תוכל לתפוס אותו כראוי.

לגבי הקדמיים, עדיף שתמדוד את הרמקולים כפי שמדדת מאחורה. (להסר הספק)

יכול להיות ש-SLaSH צודק, קשה לקבל קנה מידה בתמונות שצירפת.

פורסם

אם זה עוזר, צירפתי תמונה עם מטר...

לפי ת'רד קודם כאן, הגודל הוא 4X6 ולא 5X7. מאיפה מודדים? מהרמקול עצמו או מהברזל שמסביב שלפי התמונות ששמתי הרבה יותר גדול מהרמקול עצמו...

הקומפוננט האלה נחשבים טובים? גם ללא מגבר?

עריכה: שחכתי לצרף את התמונה...

speaker03.jpg

• תוכן חדש...