Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע למגבר וקומפוננט...

יש לי בערף 1000 ש"ח(פלוס מינוס) להשקיע על כל אחד בנפרד...

מגבר:

1. Macaudio z4200

2. JBL GTO75.4 (מהדיוטי פרי אבל נראה לי שאזל המלאי)

3. SPL פרימייר 1000

קומפוננט:

1. MBQ DSD216

2. MAGNAT XTREMA 2160

3. PHASE EVOLUITION CFS 165.25

4. מורל דוטק

לגביי הקומפוננט אני יודע שזה עניין של שמיעה אישית של הסט אבל אני רוצה כיוון פחות או יותר

אשמח לשמוע על הצעות נוספות...

וכמה שיותר תגובות בבקשה זה חשוב.....

תודה מראש

עידן

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אני הייתי הולך על דוטק ועל JBL GTO 75.4

למה ?

יש לי נסיון גדול עם הדוטק והוא בכלל לא מאכז אותי

הJBL לדעתי מגגבר מצויין שווה כול שקל גם עם קונים אותו במחיר שלו בארץ ( 1400+- )

בכול מקרה אם תקנה את מה שאמרתי גם ישאר לך איזה 250 שקל...

פורסם

כיוון כולם פה יכולים לתת לך בסוף תיבחר אחד תיקנה ולא תאהב...אז סמוך רק על השמיע שלך..

אני אישית חושב שDSD קומפוננט מצויין וטוב יותר ממורל החיסרון היחיד שלאוזן מסויימת הטוויטר יכול לישמע צעקני..

בעניין המגבר של JBL למרבה הפלא שמעתי מחבר שלי שהוא ממש על הפנים שורף רכיבים וכו' בקיצור מה שבהכרך זול לא תמיד טוב:idea:

אם אתה שומע אלקטרוני או ראפ הייתי ממליץ לך לישמוע גם את הרוקפורדים הישנים יותר סדרות הF ..

הן פשוט מצויינות... מאוד אהבתי את הFNP שיחסית זול בשוק 700-900שקל וFNQ אבל הוא יקר ולימצוא דגם ישן קשה מאוד אבל לך תידע תמיד יש מציאות..

פורסם

עידן, אתה מוזמן לעשות חיפוש לגבי ה JBL, יש מספיק לקוחות מרוצים ומאושרים פה, שלא נשרף להם שום כלום ..

יתר על כך .... אתה מוזמן לעשות חיפוש ב GOOGLE ולחפש לקוח אחד לא מרוצה בכל העולם, ואם תמצא אחד בכל העולם שלא מרוצה מסדרת ה JBL GTO.... אז אולי תתחיל תתחיל לפתח ספקות בעיניין ...

לגבי הקומפוננטים, אני לא יודע איזה ניסיון יש לחברי הפורום עם PHASE. אני פשוט חולה עליהם !!!

מומלץ בחום..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אדי אם הטויטר נשמע לך צעקני משחק נכון יכול לסדר לך את העניין הזה

עם זה עניין של מיקום או התעסקות בקרוס

בכול מקרה כמו שאדי אמר יכול להיות שרמקול נשמע לי טוב...לך לא יהיה בדיוק טוב

הכי טוב לך תשמע

תן לאוזן להחליט

מתן

פורסם

אני משוכנע שהבחור יודע שאיננו מכונות, ולכל אחד יש העדפות אישיות ..

אך מן הסתם אם 100 אנשים ימליצו על סט X, יש סבירות טובה שהסט הזה ידבר גם אליו ..

ולכן מה לעשות .... לא לכולנו יוצא לשמוע את הסטים... בטח ובטח לא באפליקציות שונות ומשונות ..

ולכן אנו גם צריכים להתבסס על המלצות ... גם אם הן אינדקציה מאוד מאוד קטנה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שוב שי אתה מדבר על 50 /50 יכול להיות שהמלצה בלי לישמוע תיקלה לשמיע שלו ויכול להיות שלא ..ואם היא לא תיקלה אז סתם אתה עושה פדיחות לעצמך....כדי להיות בטוחים 100אחוז פשוט כדי לו לישמוע וגם הצעות שונות או משונות ...

מתן,כתבתי יכול להישמע צעקני כלומר אם לא מכוונים אותו נכון או יכוון פשוט אחר הוא יכול לישמע ככה ואם זאת לאוזן שלי זה צעקני אבל בטח שי יבוא עכשיו ויגיד שאני הוזה וזה לא צעקני לאוזן שלי:-P

פורסם

אדי, אם אני הולך ושומע את הקומפוננט שאני הולך לקנות, אתה רומז שזה וידוי הריגה של 100% ?

באוטו שלי הוא ישמע זהה ?

בדלת שלי הוא ישמע זהה ?

עם ההגברה שלי הוא ישמע זהה ?

עם התחימת תדרים שלי הוא ישמע זהה ?

(אפילו לא ניכנס לנושא הקליפינג.....)

אתה מדבר פה גם כן, על סבירות של 50% 50% ... מה אנחנו לומדים פה ?

שכן, אפשר להתבסס על המלצות של אחרים, כפי שכולנו עושים .... כי הם לא רחוקים מהמציאות שנשמע בשטח ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי, אתה אומר שעדיף להסתמך על המלצות ולא על שמיעה? אפילו בסיטואציה שונה? (ואני לא מדבר על סטנד הדגמות)

לרמקולים שונים יש ציביון סאונד שונה. אני מסכים שיש בערך 90 אחוז שזה ישמע שונה (הכווה לא זהה) אבל הצביון הכללי ישאר. העוצמה פחות או יותר תישאר (עם אותה הגברה)...

תמיד עדיף לשמוע.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אומר שהרושם שנקבל מאנשים באינטרנט, הוא לגיטימי לכל הדיעות, כפי שכולנו עושים, נותנים , ומקבלים.

לבוא ולהגיד שלשמוע את הרמקולים אצל מישהו אחר - בדלת שלו - בהגברה שלו - באוטו שלו - עם האפליקציה שלו - עם התחימה שלו - עם הקליפינג שלו.

לא מהווה אינדקציה של 100% ולא נעליים ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אוקי,אז הגזמתי 100 אחוז...80אחוז זה בטוח כן....אפשר תמיד לימצוא קומפוננט ברכב עם תנאי שטח דומים במיוחד אם מדובר על קומפוננט כאלה ולא סדרות גבהות ויקרות שלא לכולם יש....

שאתה מחפש קומפונננט אתה צריך להגדיר תנאים בהם הוא יעבוד כלומר מגבר,איטום,חיתוך וכו' אם אתה שומע אצל חבר אותו קומפוננט אבל עם תנאים טובים יותר ואתה אוהב את אז אתה יודע שיש לה קומפוננט שלך "כישרון'' ואם תינסה להשוות בקצת את התנאים שלך לתנאים החבר תיקבל שמיע יפה .....ככה לפחות אני יעשה בזמן הקרוב עם הFNQ...

פורסם

אז בוא נסכם מה משפיע עלינו בזמן הקצר הזה שאנו הולכים לשמוע קומפוננט.

1. מיקום.

2. תיבת התהודה של הדלת.

3. איטום קיים ? האם הממברנה מותקנת כראוי על הגבהה אטומה ? או שאפילו דלת כתיבת תהודה הממברנה לא רואה ?

4. הרכב.

5. עוצמת ההגברה.

6. מצב הקליפינג שלה, שמיע ?

7. הפאנל נמצא עם כיוונונים אשר מעוותים אותו ?

8. תחימה של הוופר.

9. מיקום הטוויטר, האם הקרוס מתכוונן ? מה הכיוונון, עדין .. צורם ?

10. שאר האפליקציה .. סאבים ? רמקולים נוספים ?

11. השיר שאנו שומעים אותו, עד כמה אנחנו מכירים אותו ?

12. עם כל ההבדלים הללו, אתה חושב שאתה תקבל איפיון של 80% ? אם אחרי שהסברתי לך את כל הגורמים שמשפיעים על השמיעה בכל רכב אינדווידואלי, אתה עדיין סבור שאתה מקבל אינדקציה של 80 אחוז..... אז עזוב אותי מהויכוח המיותר הזה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

את אף אחד מהמגברים שהצגת לא יצא לי לשמוע,

אך את הקומפוננטים, כן.

אם השאלה הייתה מופנית כלפי, אני הייתי מתלבט בין PHASE ל MOREL .

הפייז מאד דינמיים, בעלי סאונד כוחני, פאנצ'יים, ומהנים, עם מיד נעים אך קצת עמום

וטוויטר מפורט, אך חזק ומחריש (צריך קבל מרגיע...)

למורל קצת פחות נוכחות באסית, אך הם יותר מפורטים, רגועים, נינוחים, וכיף להאזין להם שעות.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...