Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם. . .

יש לי ר"ד BLAUPUNKT עם זוג רמקולים 5.25 של JVC מאחורה

יש לי מיצובישי צ'אמפ '94. רציתי לדעת האם כדאי לי להתקין 6X9 מאחורה(ואיזה?) ולהעביר את ה5.25 לקדימה או לדלתות?

וגם מה זה קומפוננט?

מצטער על הבורות אני קצת חדש בעניין

תודה מראש

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

בקצרה בקצרה... קומפוננת זה סט שמורכב מוופר ומטוויטר(בכללי משהו שיש סטים יותר מורכבים שכוללים גם מיד) הייתרון בכך הוא שהצליל מחולק ל-2 היחידות וע"י מופק צליל יותר איכותי ומדוייק משום שכל יחידה מקבלת את התדרים בהם היא פועלת במיטבה. לשאלה לגבי הרמקולים.. כדאי לך להעביר קדימה את הJVC כדי ליצור במה קידמית ובשביל באסים יותר טובים לשים 6X9 מאחורה אני חושב שפיוניר 240W יספיקו

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

Hש לך מקום בדאש ל6.5!? אז שים שמה... יש להם חלל עבודה בתוך הדאש? זה מופנה כלפי מעלה? או כלפי מטה?

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...