Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי Alpine 9833R - HU תודה !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לשדרג את המערכת ולהחליף את הרדיו-דיסק (HU) התקציב כרגע עומד על 3500 ש"ח אבל יכול לגדול במידה ואני אמצא HU ששווה את התוספת.

1.רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה מחיר המכשיר - Alpine 9833R

מהיבואן הרשמי (אפריל טקליין) ?

2. דבר נוסף האם מישהו יכול להמליץ על מכשירים נוספים בעלי מפרט זהה או אפילו טוב יותר של

חברות אחרות גם במידה ותקציבם גבוה יותר מתקציב ממכשיר ה - Alpine 9833R .

תודה מראש, Shafan

פורסם

חבל לקנות דגמים ישנים אלא אם כן יש לך מחיר טוב של ממש עליהם.

המכשיר החדש של אלפיין הממשיך של הדגם 9833 הוא 9853, פרטים בקישור הבא:

http://iweb.alpine-usa.com/pls/admn/item_info?p_item_name=CDA-9853&p_category=10&p_subcategory=45&p_main=10

בקשר לקניה מהארץ, לדעתי בשביל מכשיר שעולה בארה"ב 330$ שווה לקחת את הצ'אנס של אחריות ושירות. חבל לשלם 1500-2000 שקל יותר.

פורסם

קודם כל תודה על ההתייחסות !!

א. לי זה לא משנה אם המכשיר הוא דגם יוצא או נכנס כל עוד יש לו את המפרט שאני מעוניין ואיכות הסואנד טובה ומספקת אותי ובנוסף אין לי עליו "מחיר טוב" מפני שציינתי שאיני יודע את מחירו ( אם אתה יודע את המחיר דרך היבואן הרשמי אני אודה לך מאוד אם תשתף אותי במידע זה ).

ב. המכשיר שציינת Alpine 9853 שונה בקצת מהדגם Alpine 9833R תסתכל טוב במפרט שלהם

הדבר המוזר השני הוא שאתה בעצמך בת'רד אחר פירסמת את הליין החדש של 2005 וכתבת:

"שימו לב שלא נראה בדגמים פה משהו שיחליף את ה9835 המדהים." , כאשר ה- 9835 וה- 9833R הם מכשירים זהים חוץ מתצוגת המידע כאשר ה- 9835 משתמש בטכנולגיה שונה שנקראת - Bio-Lite

ג. לפי מיטב ידעתי אפריל טקליין שוחטים במחירי שירות עבור תיקונים, ולכן חשוב לי לקנות מכשיר כאשר יש יש בו 3 שנים אחריות מאפריל טקליין ולחסוך הוצאות נוספות בעתיד במידה ויהיו בעיות אם ה- HU

ודבר נוסף איני יודע האם צריך לכייל את המכשיר שבא מחו"ל על-מנת לקלוט רדיו בארץ ( טיפול כזה מצריך הוצאה נוספת ) תקן אותי אם אני טועה ?!

בכבוד רב, Shafan

פורסם

לפי מה שאני יודע האלפיין 9833 (הדגם האמריקאי ולא האירופי) עולה הרבה פחות מ 3500 שצינת.

תבדוק באתרים שמוכרים אותו.

אפריל-טקליין באמת יקרים כך שאני לא בטוח שכדאי לקנות דרכם.

את הדגם האמריקאי אין צורך לכייל במיוחד.

לא בטוח ששוה לקנות דרך אפריל טקליין רק בגלל האחריות שלהם . בדרך כלל המכשירים של אלפיין ( אלה אם כן תתעלל בהם ) יהיו אמינים ולא הייתי מוסיף סכום משמעותי בשביל האחריות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא מזמן קניתי את האלפיין 9835R, והציעו לי גם את האלפיין 9833R ב - 3100 ש"ח עם אחריות

ל - 3 שנים של אפריל טקליין.

אין שום הבדל בינו לבין הדגם האמריקאי, אבל אפריל משווקת רק את הדגם האירופאי,

ובגלל זה הוא יותר יקר. אני מאמין שאת הדגם האמריקאי תמצא בפחות,

אבל ללא אחריות ל - 3 שנים.

לגבי האחריות תדע שהיא לא מלאה ל - 3 שנים,

אלא שנה מלאה ועוד שנתיים אחריות לא כולל מסך ומכניזם, שזה בעצם כמעט הכל.

לי (מכל מיני מסיבות) היה שווה להוסיף קצת כסף ולקנות את הדגם האירופאי,

בלי קשר לתוספת האחריות (למרות שלהזיק זה לא יכול).

פורסם
זה לא מדויק, יש הבדלים אין האירופאי לאמריקאי

לאירופאי יש RDS

האירופאי תומך במקלטי DAB והאמריקאי במקלטי XM.

וואלה צודק, טעות שלי. :oops:

אני כמעט לא משתמש ברדיו, אז זה פרח מזכרוני.

• תוכן חדש...