פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
פטנט חדש 1 2 3
מאת Clarion Man- 31 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
�Flip-Top� Heatsink נראה באמת נחמד למי שעושה CUSTOM INSTALL או פשוט בתחרות אז לפתוח את זה שייקבל אוויר.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
מה אתם אומרים על המערכת ??? מגבר יד שניה lanzar 300 watt 2 ch 85 rms (vibe) הסדרה השחורה רדיו דיסק פיוניר 7650 יד שניה רמקולים pioneer 300 6*9watt הכחולים יד ראשונה / 3 way kenwood 300watt 6*9 קומפוננט מורל פולס יד ראשונה או מגנט כל זה יצא לי +- 2400 נישאר לי ההתקנה והכבלים יש מישהו שמתקין בזול באזור אשדוד עם קבלים ושירות טוב ?? מה אתם אומרים דחוף תשובות המערכת צריכה להיות מורכבת ביום שישי גג
- 7 תגובות
- 957 צפיות
יש לי מאחורה חורים 5.25, הציעו לי להתקין את ה6X9 מלמטה כאילו שהרמקול לא יגע בפח ויהיה כביכול תלוי מלמטה על ארבעה ברגים. האם זה בסדר או שזה יהרוס את הסאונד???
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 3 תגובות
- 747 צפיות
איך נראית לכם העסקה הזאת? והאם אלה מוצרים איכותיים? http://www.getit.co.il/ie2/Auction.asp?AuctionID=1072914
הודעה אחרונה מאת perzik, -
מישהו יודע לומר לי: jbl GTO75.4 זהו מגבר spl או sq??
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 743 צפיות
חבר שלי הציע לי לקנות סאב בוס DBP-122 : http://www.bossaudio.com/products/speakers.htm המחיר שלו בחנות הוא 2300 ש"ח חבר שלי הציע לי חדש כזה ב 1800 ש"ח השאלה שלי האם הסאב הזה נחשב לסאב טוב ואיכותי ? והאם החיר שנתנו שלי הוא באמת שווה ?
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם המגבר של לוגיק שבתמונה יוכל להרים 2 סאבים של מאגנט שכול אחד 180 רמס מגבר 4 ערוצים 800W MAX 4X100W R.M.S ב 4 אום מכיל קרוסאובר משתנה לכל מגבר של Hi-Pass ו Low Pass כמו כן הדגשת תדרים נמוכים Bass Boost של 12db ב 50HZ
הודעה אחרונה מאת ביתר לעולמים, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הציעו לי לקנות מגבר מונו 500W וסאב 250rms איך מוצרים אלה?כמה אמור לעלות שניהם?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 763 צפיות
מה אתם אומרים על המגברים האלה??? ואיזה עדיף מהם לדוטק+סאב של עד 250 ארמס??? http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=453 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=523&CatCode=208 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=547&CatCode=205 http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=644
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 5 תגובות
- 978 צפיות
***למנהלים מצטער מראש אם הנושא לא מתאים לפורום (נא להעביר)*** אני סתם שואל כדי לדעת: כאשר למישהו יש מערכת חזקה ברכב והוא שומע בווליום בינוני עד חזק, זה אמור לפגוע בשמיעה נכון? ומה יותר פוגע בשמיעה הטוויטרים או הסאב וופר? אני שמעתי פעם שאם הרמקולים טובים והסאונד מכוון טוב אז זה לא פוגע / פוגע פחות בשמיעה, זה באמת נכון? ולכל אלה שיגידו שהם לא נוסעים ב"פול ווליום", אני לא מאמין, כי אחרת למה צריך לשים סאב של קיקר 750 RMS (חוץ מהקטע של התחרויות ואל תגידו שזה לא פוזה...)?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 806 צפיות
שלום לחבר שלי יש פונטו והוא רוצה להתקין רמקולים אחוריים ואמרו לו שבשביל לשים 6X9 יש לחתוך איזה תומך שם של הבאג' ואז הוא ישקע למעשה ואם הוא רוצה להתקין רמקולים כאלה הוא צריך ללכת לנגר ולבנות תומך מעץ עם מקום לרמקולים האם זה נכון? אין עוד אפשרויות?? המלצות משהו?? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים חשבתי לעצמי אולי להשים אקוליזר לרכב כדי שאני יוכל לשלוט בטרבל ובבס בצורה טובה ונוחה , מה אומרים, והאם כדי , והאם יש הצעות לאקוליזרים לרכב בסכום של 500 עד 1000
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 5 תגובות
- 950 צפיות
סוף סוף אני קיבלתי את האוטו... אני רוצה עכשיו לקנות מערכת יש לי היום 2500 למערכת מעונין לשמוע הצעות למגבר 4 רמקולים ופנאל לגבי הסאב תלוי במחיר שלו... תודה לכל מי שיהיה מוכן להרכיב לי מערכת לאוטו בסכום הנל
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 2 תגובות
- 991 צפיות
היי אנשים אשמח להעזר בכם להמלצות לסט קומפוננט קדמי לניסן טרנו שנת 2001 קצר דיזל הציוד שברשותי כרגע זה 2 מגברים של פיוניר 1) 400 וואט 2 יציאות 2) 500 וואט 4 יציאות סאב 800 וואט של פיוניר סידרת פרימיר רמקולים מסוג פיוניר 9*6 300 וואט 3 WAY הד יוניר של פיוניר סידרת פרימיר 760 הרמקולים הקדמים הושארו ברכב הקודם לכן אני מתלבט בין מורל דוקט לבין רוקפורד או MB המתקין היה בחור בשם אבי מיאמי סאונד נחשב מתקין מעולה עשה עבודה מצוינת ברכב הקודם....
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי הציעו לי לרכוש את הסאב של: Pure AcousticsPure Acoustics עם הניאון במחיר של 290 ש"ח זה הצעה של חבר של אבא שלי , הוא מביא לי אותו חדש מהיבואן לו בארץ. האם הוא שווה 290 ש"ח? לא כדאי להוסיף עוד 200-300 ולהביא סאב אחר? איך הסאונד שלו למי שיש אותו? הנה המפרט שלו: 12" 500W עם מנורת ניאון כחולה עגולה מסביבו (נדלקת לפי קצב) + תיבה עם 2 פורטים למטה. תמונה: http://www.wallashops.co.il/mall_product_images/auction_product/ON1220N.jpg כאשר גודל התיבה: גובה: 45 ס''מ רוחב: 55 ס''מ עומק: 35 ס''מ גודל הוופר: ''12 הספק: 500 וואט RMS (מה הקשר rms?) נצילות: 92dB תחום תדר: 20Hz-500Hz גודל מגנט: 40Oz האם הוא יחסית חזק? איכותי? אני פשוט מ…
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רואה כל המון תמונות של סאבים עם מגנטים כפולים וכאלה עם מגנטים גדולים ולרוב הם יקרים עכשיו מה שאני לא מבין ובא לשאול זה .. - שיצא לי לראות גם סאבים עם מגנטים גדלים מאוד (ורמקולים כאלה) שהסאונד שלהם "חרא" !!! אולי אלה היו חיקויים אני לא יודע היתי שמח לקבל קצת הסבר - יש גם נתונים ב OZ משהו כזה מה זה אומר ?
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
- 2 תגובות
- 850 צפיות
אני רוצה להתקין בלנטרה 96 שלי רדיודיסק שהיה לי ברכב הקודם. עכשיו את כל החיווט עשיתי בלי בעיות הבעיה שלי עכשיו היא איך להכניס את הרדיו למקום. לפי מה שראיתי הרדיו גדול מידי כדי פשוט לדחוף בפתח של הרדיו בדשבורד. ניסיתי להוציא את כל הפנל אבל אחרי הוצאת הברגים עדיין יש חוטים וחיבורים שנראים מכניים לכפתורים של המזגן וכו'. מישהו יודע איך לנתק את כל העסק הזה או שכדאי פשוט ללכת למתקין שסביר להניח יודע מה בדיוק לעשות? תודה.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 7 תגובות
- 963 צפיות
שלום לכולם ברכב יש לי בדלתות מקדימה ובדלתות מאחורה 6.5 אינץ של חברת מגנט - סידרה הכי יקרה שלהם. לאחרונה החלפתי את הקדמיים בסט קומפוננטים של אקסייט עם טוויטרים נפרדים , ההבדל הוא שמיים וארץ למרות שמדובר בסט דיי בסיסי של קומפוננט לעומת רמקול איכותי, בעצם הכי איכותי שהיה שם של מגנט, גם המגנט של הרמקול מגנט הוא ממש ענק לעומת האקסייט, ולמרות זאת האקסייט איכותיים עם הפרדה מעולה. היו לי גם טוויטרים נפרדים של סוני מחוברים במקביל לקדמיים - מגנט , הסט קומפוננט של האקסייט מחליף שני 6.5 אינץ של מגנט וטוויטרים של סוני ,שרק הטוויטרים עלו לי יותר מכל הסט קומפוננט הזה. הטוויטרים עלו לי 300 ש"ח לפני כשנה. עכשיו, חשבתי אם אני מחליף גם מאחורה את ה6.5 של המגנט לסט קומפוננט נוסף, ל…
הודעה אחרונה מאת SUBI4, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי שהחלטתי שכמגבר אני אקח את הרוקפורד P4004,אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי סאב שהמגבר ירים בצורה יפה. הדגש הוא על SQ ולא SPL !!! המגבר אמור להרים את הסאב שתמליצו לי עליו ויחד איתו את הסט קומפוננט שלי (MOREL PULS 5.25 עם טוויטרים של HYBRID). מישהו עבד עם הסאב של סרווין ווגה שאוטופרט מוכרים במבצע ב-450 ש"ח (אם אני לא טועה S12)? מישהו יכול לתת חוות דעת על הסדרת סאבים החדשים של רוקפורד (לא זוכר את הדגמים,רק זוכר שכתוב עליהם STAGE 1/2/3,אני מתכוון ל-STAGE 1). התקציב לסאב הוא גג 500 ש"ח (כולל התיבה). תודה מראש. אגב,כמה יכולה לעלות התקנה של מגבר וסאב כולל ערכה להתקנה,פיוזים וכו'?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ידידי.. אני מתכוון ביום רביעי לבצע התקנה של מערכת עם סאב בזוקה 8 אינטצ מגבר 4 יציאות V12 החיקוי אבל נותן בראש לא רע בכלל . ורמקולים 200 4WAY של קנווד. עכשיו לגבי היחידה חשבתי על ה560 עד שהבנתי שלא כדאי לגעת בגלל המקור המפוקפק שלהם ובגלל השינוי שעושים להם בארץ. וחשבתי על ה5650 עכשיו אדם נחמד מאוד אמר לי שבקרוב מאוד הוא מקבל את 5750 . ביררתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שינויים בכלל . מישהו יכול לבדוק את המפרט שלהם בעין מקצועית ולמצוא לי את ההבדל . כי מבחינה כספית זה 100 שקל שזה עדיין מכובד בשביל הפרש בלתי מורגש בעליל. בתודה TECHNET
הודעה אחרונה מאת ebari, -
סוג עץ לתיבה 1 2
מאת Kicker Furious- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת למה כולם משתמשים בעץ מסוג MDF שהוא נחשב לעץ די פשוט וזול ולא הכי דחוס.. עכשיו תיבה לא צריכה להיות כמה שיותר אטומה לא?... אז למה לא משתמשים לתיבות בעץ נגיד סנוויץ?שהוא ממששש דחוס ויקר יותר..
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב, אז ככה: חבר שלי הרכיב רמקולים אחוריים כמו שלי (פיוניר 6980) ברכבו, ובטעות שהבריג את הרמקול למגש, המברגה החליקה ועשתה חור קטן בממברנה (תקנו אותי אם זה לא השם). מה עושים במצב כזה?? תודה מראש
ומה מהם יותר טוב ואיכותי ? תודה
הודעה אחרונה מאת Sonic, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלתי מייל היום ואני מפרסם את התמונות שלו כאן....אני חושב שזו אחת מהעבודות הכי יפות שראיתי... מה דעתכם? ואם מישהו מכיר את הרכב או פרטים אליו אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קומפוננט קידמי - אני מתלבט בין שניים: lanzar hr 6.1 , 280W RMS 549 ש"ח morel pulse 6 , 100W RMS 589 ש"ח מגבר - אני מתלבט בין שניים: magnat the rock 800 - 4X140 RMS , 2X350 RMS 960 ש"ח lightining audio b2.300.4 900W - 4X50 RMS , 2X150 RMS 950 ש"ח סאב - magnat reflax 300 - 440W , 230W RMS 430 ש"ח אני לא חולה מערכות מטורף , אין לי כוונה לשדרג את המערכת הלאה , רק מחפש להחליף את המערכת המקורית שבאה עם האוטו , ואני דחוק בכסף. בקשר ל HU זה הרדיו המקורי שבא עם איביזה. אני ישמח לשמוע הצעות לשינויים (לא בסגנון של תגרד עוד קצת כסף , כי אין) והצעות למקומות מומלצים וסבירים להתקנה. תודה !
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם...חברים קנו לי ליום ההולדת מוראל פולס 9*6 בנתונים רשום שהם 150 וואט rms אז השאלה הראשונה שלי האם הם באמת 150 וואט או שאלו הם נתונים שיקריים? ושאלה שנייה שלי אליכם היא האם המגבר של jbl דגם: 75.4 שאמור לספק 104 וואט rms לכול ערוץ יספיק בשבילהם. זה המגבר בעקרון שאני רוצה לקנות הוא אמור להפעיל בעתיד את זוג הרמקולים של מוראל וזוג נוסף מקדימה ''6.5 של jbl גם כן, כאשר הזוג הזה משהו כמו 40 וואט rms בלבד. ולפי קריאה בהודעות שהתפרסמו אצלכם הבנתי שהמגבר הזה לא רע אפילו שהוא תוצרת סין, אשמח לשמוע ביקורת נוספת על המגבר הנ"ל. תודה.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
מה אתם אומרים על המגבר של JBL GTO 75.4? איך הוא איכותי יש לו עצמה ולא מזיפים בrms? הוא גם תוצרת סין אז הוא אמין?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 4 תגובות
- 944 צפיות
נכנסתי לאיזה לינק שפורסם פה וראיתי אחד ששם מחשב באוטו וחיבר אליו מסך ככה שהוא יכול לשמוע שירים דרך הוינאמפ לראות סרטים GPS ועוד קראתי את כל מה שהוא רשם אבל עדיין הוא לא מפרט הכל בקשר לחיבורים וזה :\ מישהו ניסה את זה פה ויוכל לעזור לי בבקשה?
הודעה אחרונה מאת -Jok3r-, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה ראיתי אצל כמה מהחברים שלי שהם חיברו דיסקמנים לרדיו שלהם אז איזה כבל צריך בישביל זה ועוד שאלה,יש לי טלויזיה בחדר ומערכת סטריאו ואני רוצה לשמוע TV דרך המערכת איזה קבל צריך RCA או משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת FreeRider, -
- 5 תגובות
- 957 צפיות
Home | Tech Support | Team Quake | Dealers | News | Contact Us International Distributor | Become a Dealer | Sales Rep Application | Main | Gallery Amplifiers | Woofers | Coaxial | MatchedComponents | Audio Processors | Tubes | Separates | Accessories Magma | dB | DBX | SWS | Subzero | TremorX M A G M A > > S U B W O O F E R S #1 in Sound Quality, #1 in SPL�In sound quality and low frequency extension, the Earthquake MAGMA woofers excel leaving all other woofers behind� May 1999 CA&E. �With nearly 22mm of linear excursion (four times longer than other sub), and a hefty 3� 4-layer dual vo…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי