Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***למנהלים מצטער מראש אם הנושא לא מתאים לפורום (נא להעביר)***

אני סתם שואל כדי לדעת: כאשר למישהו יש מערכת חזקה ברכב והוא שומע בווליום בינוני עד חזק, זה אמור לפגוע בשמיעה נכון?

ומה יותר פוגע בשמיעה הטוויטרים או הסאב וופר?

אני שמעתי פעם שאם הרמקולים טובים והסאונד מכוון טוב אז זה לא פוגע / פוגע פחות בשמיעה, זה באמת נכון?

ולכל אלה שיגידו שהם לא נוסעים ב"פול ווליום", אני לא מאמין, כי אחרת למה צריך לשים סאב של קיקר 750 RMS (חוץ מהקטע של התחרויות ואל תגידו שזה לא פוזה...)?

פורסם

ברור שכאשר שומעים גבוהה מאוד אז זה לא בריא ממש לשמיעה אבל לא עד כדי כך ..

תאר לך שאתה במועדון אתה שומע יותר חזק בהרבה , לגבי הנזק אני לא ממש יודע להגיד לך

פורסם

לפי דעתי מה שהורס יותר את השמיעה זה הטויטרים הצליל שלהם גבוה מאוד לעומת הבס שהוא יותר נמוך

הצליל של הטרבל חודר לאוזן(לפעמים אפשר להשתגע מזה)

אני חושב שיש כאלא שהמערכת שלהם היא סתם ליופי כי אף אחד לא יכול לסוע עם כל כך הרבה רעש

תאר לך שאתה נוסע ומצפצפים לך אתה לא שומע וגם שאתה בתוך האוטו זה סבל לאוזנים אין מילה אחרת שמתאימה מאשר פוזה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

רבותיי כל מוסיקה או צליל למעשה נכנס באותה קטגוריה: רעש שנמדד בדציבלים

חשיפה לרעש מעל 85 DB לזמן ממושך פוגעת בשמיע,חשיפה חד פעמית לרעש מעל 140 BD גורמת לנזק לשמיע גם כן.

אין רמקולים איכותיים EAR FRIENDLY

עריכה:

חברה תיקון: ככול שהתדירות הגל עולה כך הוא מסוכן יותר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...