Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקשיב לי

תוותר על האחוריים שים סאב קטן ותגביר עם מגבר 4 ערוצים את הקומפוננט והסאב

תשמע הרבה יותר טוב מאחוריים וקומפוננט, בדוק

פורסם

לנזר זה לא משהו טוב.

1400 וואט מספיק ?

תיהיה בטוח שזה אפילו לא חצי

שקונים מקבר מסתכלים כמה RNS נטו

ולא כמה מצהירים ולא כמה וואט מקס הוא ב 2 אום...

ולדעתי אם אתה לא קונה סאב תגביר את האחוריים

פורסם

אני מכיר מספיק אנשים שיש להם לנזר והם מרוצים עד הגג ואין להם תענות!

החברה עומד בציפיות ונותנת תמורה מצויינת למחיר!

במיפגש יצא לי לישמוע 2מגברים וסאב של לנזר סידרת האופטידריב שלהם ואני חייב להגיד שמאוד מאוד היתרשמתי!

לסיכום לך על זה!

פורסם

מוזר, אני יכול לספור לפחות 3 אנשים שהתלוננו על בעיות התחממות.

לא לדבר על רעש שהמגבר הוסיף למערכת,

ובואו לא נשכח עד כמה הם "עוצמתיים" בטירוף פשוט .... (זה היה המגבר של האופטידרייב שהיה מוצהר אוברייטד, לא ?)

אדי, עזוב אותך מרוקפורד, קח לאנזר :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לפתוח את התרד של מדידות הספקים של המגברים שלנו.

אני רק צריך לעשות וידוי הריגה להספק המתקבל . ויאללה כל מי שמעוניין מוזמן לבוא למדוד :)

מחר אני מקווה שהתרד יהיה פתוח ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן באמת מוזר ואני שמעתי מ5 אנשים רק דברים טובים....

שי,לכול חברה יש את פולסים והמינוסים שלה..גם מגנאט שאתה מעודד כול כך לא כזו מושלמת!

פורסם

אדי לא באתי להעיד על הפלוסים של מאגנט, באתי להעיד על המינוסים של לאנזר.

כשמאגנט תצהיר על X, והמדידות שלי יראו חצי X, אני לא אמליץ עליה.

כשמאגנט יגרום לאנשים להתחממות יתר, ולניתוקים .. אני לא אמליץ.

כשמאגנט יוסיף לאנשים רעש למערכת, כתוצאה מבידוד לקוי של ספק כוח.. אני לא אמליץ גם כן ..

כשהתימכור בארץ של מאגנט יהיה גבוה ממוצרים אחרים אשר דומים בביצועים, גם אז לא אמליץ עליה.

בדיוק כמו שאף פעם לא המלצתי על הTRAXX אשר נמצא בבאגז שלי, כי אף פעם לא חשבתי שהוא נותן תמורה מספקת במחיר שדרשו עליו.

מה למדנו מכך .... ?

א. יש לי דיעה אובייקטיבית.

ב. הדיעות שלי יכולות לבוא גם על מוצרים שנימצאים ברשותי, ולכן אפשר לראותן כדיעות אמינות לכל הדיעות אשר לא באות להשמיץ חברה ומותג מסויים.

אם הבחור היה בא ומבקש חוות דעת על ה LANZAR MONOBLOCK, היה מקבל את כל השבחים שהמגבר זכאי לו.

ולכן, אפשר להבין מכך שאין לי שום דבר נגד המותג\חברה... אלה ... לגבי התמורה ממוצר ספציפי אשר משווק תחת כותרות וביצועים אשר באים לרמות את הצרכן ולגרום לו לעוול בכיס.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בוא אני יגיד לך מה באמת למדנו אליך ...אתה מישתמש בגישה של רוקפורד זה חרא ובוא תוכיח לי אחרת או לנזר זה חרא וכול המוצרים שלה זבל..

אתה עושה סתם הכללות בלי שום ביסוס או הוכחה. אתה מגנאט אתה לא מכליל כי אין לך נגדה טענות אבל את רוקפורד אתה כן למרות שלא היה לך בכלל ניסיון עם ציוד שלהם...והניסיון שלך אם לנזר זה כולה מגבר אחד ואתה מפריח את כול החברה..

שמדברים איתך על רוקפורד אתה אומר שלא צריך לימדוד זה כתוב על נייר אבל שמדובר על מגנאט אתה אומר צריך לימדוד וכו' וכו'...

כול בן אדם יכול לעשות דווקה ולבוא אליך ולהגיד מגנאט זה חרא ובוא תוכיח לי אחרת ואחרי זה אתה תיכתוב את אותו תרד שכתבת עכשיו...

בקיצור שי אתה סתם עושה הכללות בלי שום ביסוס או הוכחות רציניות......

פורסם

אדי אתה מדבר על נושאים שאתה לא מבין בהם.

ואתה נותן התיחסות בצורה ילדותית ולא רצינית..

כשתשנה את פורמט הדיבור שלך ואת תוכן ההתיחסות שלך, אולי אשקול להתיחס בצורה בוגרת ועיניינית.

עד אז באמת הגיע הזמן שתרד מהעץ שטיפסת אליו ... בהחלט לא במקום.

כל נושא וכל התיחסות שהבאתי נוגע לעובדות והצהרות. לא היתה שום התיחסות שהבאתי כלפי רוקפורד שהמצאתי מהאויר, וכמובן וכמובן כלפי לאנזר.

וגם מאגנט מנפחת נתונים כמו כולם, אחרת היא לא היתה צריכה לפרסם נתונים של WATT MAX.

לבוא ולהגיד שאני לא בן אדם אובייקטיבי, מדובר בסך הכל בחוסר ידע מצידך בתחום ולא מעבר לכך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בקיצור עזוב אני מדבר ילדותי ולא מבין נו..הרי זה ברור שאתה כול יודע....בקיצור תחשוב מה שתחושב אבל זה מה שהרוב חושב אליך...

ובוא לא ניכנס לזה ונידרדר את התרד....

לילה גשום ונעים לך שי

• תוכן חדש...