Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה.

עכשיו אם אני לא טועה היצרן ממליץ על תיבה 40 ליטר בשביל ה305, שזאת תיבה פי 2 גדולה יותר משלי...

לא נראה לי שזה יתאים לבחור שלנו פה,ולכן המלצתי לו על סאב 8

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה: לפותח התרד,כמו נאמר קודם לכן הסאב נועד להשלים את הסאונד באוטו,לכן מומלץ בחום,ואם ידידי מתן יהיה נחמד מספיק הוא גם יפרסם את נתוני גודל התיבה שלו כך שתוכל להחלית אם אתה יכול להכניס תיבה כזאת לאוטו מבלי ליצור אי נוחות, אם לא אולי כדי שתחשוב בכיוון סאב קטן אולי אפילו במקום האחוריים,למרות שהם חייתיים,מטורפים,מפוצצים,נותנים בראש ושאר הבלה בלה בלה.

ועדיין לא ענית לנו איך אתה מתכוון להגביר את כל האלמנטים עם מגבר 2 ערוצים?

פורסם

מיצטער שלא עניתי פשוט לא הייתי פה

אז ככה אני רוצה כפי שרשמתי לספק לרמקולים או הקידמים או האחוריים מה עדיף ? קידמים לא כפי שנאמר פה ..

אז את הקידמיים למגבר שיפתח אותם או את האחוריים עד עכשיו לפי מה שהבנתי עדיף לפתוח את האחוריים למה יש להם יותר עוצמנה ואיכות ולקידמיים יהיה קרוס אובר ..

זה מה שאני רוצה מהמגבר וסאב אני לא רוצה אל אם הוא ממש קטן כדי שלא יפריע מאחורה הכי הרבה זה באמת חצי מהתיבה שיש למתן של הפיוניר ואם אפשר פחות

בינתים אתם יכולים לעזור אז תעזרו לי בזה שאני רוצה בסכום של 1500 שקל גג בלחץ

רמקולים אחוריים קידמיים/קומפוננט זול ומגבר - ואם תתצליחו להכניס איזה סב קטן

מבקש משהו לא פחות טוב ממה שיש עכשיו זה מאוד יעזור

פורסם

כמה הוא לוקח להתקנה כללית של הכל מהתחלה עד הסוף כאשר אין הפינו הכנה לקמקולים אחורים כולל קבלים

אם זה יותר מ300 אז לא שווה

תאמת יש לי פה ליד הבית איזה חנות קטנה רוצים 350 שקל על הכל כוולל קבלים יש לי גם חברים שאני יתן להם 50 שקל יברכו אותי אבל אם יהיה משהו לא יהיה לי למי ללכת ביגלל זה אני מוכן לשלם ואם תיהיה שמיעה קצת לא יפה אני ילך אליהם בכל זאת ביקשתי אם אתם יכולים לארגן לי מערכת יש הודעה למעלה

פורסם
מיצטער שלא עניתי פשוט לא הייתי פה

אז ככה אני רוצה כפי שרשמתי לספק לרמקולים או הקידמים או האחוריים מה עדיף ? קידמים לא כפי שנאמר פה ..

אז את הקידמיים למגבר שיפתח אותם או את האחוריים עד עכשיו לפי מה שהבנתי עדיף לפתוח את האחוריים למה יש להם יותר עוצמנה ואיכות ולקידמיים יהיה קרוס אובר ..

זה מה שאני רוצה מהמגבר וסאב אני לא רוצה אל אם הוא ממש קטן כדי שלא יפריע מאחורה הכי הרבה זה באמת חצי מהתיבה שיש למתן של הפיוניר ואם אפשר פחות

בינתים אתם יכולים לעזור אז תעזרו לי בזה שאני רוצה בסכום של 1500 שקל גג בלחץ

רמקולים אחוריים קידמיים/קומפוננט זול ומגבר - ואם תתצליחו להכניס איזה סב קטן

מבקש משהו לא פחות טוב ממה שיש עכשיו זה מאוד יעזור

תסביר לי בבקשה איך זה שלאחוריים יש יותר עוצמה ואיכות?

וגם מזה קרוסאובר?

פורסם

אני לא גר באשדוד אני ליד אשדוד

ואם זה לא יקר אז אני ילך עליו אבל החוטים רגילים לא משהו בסט ...

יכנו אלה שהכל עולה 100 שקל . ..

תגידו איך הרמקולים jbl 300 watt 100 rms יד שניה 400 שקל שווה ?

פורסם
מה אתם אומרים על המערכת ???

מגבר יד שניה lanzar 300 watt 2 ch 85 rms (vibe) הסדרה השחורה

רדיו דיסק פיוניר 7650 יד שניה

רמקולים pioneer 300 6*9watt הכחולים יד ראשונה / 3 way kenwood 300watt 6*9

קומפוננט מורל פולס יד ראשונה או מגנט

כל זה יצא לי +- 2400 נישאר לי ההתקנה והכבלים

יש מישהו שמתקין בזול באזור אשדוד עם קבלים ושירות טוב ??

מה אתם אומרים דחוף תשובות המערכת צריכה להיות מורכבת ביום שישי גג

גבר כמה יוצא לך רק הרמקולים האחוריים ?

עדיף לך להחליף אותם למורל פלוס 300 וואט , 150 וואט אמס

• תוכן חדש...