Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה גם יכול להביא סאב קטן 8 אינטש מוגבר. ולחסוך במגבר לסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתה גם יכול להביא סאב קטן 8 אינטש מוגבר. ולחסוך במגבר לסאב.
קצת נדירים הדברים האלה בארץ...

ומה ההבדל מלקנות עוד מגבר וקטן וסאב בנפרד מאשר סאב מוגבר?

רוב הסיכויים שזה יצא זול יותר ואיכותי יותר

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

וואי אחים שלי אני כבר הישתגעתי

חבל על הזמן אני מבקש משהו אחד יש לי 1500 שקל לתקציב

יש לי רדיו דיסק כבר

עם ה1500 אני צריך רמקולים קידמיים או סט קומפוננט ,רמקולים אחוריים , מגבר !

כל אלה חובה !!!! אתם יכולים להוציא משהו במחיר הזה לכל זה אני הצלחתי להשיג מה שרשמתי בהתחלה ב1500 שקל

את הסט של מורל קומפוננט ואת הרמקולים של קנווד או פיוניר יד ראשונה או גיביל יד שניה

ואת המגבר של לנזר 300 וואט הסידרה הישנה יד שניה כל זה ב1500 יש לכם משהו יותר טוב להציע במחיר הזה ??????? אם יש משהו יותר טוב תציעו אני עד יום יומיים צריך תשובה למה אני הולך להביא את המגבר ואת הרמקולים אז דברו תנו לינקים ותגידו למה זה יותר כדאי

שוב אני רוצה רעש חזק ואיכותי דגש על איכותי / שיהיה גם קצת באסים חזקים מהרמקולים שהמגבר ירים להם תתחת ואם יש מגבר שיכול גם להרים לקומפוננט וגם לאחורה תתחת אז תנו בראש אני מחכה לתגובות

פורסם

שוב אני רוצה רעש חזק ואיכותי דגש על איכותי / שיהיה גם קצת באסים חזקים מהרמקולים שהמגבר ירים להם תתחת ואם יש מגבר שיכול גם להרים לקומפוננט וגם לאחורה תתחת אז תנו בראש אני מחכה לתגובות

רבותיי, כל מילה מיותרת :roll:

פורסם

הבחור לא יודע מה הוא רוצה (רעש) ו (איכות) לא מסתדר לי

גבר - אמרו לך.

1. תקנה קדמיים טובים - קומפונטים ! (תגביר אותם) לשמיעה טאובה מקדימה ואיכותית ! וגם באס יפה !

2. תקנה סתם רמקוליפ פשוטים של TITAN שים מאחורה - הם לא צריכים להיות דומיננטים - רק להוסיף. אם בכלל

3 תקנה מגבר 4 יציאות - שבמקרה ותרצה להגביר את הקדמיים ואת האחורים על אותו מגבר - וזהו

אתה לא רוצה סאב לא צריך

תגביר את ה 4 וזהו

אבל הקומפוננטים חיבים להיות מוגברים

תשמע מה זה קומפוננט מוגבר - אתה גם תבין

כי גם אני התפלאתי למה להגביר מקדימה - כשחברים הפורום המליצו -ניסיתי וזה שמיים וארץ !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

טוב הבנתי

פירזיק תשמע לא כולם מבינים כמוך

לפעמים צריך גם להיתרכך ולהסביר אחי אל תיתעצבן

תודה לכולכם !

פורסם

אני לא מתעצב....פשוט עצוב לי שאתה לא רוצה ללמוד, אתה נעול על שלך וזהו. אני בטוח שידעת על קיום ZAP עוד לפני שכתבת פה בפרום אבל בכל זאת אתה פה,כמו כולנו ללמד וללמוד... יש פה אנשים בפורום עם ידע הרבה יותר גדול משלי אבל גם הם פה ללמד וללמוד וגם הם התחילו ממשו.

ואין פה אחד שרוצה שהמערכת שלך תשמע רע,ולאף אחד אין פה גם אינטרס כלכלי (בניגוד לחלק מהמתקינים שיעדיפו "לדחוף" לך לפעמים רכיבים שלא כלכך מתאימים)

אז קח עיצה, זה בחינם :wink:

פורסם

וואלה תודה אחי אז לקחתי עיצה

ואני יקנה מגבר עם יותר ווואט 1400 ואט ניראה ליעאני יקח של לנזר משהו טוב

יספיק עכשיו נכון ? ? ? ? חחחח

עכשיו אם אני ירצה בעתיד להוסיף סאב אני יוכל נכון ?

נישאר לי רמקולים איזה רמקולים ככה ב400 שקל ?

זה כרגעחשוב מאוד אם תתנו תשובה טובה זה יעזור !

תודדה גברים עזרתם המון

• תוכן חדש...