Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

500 ב 2 אוהם? 500 מקס? כמה RMS ב4 אוהם?

בכל מקרה זה יספק את הסאב, אבל סתם לידע כללי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לא, מדובר פה על מונו בלוק, והחברה היא בעצם "חברת בת" של אודיובאן, הרכיבים עצמם מבית אודיובאן...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
but i bet that this 500 is only 80 RMS...

as usual

על מה אתה יכול לבסס את ההשערה הזאת?

שמעת פעם את המגבר והסאב הזה?

ואולי את המגבר הזה מגביר סאבים אחרים?

לא.

אז בלי שטויות לאוויר.

פורסם

tweet ולפי מה אתה קובע שהם כל כך איכותיים ? בגלל שסיפרו לך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא.

משתי סיבות:

א. אני שמעתי את השילוב של הסאב והמגבר הזה ביחד - ונשמע מצויין

ב. לי יש פיוניר 305C באוטו ופעם סתם בשביל הספורט חיברתי אותו למגבר הזה של SPL והוא פתח אותו יפה מאוד...לא פירק אותו אבל עבד יפה מאוד.

יש מוצרים יותר טובים אני לא אומר שלא...אבל קח בחשבון שהמחיר זה מה שנוח פה - יחסית

פורסם

הבנתי, אתה טוען שהחברה איכותית בגלל שהוא חזק יותר מהמגבר הנוכחי שלך, והסאב שלך נשמע טוב יותר.

ובגלל ששמעת את השילוב המדובר, והוא נשמע טוב לאוזניים שלך.

ולפי זה קבעת שהחברה איכותית, יפה ...

ואתה מבקש ממנו לא לכתוב שטויות ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

1.אני מתכוון לחברהSPL

2.הסאב הוא 250 rms

יותר מזה אני לא יודע

רצו ממני 2300 ש"ח על שניהם-יש צדק למחיר?

מגאן קופה 1.6

פורסם

ב1300 שח אתה מביא את המאגנט מונובלוק למשל, מוצהר 675 וואט ב2 אוהם.

ונשאר לך עוד אלפיה להשקיע בסאב בריא, ולבנות לו תיבה נורמלית. (אדיר אודיו שיבה, ניכנס לתקציב?)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

shay... i give up!

i was looking all week long for this kind of msgs! and u didnt showed up...

now u did ..

actually... in sub woofer (monoblock) amplifire i dont look for quality since... hell its just BOOM BOOM etc etc

just give me power ill handle the rest :).

and even so how many people can hear the difference betwen two 500 watt amps wich operating sub's

• תוכן חדש...