Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטנט חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט שמתי מאוורר שמכניס אוויר מחלל הרכב לתוך איזור המגבר(אצלי הוא לא בבאגז' אלא מתחת למושבים האחוריים) יש אחד שמכניס אוויר בצד שמאל ואחד שמוציא אוויר בצד ימין, שומר על טמפרטורה טובה בחלל המיועד...

haters will hate

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תדאג, גם התגובה שלי הייתה "מעט" סרקסטית...

ול"עניין" אם אפשר לקרוא לו כך... לפי איך שזה נראה, המגבר לא מאבד מיכולות הקירור של ההיטסינק, אלא רק מקבל נשיפה של אוויר צך ישירות לקרבים שלו. נראה דיי מגניב.

למרות ש:

א. זה נראה לי לא בטיחותי מעגל חשמלי בעל כזאת עוצמה פתוח לכל מגע יד...

ב. גם כניסה מוגברת של אוויר יכולה להשבית מגבר

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

למה הכניסה המוגברת של האויר תשבית את המגבר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תמיד זה טוב שרכיבי המגבר יהיה קרים מאשר חמים כי כאשר הם חמים הם מאבדים מאוכתם

גם אם זה על וליום נמוך

מניסיון אני די ג'יי וכשהייתי צעיר יותר היה לי מגבר (ללא מאוורר) תמיד בהתחלת מסיבה היו שומעים טוב ויפה ואחר כך שומעים גרוע ולמה זה בגלל שהרכיבים מתחממים

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אז אם אני אתן לך לשמוע ברכב שלי, לאחר 5 שעות של עבודה.

אתה תוכל לדעת שהמגבר מתאמץ ?

לא נראה לי שהמסקנות שהגעת אליהן נכונות כל כך ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כשמגבר עובד על פול הוא מתחמם אחושרמוטה לא הגעתי למסקנות

פשוט הבאתי עובדות מהשטח (למרות שזה היה מגבר חרא אבל סחבתי איתו עד שנשרף זכרנו לברכה)

עכשיו יש לי אריקסון עם שתיי מאוררים סוסים אחושרמוטה הגברתי איתו מעודון

שתיי סאבים וארבע טופים

פורסם

כשתיהיה לי מצלמה דיגיטלית ברשותי אז אני יצלם לך את המגגבר שלי שתוכל לראות מה זה סוס רציני

אין לי מושג כמה סלד המאוורר עושה אבל גודלו של המאוורר הוא 120 על 120

יש שתיים בתוך המגבר אחד ליציאה אחד לכניסה

חשוב לההביר פה שמגבר של אוטו נמצא במקום סגור רוב הזמן לעומת מגבר של מועדון שנמצא במקום יותר פתוח מאשר פאג'ז של האוטו

פורסם
למה הכניסה המוגברת של האויר תשבית את המגבר ?

אופס, ברח לי...בכל מקרה התכוונתי להוסיף בסוף המשפט הזה, בגלל אבק.

ועוד משהו, רוב הסיכויים שתראה את המגבר ככה ליד אנשים, רוב הסיכויים גם הרבה אנשים, רוב הסיכויים הרבה אנשים מתלהבים, רוב הסיכויים שאחד מהם יחזיק שתיה ואחד שמאחוריו שמאד רוצה להציץ עלול לדחוף אותו באגרסיביות, טוב את ההמשך והאפשרויות לפאשלה אבל להבין לבד...

חלק מזה קצת סוריאליסטי אבל חלק גם מציאותי

אופל קורסה 2003

פורסם

אם יש לך רכיבים שרגישים לחום, ואבק חוסם להם את הדרך לאוויר קר יותר אז זה יכול לפגוע הרבה מאד.

במצבים קיצוניים (ספק אם זה באמת יכול לקרות...) אבק יכול לגרום לקצר. אם יש אחוזי לחות מאד גבוהים ונוצר אפילו טיפה של התעבות על המגבר זה קצר...

אופל קורסה 2003

פורסם

בשני המקרים מדובר במקרים קיצוניים מאוד רכיב לא נשרף כלכך מהר אפילו אם הוא כולו באבק!

אבל אם הוא רוטורי האבק גורם לסתימתו ואז יש בעיה (במידה וזה מאוורר)

פורסם
תמיד זה טוב שרכיבי המגבר יהיה קרים מאשר חמים כי כאשר הם חמים הם מאבדים מאוכתם

גם אם זה על וליום נמוך

מניסיון אני די ג'יי וכשהייתי צעיר יותר היה לי מגבר (ללא מאוורר) תמיד בהתחלת מסיבה היו שומעים טוב ויפה ואחר כך שומעים גרוע ולמה זה בגלל שהרכיבים מתחממים

צודק ! גם אני היתי דיג'יי בעבר - היתי מכוון לתחילת מסיבה - נשמע פגז !

לאחר כשעה וחצי שעתים היה צורך בכיוון שונה לחלוטין

שאלתי והתעניינתי אז - ואמרו לי שהמגבר מתחמם וזאת הסיבה(למראת שהיה מאוורר)

אולי ברכב זה פחות מורגש

לא יודע !

אבל כמובן - למיקמיק יש מערכת על !!! הוא מנסה להגיד שהמערכת שלו לא תתעיף גם אחרי 5 שעות :).

אנשים מוזרים !גם קרח יתחמם אחרי 5 שעות ! חחחחחחחחח סתם

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...