Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים חשבתי לעצמי אולי להשים אקוליזר לרכב כדי שאני יוכל לשלוט בטרבל ובבס בצורה טובה ונוחה , מה אומרים, והאם כדי , והאם יש הצעות לאקוליזרים לרכב בסכום של 500 עד 1000

פורסם

בדרך כלל האקולייזרים שרוכשים מותקנים בבאגז, ושמה זה לא בדיוק "נוח"...

היכן אתה הולך למקם אותו ?

ועוד שאלה, איזה פאנל יש ברשותך שמסרס אותך בנוגע לטרבל והבאס שלך? , ובאמת אין לך העדפה קבועה ?

את רובנו הפאנלים מספקים בצורה יוצאת דופי ..ולרוב אני יכול לנחש שהאפליקציות שלנו זהות ...

היתי שמח שתסביר למה אצלך זה שונה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה נשמע כך שאתה מעוניין לקנות משהו שאין לך מושג למה הוא משמש, והאם הוא יעיל.

תעשה קצת חיפוש ותנסה להבין מה זה אקולייזר.

ישנם כאלו עם כ-13 מצבים שכל אחד מהם מאפשר לך להדגיש תחום תדרים ספציפי, מהנמוך ועד הגבוה.

ישנם כאלו שבנוסף לזה גם יגבירו לך את האות של יציאות ה RCA, וגם כאלו שמשלבים קרוס אקטיבי.

אז קודם תנסה להבין מה אתה רוצה, ואז תפרט/תשאל איזה רכיב יעשה לך את הפעולות הנ"ל שאתה מחפש...

גל

(לא התכוונתי שיישמע כעלבון שאתה לא מבין מה זה, אלא בשבילך - שתבין קודם מה אתה צריך) :)

פורסם

ראיתי כאלו ששמו את האקלוזייר מתחת לדשבורד ככה יפה זה נוח

אבל השאלה היא למה אתה צריך את זה לא נראה לי שאתה צריך את זה זה רק למערכות יקרות איכותיות ובעלות הגבר מטורף

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

זה לא רק להגברה מטורפת (מזדה).

במקום להשקיע 1K על אקולייזר תמכור את הHU שלך ותקנה בכסף הזה HU מתקדם (בפיוניר 8600 לדומגא יש13 ערוצים).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

נכון זה גם רעיון להחליף את הפנל לפנל עם יותר תצוגות לא חשבתי על זה

ולגביי השאלה אם יש לי מערכת ב 5000 שקל וצריך לשים אקולזייר השאלה אייך שומעים באוטו והאם זה ישפיע על השמיעה ברכב צריכים לשמוע

ודרך אגב אין לי מושג מה המחירים של האקולייזרים לא הייתי ממליץ לשים באוטו אוקליזר

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

מאזדה השאלה של "פרציק" היתה בהלצה, הוא מתכוון להגיד לך שלא חייב מערכת באלפי שקלים בשביל אקולייזר...

זה לא משנה בעצם איזה מערכת יש לך בשביל אקולייזר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...