Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבורי זה לא מספיק שהוא נותן את דעתו, אני לא מקבל שום דבר כתורה מסיני ואני מכיר גם אנשים מלומדים שטוענים שלא ניתן רק באמצעות נגד לגרום למגבר טרנזיסטור להישמע כמו שפופרתי. RC גם אמר שצריך להפציץ אותנו ואת הפלשתינאים ובכך לפתור את הסכסוך.

זה רלוונטי מכיוון שהוא לא רק שם נגד, הוא משווה הענות עם מכשיר יקר מאוד ובמגבר מנורות הוא בטוח ישתמש בזה. במקרה כזה נגד לא מספק.

מה שחשוב לי הוא מה שאני שומע, למרות שאני כעקרון יותר נוטה לכיוון הטכני מן הסתם, עדיין אני הולך לפי מה שהאוזן שלי שומעת ואם זה נשמע לי טוב לא מעניין אותי בכלל איך זה נמדד. ככה זה כשאוהבים לשמוע מוסיקה יותר מאשר לקרוא נתונים.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם זאת דעתך איל, לדעתי אנשים אוהבים יותר "לראות" מאשר לשמוע ...

זה כמובן רק אני ...

בכל אופן, לגבי מה שRC אמר בנוגע לסיכסוך .... בין אם אנחנו חולקים על סוג הפיתרון או לא ..

זה אכן פיתרון לכל דבר, אז גם כאן הוא צדק... (אומנם לא אידיאלי .. אך פיתרון מעשי בהחלט) :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה אני אגיד לך שי, כנראה שאתה מעריץ אותו בצורה עיוורת שתסכים לכל מה שהוא יגיד . אני אשלח לו אימייל ואודיע לו שאם הוא מעוניין בעבד למשחקי S&M ממתין לו בחור בישראל שמוכן ומזומן למשימה.

;)

פורסם

וואלה איל, התגובה שלך כימעט באותה רמת בגרות של התגובה הקודמת שקיבלתי מאברי.

אנחנו לא צריכים לפתוח את הארכיון בשביל לדעת כמה אתה מתבסס על דבריו, העובדה שאני מתבסס כרגע על דבריו בנושא X, ואתה החלטת להתבסס על YZQOSKTMJA, כמובן שלא הופכת אותי לפחות טוב ממך.

להגיד שאני עיוור, או מעריץ בצורה עיוורת, זה בדיוק להסתכל על עצמך במראה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, כנראה שלא הבנת אותי, כתבתי בתגובה לזה שכביכול הצדקת (אני עדיין לא בטוח אם צחקת או לא אבל לא חשוב כרגע) את הרעיון האידיוטי שלו לפתרון הסכסוך הישראלי פלשתינאי, רק לזה. זו היתה בדיחה (לכן גם הקריצה בסוף ההודעה) ולא ניסיתי להפוך אותך לפחות טוב ממני. אם הבנת אחרת אני מתנצל.

שנית זה לא כמו להסתכל במראה כי אני כאמור בניגוד אלייך שמעתי הרבה מגברי מנורות בזמן שאתה לא שמעת אחד. שמעתי את דעתו של RC ודעות רבות נוספות, ניסיתי זאת בעצמי ואז הגעתי למסקנה שלי. אתה שמעת דעה אחת וקיבלת אותה, יש הבדל בין שתי הדרכים לטעמי אבל לא על זה הדיון.

RC כבודו במקומו מונח, אני מאמין שבמבחן שלו הוא יכול לגרום לכך שבלתי אפשרי להבדיל בין שני המגברים אבל כאמור הוא גם משווה הענות (ובן אדם בבית יתקשה להשוות הענות עם אקולייזר ממוצע כי זה עדיין ממש לא AP1).

השימוש במגבר מנורות הוא לגיטימי בדיוק כמו שהשימוש ברמקולים שחותכים בתדרים מסויימים הוא לגיטימי (והרבה אודיופילים לא יאהבו את מה שכתבתי עכשיו כי לטענתם רבים מהמגברים הללו לא חותכים ולא מתפשרים בכלום אלא רק מוסיפים). למה בן אדם שלא אוהב גבוהים (ויש כאלה) צריך לשמוע אותם במערכת שלו? למה בן אדם שלא אוהב באסים צריך לשמוע באסים חזקים? מה צריך לעניין אותו נאמן למקור, בשורה התחתונה הוא צריך לשמוע כמו שהוא אוהב וזה בדיוק מה שאתה עושה אז אני ממש לא מבין על מה הוויכוח.

דרך אגב אותם אנשים לא מוותרים על במה ותמונה כמו שצריך. אתה מוותר גם על זה.

נ.ב.

למקרה ששכחנו, אני בכלל לא בעד מנורות בסטריאו.

פורסם

איל זאת לא השאלה אם אהבתי או לא אהבתי.

אני לא אודיופיל ואני לא קהל היעד.

אם RC נותן את דעתו בנושא .. עבורי זה מספיק .. אם זה תחום שבאמת היה לי עיניין בו אולי באמת גם היתי מנסה לרדת לעומק הדברים... כפי שציינתי, אין לי וספק אם יהיה לי

זה אכן פיתרון לכל דבר, אז גם כאן הוא צדק... (אומנם לא אידיאלי .. אך פיתרון מעשי בהחלט)

שוב, לגבי RC כפי שאמרתי וציטטתי את עצמי בנושא, זה לא נושא שהתעמקתי בו ולכן הרשתי לעצמי לקחת את המילה שלו בנושא.

גם אם היתי מתעמק בנושא, לשלול את דבריו כמובן שלא היתי שולל .. אולי היתי מבין נקודת מבט עמוקה יותר.

ולגבי הרעיון של הסיכסוך ... אני לא יודע אם אתה זוכר אבל גם אני גר כאן.. :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ה-AP הוא לא מה שגורם להשוואת ההיענות בין שני המגברים, ה-AP מודד את היענות מגבר השפורפרות (ה-AP הוא מכשיר מדידה, לא מכשיר שמכניסים אותו inline ואז משנים מה שרוצים), ואז בהתאם מגבירים/מנחיתים את התדרים המתאימים במגבר הטרנזיזסטורים הרגיל עם EQ.

RC ציין באופן ברור שאפשר להשתמש ב-EQ.

הוא בעצם "הורס" מגבר טרנזיזסטורים עם היענות שטוחה, ויוצר לו עקומת היענות דומה לזאת שמגבר השפורפרות יוצר.

אין שום דבר מיוחד במגברי השפורפרות שגורם לשינוי בשמיעה, זה בסך הכל שינוי בהיענות תדרים, דבר שכל EQ מקצועי עם מספיק ערוצים יוכל ליצור.

בגלל זה RC מרשה לעצמו לכנות את המגברים האלה "exotic junk".. ..

על מה אנשים משלמים עוד 2000 דולר? על שינוי בהיענות תדרים.. זה לא טיפשי תגידו?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

זה לא משנה, הוא לא משתמש בRTA פשוט אלא במכשיר כמו AP1 אז יש לו מן הסתם גם אקולייזר בהתאם.

יש מגברי מנורות בפחות מ2000$ ויש גם יקרים בהרבה (עוד כמה אפסים). עזוב את עניין הכסף כרגע ואת המבחן של RC, השאלה היא אם זה נשמע לך טוב יותר או לא.

אתה לא צריך לשלול מעצמך להתנסות בדברים שונים כי מישהו אמר משהו. שמע מגבר מנורות, אולי תאהב אותו מה יש לך להפסיד? לא על כל דבר צריך להסתכל מנקודת מבט טכנית.

פורסם

אני לא שולל, ואם תיהיה לי ההזדמנות לשמוע מגבר שכזה בכיף למה לא?

מה שאני מנסה להסביר הוא שעל שינוי בהיענות תדרים אני לא אשלם בחיים סכום כסף כזה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

לא בטוח שלקנות מגבר מנורות ממוצע יעלה לך יותר מאשר לקנות מגבר טרנזיסטור, RTA למדידה ואקולייזר עם מספיק ערוצים כדי שתוכל לשנות עת הענות התדרים שלו בצורה כזו שתתאום בדיוק מגבר מנורות.

כמו כן הרבה אנשים לא מעוניינים להתעסק בזה ולכן לא כל מה ששווה לך שווה להם.

כמו שאמרתי, אני לא מת באופן כללי על מנורות לסטריאו, לגיטרה לעומת זאת, אני מעדיף :)

(והמגבר לא עלה 2000$).

העיקר לשמור על ראש פתוח :)

• תוכן חדש...