Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ראיתי אצל כמה מהחברים שלי שהם חיברו דיסקמנים לרדיו שלהם אז איזה כבל צריך בישביל זה ועוד שאלה,יש לי טלויזיה בחדר ומערכת סטריאו ואני רוצה לשמוע TV דרך המערכת איזה קבל צריך RCA או משהו אחר?

LIVING THE DREAM

ללא גבולות

פורסם

בקשר לדיסקמנים אתה יכול לקנות ערכה לרכב שזה אולך קלטת כזו עם חוט שמתחבר לדיסקמן... ואם יש לך חיבור לאוזניה או אוקס ברדיוטייפ אתה יכול לחסוך את הקלטת ולחבר את זה לדיסקמן..

בנוגע לבית אתה צריך לחבר את הטלוויזיה לכניסה של האודיו בדי וי די או ברסיבר האמצעות כבר RCA או בננות רגילות

בהצלחה

לירן

פורסם

או קיי מאחורי המערכת ישנה יציאה AUX

ואתה צריך כבל שיחבר לך את היציאה במערכת לכניסה בטלויזיה

השאלה היא האם יש לך כניסה בטלויזיה לריסבר או משהו כזה

במקרה שאין אתה יכול לחבר לכניסה של האוזניות אבל אז זה יוריד לך מהאיכות ויכול לפגוע לך במערכת אם תגביר יותר בטלויזיה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
אז ככה ראיתי אצל כמה מהחברים שלי שהם חיברו דיסקמנים לרדיו שלהם אז איזה כבל צריך בישביל זה ועוד שאלה,יש לי טלויזיה בחדר ומערכת סטריאו ואני רוצה לשמוע TV דרך המערכת איזה קבל צריך RCA או משהו אחר?
יש אפשרות בחירה :)? קיבלת את התשובות אבל לגבי הקסטה:

היא עושה 30 שקל של SILER LINE אני אישית משתמש בה היא מאוד איכותית...

Suzuki Jimny

פורסם

אוקי בTV ומערכת הצלחתי,

אבל ברכב עכשיו הבעיה,קניתי תקסטה הזו עם החוט והכל,חיברתי תחיבור של אוזניות לכניסה בדיסקמן וזה וכנסתי תקסטה והכל אבל לא עובד אין מוזיקה כלום...

LIVING THE DREAM

ללא גבולות

• תוכן חדש...