פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני מספר חודשים החלטתי להיכנס לעולם האודיו לרכב קצת יותר רציני לאחר שהמערכת הראשונה שלי היתה ! 1 ) רדיו דיסק audiotec שרכשתי ב 500 ש"ח במכירה פומבית ! ( כלכך מחוכם שהיה מיתחמם גם אם הוא היה בשמש במשך שעה ולא לנגן דיסקים ! 2 ) 6X9 של קליפורניה בוםשעלי סט של 4 ב 150 ש"ח ( שנישרפו מהמגבר ) שהיתלהבתי מהם בהתחלה ובגלל זה קניתי גם קומפוננט שלהם 3 ) קומפוננט קליפורניה שעלה לי 200 ש"ח 4 ) מגבר של ERA שדווקא מצויין אבל הוחלף ! 5 ) קרוס של סאגה שגם מצויין אבל הוסר ! * הבניה הראשונה כללה רצפה מוגבהת מעץ סנדוויץ ! שני חלונות זכוכית ! של הקרוס זכוכית עם צירים ! זה יצר בעיה לכוון את המגבר בעת הצורך ( כי היה צורך להרים את הריצפה והיא היתה בלחץ ) בואו…
הודעה אחרונה מאת -Jok3r-, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עכשיו אני קולט שהכותרת שלי ניראת כאילו אני סרסור... אז ככה: שמתי שני מגברים באוטו ויש לי יציאת RCA אחת מהטייפ, 1)איך אני יכול לחבר את שניהם כשהמרחק גדול יחסית? 2)האם יש מתאם RCA של נקבה אחת לשתי נקבות?
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
SPL ניתן לכמת לחלוטין ע"י מד דציבל, בתנאים X מודדים את הDB ומשווים, אבל בתחרויות SQ, איך מודדים? אוזן אנושית זה דבר סובייקטיבי לחלוטין, וגם אם משתמשים נגיד בהרכב של שופטים, יכול מאוד להיות שהם ישמעו את אותה המערכת 3 פעמים וכל פעם יגדירו משהו אחר, אז איך? יש מכשיר שמסוגל למדוד את רמת הSQ? יש מדד כזה?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
Magnat BP 2160 באתר רשום Power handling 70 / 150 Watts זה אומר 70 אר אם אס ו 150 וואט ?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
שלום חברים! יש לי כרגע ברכב hu pioneer3600, רמקול קדמי גם פיונר 130 5.25 ומאחורה יש לי peerless400 שקיבלתי במתנה. הבעיה היא כמה שאני לא משחק עם כיוונים אני מרגיש איכות מקדימה ומין צליל בור מאחורה. אני מודע שמה שיש לי מאחורה זה **** מה אתם מצאים לי לקנות לאחור בסביבות 200-250 וגם איפו? אני מבת-ים. תודה
הודעה אחרונה מאת semik, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה שהתקין לי את הדיבורית לא חיבר את ה MUTE לרדיו דיסק. אז אני רוצה לחבר אותו, אני יודע בדיוק מה הכבל MUTE של הרדיו דיסק, צהוב (רשום עליו MUTE). מהדיבורית יוצאים 3 חוטים אדום שחור וצהוב ואני לא בטוח שהצהוב אכן הוא ה MUTE כי שלושת החוטים מחוברים לרדיו זה מספק לדיבורית את החשמל (לפי הסוויטש). בנוסף ראיתי שהחוט הצהוב של הדיבורית מחובר ל + ברדיו דיסק וגם החוט אדום מחובר איתו והחוט + של הרדיו דיסק. השאלה איך אני יכול לדעת אם הכבל הצהוב של הדיבורית זה אכן ה MUTE, חשבתי אולי למדוד את הזרם שעובר בו... תודה מראש לעוזרים, ד"א הדיבורית היא של נוקיה 3100
הודעה אחרונה מאת NOSiVIC, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
דעתכם - כולל מחירים למי שיש המגנט : www.magnat-audio.cz/autohifi/xcess693.html הפולס : www.morel.co.il/car.htm כעת יש לי את הפולס מאחורה - אבל אני יכול בקלות להחליף אותו - נא חוו דעתכם. jingel נ.ב ה JBL בדרך
הודעה אחרונה מאת jingel, -
cabin gain 1 2
מאת MATAN206XT- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני רוצה להבין משהו עם אורך הרכב שלי הוא 2.5 מטר ( דוגמא ) אז היענות עומדת על 60HZ ? עכשיו במידה ואני לא טועה מה יתן לי את ה SPL המושלם ? אני קצת מבובל מכול העניין הזה מצאתי את זה: אין פה התיחסות לרוחב הרכב ? אני רק מבקש אני קצת מבובל אז מי שלא מבין בזה שבבקשה לא יבלבל אותי יותר תודה רבה ויום טוב מתן
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
על פי הכותרת - אני רוצה תותחי נברון במינימום השקעה. כאן מתבקש לתת דוגמאות השוואות ונתונים היתכן שכולם כבר הלכו לישון? אולי ננסח את השאלה שוב - מגבר מונו עם שני סאבים 2 אום או לחילופין סאב בהמה אחד מול מגבר רגיל ושני סאבים או סאב בהמה אחד
הודעה אחרונה מאת jingel, -
אני מחפש מגביר שיחזיק לי: רמקולים של פיונר 330 ואט ורמקולים של קנווד 200 ואט התקציב שלי זה 1000 שקל יש משהו שאפשר למצוא בתקציב הזה??
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני חושב להחליף תרמקולים האחוריים המצ'וקמקים שיש לי ברכב,רמקולים מקורים של פורד 5/7 לרמקולים של פיוניר 6/8 6880 אם אני לא טועה הרמקולים שיש לי מקדימה הם די בסדר,מק אודיו 150 וואט, הציעו לי בסאונד אפקס להעביר תרמקולים האלה אחורה ואת הפיוניר מקדימה מה שנראה די הגיוני כי הפיוניר הם איכותיים יותר ועוצמתיים יותר,240 וואט. הציעו לי גם לעשות קומפוננט אבל לא מתאים,בערך 1000 שקל.פי 2 מהרמקולים של פיוניר. יש לי גם סאב של פיוניר ומגבר של רוקפורד. הבעיה העיקרית שלי היא שהרמקולים במיוחד אלו מאחורה של פורד די פוגעים באיכות הצליל,כלומר,שאני מגיע ל22-23 בעוצמה של הרדיו דיסק(גם פיוניר 1650)הצליל נהיה עמום יותר... עכשיו השאלה שלי היא אם שווה לי להחליף תרמקולים…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי כאן שתי הצעות... אחד הפיוניר שהוא ממש זול יחסית למה שהוא נותן: 800 MAX WATT ו400 RMS http://zap.co.il/fs.asp?PID=60841748&sog=T-Speakers והלאנזר 1000 MAX WATT ו500 RMS http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2488 אני לא כל כך מכיר את הלאנזר וכמה זמן הוא יחזיק מעמד.. עם למישהו יש נסיון עם שתי הסאבים בבקשה שיתן את דעתו..!
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 805 צפיות
שלום רב, אודה לכל מי שיכול לעזור למצוא את חוברת המפרטת מבחינה אלקטרונית איזשהו דגם של רדיו דיסק בארץ לצורך ניסוי קטן ואישי. החוברת מציגה את כל החלקים המורכבים על המעגל החשמלי למי שמבין , אינני יודע מה השם המקצועי של החוברת ? תודה,
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סוף סוף הסתימה ההתקנה והנה התוצאה.
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 669 צפיות
בוקר טוב! שאלה לי אליכם: נניח כי ברכב ישנו רדיו מקורי שלא ניתן להחליפו (כמו במקרה שלי) ומעוניינים שלא להשתמש ברדיו המקורי של הרכב, האם קיים HU שאת הפנל ניתן להרכיב מלפנים- בעוד שאת השאר במקום אחר מרוחק מהפנל? (כמובן שלא יהיה טייפ או דיסק...) קראתי איפשהו על אפשרות לבצע זאת עצמאית ע"י הלחמת חוטים בקונקטור של הפנל הנשלף... אבל זה ניראה לי בעייתי טיפה... אולי יש מוצר מדף שיודע לעשות זאת? אולי יש HU שהעיון של השלט רחוק מופרדת וניתנת להתקנה במקום אחר...? רעיונות\הצעות? תודה!!
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 836 צפיות
שלום באיזה תוכנות אני יכול להפוך את הקליפים לפורמט לדוגמא SVCD???? (למטרת די וי די ברכב) תודה מראש קובי
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://netaction.co.il/sale.php?sale=2231330 שווה משהו?
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי רדיו דיסק jvc kdg- 405 עכשיו אני רוצה לקנות רמקולים ובינתיים מה שהכי נראה לי טוב וגם לתקציב שלי זה סט קומפוננט magnat bp 216 150 וואט 6על 9 של פיוניר 330 וואט אם תוכלו לתת חוות דעת או המלצות בקשר לרמקולים אני ישמח !
כפי שניתן להבין מכותרת - והשאלה הנוספת - מה דעתכם על מורל דגם פולס 6X9 - האם הוא 140 RMS באמת ? והאם הוא בכלל מומלץ? לגבי התקציב, אני מאמין שניתן להתגמש קצת, הכל תלוי בתועלת אל מול התמורה. בתודה מראש לכל המשיבים
דבר ראשון למה שמעניין את כולם, התוצאות. מקומות 1-3: 1. צוות שכלל את בוריס וג'ניה מהפורום יחד עם חברם אדי. סיוויק האצ'בק ובתוכה 5 סאבים 305C של פיוניר שהוגברו ע"י מגברים של רוקפורד, לנזר ומגנט - 143.5DB 2. אסיף כהן בגולף ובתוכה 4 סאבים 10" סרווין וגה VMAX שהוגברו ע"י מגבר רוקפורד פוסגייט 800.2 - 140.3DB 3. תמיר אסרף ומתן וענונו מהפורום. גולף ובתוכה 3 סאבים קליפורניה בום+2 סאבים פיוניר 305C שהוגברו ע"י מגברים של פיירמיד וקליפורניה בום - 138.9DB הפרסים שחולקו למתחרים באדיבות אוטופרט הם: 1. סאב 12"+תיבה של רוקפורד פוסגייט. 2. קיט דלתות דיינאמט אקסטרים. 3. קומפוננט 6.5" של בוס אודיו. כמו כן נמדדו רכבים של אנשים בתחום האודיו והתוצאות הן: 1. יוני מאוטופ…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לבנות תיבה לסאב שלי קיקר סולו באריק 12 אינץ מרובע L7 http://www.cardomain.com/item/KIC04S12L74 אשמח לקבל מידות מדוייקות של תיבה שמתאימה לסאב הזה התיבה קטנה מאודד ממש בגודל של הסאב (ואטומה) ואיזה עץ הכי טוב להשתמש?(MDF 19 MM מספיק טוב?) פשוט נאבדה לי החוברת של הסאב... בי ותודה רבה
הודעה אחרונה מאת בולי, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ולא חשוב לי אם אין לו MP3. דרך אגב, למישהוא יש נסיון עם פונקצית מעקב אחרי תחנות (RDS) ? שמעתי שזה לא כל כך עובד, האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 992 צפיות
זה המגבר: זה מה שאני יכול להרשות לעצמי לפחות זה זמני עד שיהיה כסף! צד אחד זה: צד שני זה: ולאיפה שיש תחורים האלה (ה10 חורים) יש תחיבור הזה: השאלה מה מחברים למה איפה בדיוק נכנסים הפלוס והמינוס של המגבר ! לאיפה ה RCA נכנס ולאיפה הסאב נכנס ולאיפה רמקולים!! ומה זה כל ה 10 חיבורים האלה!! מי שיש לו תמגבר או מי שמבין בבקשה תענו! תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת 22Fast4U, -
-
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מכיר יודע? מקומות אתרים...מחירים... תודה..
- 0 תגובות
- 577 צפיות
שלום יש לי רדיודיסק של סוני CDX-750 שעבד מצוין עד שהתקנתי קודן חדש ומאז הרדיו עובד רק למשך זמן של 10 דקות עד רבע שעה , אולי מישהו כאן בפורום מכובד זה נתקל בבעיה או יודע מה לעשות . תודה .
הודעה אחרונה מאת כפיר111, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה את אומרים על הpulse 6x9 ? איך הם, יש איכות? הבאסים טובים?
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני מתלבט בין שני שילובים אפשריים של רדיו-דיסק ורמקולים. הרמקולים יהיו 6*9 ללא הגברה. שני השילובים האפשריים: Sony-CDX-F7700 + Pioneer 6960 - מחיר: 1785 ש"ח Sony-CDX-F5700 + Morel PULSE 6X9 - מחיר: 1684 ש"ח בעיקרון אין הבדל משמעותי בין הדגמים השונים של הרדיו-דיסק (שני הדגמים הנ"ל נבחרו לאחר בדיקות רבות, כאשר היתה דרישה מחייבת לכניסת AUX), ולכן אני נוטה יותר לכיוון השילוב השני שכולל רמקולים טובים יותר (?) ואפילו עולה מעט פחות. השאלה היא, עם הרדיו-דיסק, ללא הגברה, ינצל את ה Morel כמו שצריך, או שעדיף לי במקרה הזה לקחת את הפיוניר (ואולי לשלב את הפיוניר עם הרדיו דיסק הזול ולחסוך אפילו עוד) ? הרמקולים של פיוניר ע…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
???????
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ! ברכבי (106 שנת 96) מותקן קומפוננט קדמי של MOREL מדגם PULS עם טוויטרים של HYBRID, ומאחורה מותקנים רמקולים 6X9 של פיוניר (240W). אני שוקל לקנות מגבר שירים את המערכת עם החלקים הקיימים היום,ושבעתיד אני יוכל להרים איתו את הסט קומפוננט הקדמי+סאב. עכשיו ככה,יש לי אפשרות לקנות את ה-ROCKFORD 4004 חדש בכ-1100-1300 שקלים, הבשאלה שלי היא האם הוא יוכל להרים בצורה טובה את הקומפוננט עם סאב ? אגב,אם וכאשר אקנה סאב,זה לא יהיה משהו מפלצתי,אלא סאב שיתן הדגשה לבאסים בצורה עדינה ותו לא (לא אקנה סאב כדי לשמוע עם כל העיר). כמו כן,האם אתם יכולים להמליץ לי על מגברים אחרים באותה רמת מחיר של ה-4004 (הכוונה למחיר שלו בחנות רגילה,מחיר 1600-1900 שקל) שיעשה את העבודה בצו…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רבותי. התכלתי להכנס קצת לענינים וזה מה שחשבתי לבנות לי ברכב. יש לי כרגע סאב בזוקה 8 אינטצ של רוקפורד 100RMS מגבר 4 יציאות של פירמה V12 לא ידוע מה ההספק.. עבד אצלי די טוב עד שנאלצתי לפרק הכל מברלינגו רמקולים 6*9 קנווד 200 וואט וחשבתי על יחידה ראשית של פיונר 560 פרמייר כמובן. מקדימה יש לי רמקולים דיי פשוטים שאני נאלץ לחיות איתם. זה משהו כמו 20 וואט 1WAY בלתי מזוהים.. פורקו מיונדאי אקסנט מהמגש האחורי. וטויטרים של 20 שקל שדווקא השמיעו צליל לא רע בכלל . איך לדעתכם ישמע כל זה בהתחשב בכך שזה סאב קטן. רמקולים דיי חלשים ורמקולים דיי חלשים מקדימה. מה כדאי לי להתקין ביחד עם הכל . שלא יצא לי תוספת יקרה כי אני מתקים גם אזעקה וקודן על הדרך. האם קומפוננט סביר ישנה…
הודעה אחרונה מאת technet,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי