Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא חשוב לי אם אין לו MP3.

דרך אגב, למישהוא יש נסיון עם פונקצית מעקב אחרי תחנות (RDS) ? שמעתי שזה לא כל כך עובד, האם זה נכון?

פורסם

מעקב תחנות אולי יעבוד

אבל רוב הפונקציות של RDS לא עובדות בארץ

מישהו רשם על זה לפני שבוע בערך תעשה חיפוש

עריכה :

יכול לעזור טיפה

rds- למעשה הוא הרבה מעבר ללרשום שמות של תחנה ולעקוב אחר עוצמת האות.

בעיקרון זו תכנולוגיה שאמורה לאפשר להאזין לתחנה אחת שיש לה יותר מתדר אחד- ע"י

איתור התחנה בשם שלה ולא בתדר.

ז"א כאשר האות נחלש הרדיו "מקפיץ" לתדר הבא.

בנוסף-הרדיו נותן לך מס' שירותים כמו-

מעבר אוטומטי לחדשות או לדיווחי תנועה גם השאתה שומע דיסק למשל...

ועוד הרבה דברים....

הצרה היא שה rds פשוט לא עובד בארץ.

אמרו פה אנשים שאצלם זה עובד יופי- ושם התחנה מופיע ע"ג הרדיו... אבל לא בזה נגמר ה rds...

ובשל העובדה שהתחנות לא ממש תומכות בפונקציה הזו- יהיו הפסקות בשידור כשהאות יחלש...

לי באוטו רדיו מקורי עם rds... ואני אישית מבטל אותו ועובד רגיל....

פורסם

ברדיודיסק הקודם שלי המעקב אחרי תחנות עבד , נכון השירותים כמו החדשות והקיטלוג וחיפוש לפי זה לא פועל , אבל מעקב אחרי תחנות איפה שתדר אחד נחלש אצלהן עבד מעולה , הרדיודיסק היה 7027 של קנווד עם MP3 ... צעצוע חביב ביותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי בחלק מהתחנונת זה כן היה עושה את המעבר לחדשות אבל זה פשוט היה מאוד מעצבן כי זה היא מודיע לי שיש חדשות גם שאני שומע דיסק אז ביטלתי את זה שלא יפעל

פיוניר 8400

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

בקשר ל RDS

ראיתי שגל"צ התחילו לעשות ניסוי לשימוש בפונקציות של ה RDS

קיבלתי כמה "הודעות טקסט" של ניסוי כזה לרדיו

Mazda Lantis F

פורסם

לי יש רוקפורד 9220 החשמלי ועם חצי אנטנה אני שומע את כל התחנות! ואת כולם בבירור טוב מאוד!

חצי אנטנה הכוונה שלי זה שאת כל החלק עם ההברגה הורדתי כי זה ממש מכוער........(ואני גם ככה לא שומע רדיו) אבל בכל זאת שומעים טוב מאוד פלוס!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...