Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשה לפתור את זה בכלל, יחסית :)

תשמע מערכות! אם לא אצל אחרים אז אצלך, אחרי ההתקנה של הכל תתחיל לשמוע סאבים ותגלה מה אתה אוהב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
לא קשה לפתור את זה בכלל, יחסית :smile:

תשמע מערכות! אם לא אצל אחרים אז אצלך, אחרי ההתקנה של הכל תתחיל לשמוע סאבים ותגלה מה אתה אוהב.

לדעתי זו בעיה גדולה מאד

ולמה

כי אין לי אצל מי לשמוע (זו לא קריאה לעזרה - אף שאלו יתקבלו בברכה )

ואם אני מתקין - משמע הזמנתי/קניתי - ואחרי זה אף אחד לא יקח אותם בחזרה.

ושוב אני בבעיה -

דרך אגב אני רואה שאתם ממליצים על מגבר מונו של מגנט (פנטום) ב1300 שח -

מישהו אמר לי שהמחיר צריך להרים גבה כי מגברים אחרים (רוקפורד - פלאנט אודיו ואחרים)

עולים כפול ממנו

היש אמת בחשש

jingel

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

לדעתי הפנטום ושתי סאבים 305C זה המלצה טובה מאוד, ואחד הדברים שנותנים תמורה גבוהה למחיר הפעוט יחסית...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
לדעתי הפנטום ושתי סאבים 305C זה המלצה טובה מאוד, ואחד הדברים שנותנים תמורה גבוהה למחיר הפעוט יחסית...
אז זהו - עוד מישהו כאן אמר לי את זה - אבל אז הלכתי לשאול מישהו שעובד בזה והוא אמר לי שהפיוניר

נותנים בס יחסית ואני מדגיש יחסית - לא משהו בכלל - לא כל כך בגלל העוצמה כי אם בגלל האיכות .

הוא אמר שהיה במפגש בשבוע שעבר מישהו עם 6 סאבים של פיוניר - ושמעו על הפנים .

אז אני עדיין מחפש עצות

jingel

jingel

פורסם

אני מאמין שישמעו על הפנים במפגש כי הם היו מוגברים ע"י שלוש מגברים שונים, שלא ייקח דוגמה ממקור לא טוב, שיבוא ישמע ברכב של חבר (X5) שתיים כאלה מוגברים ושיידבר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אחי לי יש סאב של פיוניר ושומעים מעולה , אני הייתי במפגש וגם פתחתי את הפאג' (בפונטו הלבנה) ואנשים לא האמינו שזה פיונירים (רמקולים וסאב)..

קיקר זה הלא משנה לעיניינינו, סאב של מלצה חמה ממני ! ! ! הוא ממש מעולה הוא יתן לך את האמצע בדיוק לא נמרח ולא דופק וזהו (כמובן כמובן שזה תלוי במגבר וכמה תכניס לו) בדרך כלל סאב כזה מנצלים עד הסוף זאת אומרת מה שהוא דורש נותנים ...

אני הייתי הולך על סאב של קיקר (יחיד) עם תיבה גדולה שתיתן לך אפקט מטורף באוטו !

ד"א - מזל טוב על רכישת ה JBL ! ! ! סוף סוף לא תשאל אותנו כל שניה עם כדאי :wink: ...

תאמין לי שלא תתחרט , זה מגבר מפחיד !

פורסם
ולגבי הבס האחורי - יש שאומרים שהסאבים של קיקר הם טובים מאוד ויהיחוד שלהם הוא

בכך שהם לא נמרחים אלא נותנים זבאנג וזהו - -לעומתם נאמר לי כי הרוקפורד טובים אף הם אך יש בהם מן המריחה -

יש אמת בדבר ?

שיבוא ישמע ברכב של חבר (X5) שתיים כאלה מוגברים ושיידבר...
לאן אמרת להגיע ?

jingel

jingel

• תוכן חדש...