Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבותי.

התכלתי להכנס קצת לענינים וזה מה שחשבתי לבנות לי ברכב.

יש לי כרגע סאב בזוקה 8 אינטצ של רוקפורד 100RMS

מגבר 4 יציאות של פירמה V12 לא ידוע מה ההספק.. עבד אצלי די טוב עד שנאלצתי לפרק הכל מברלינגו

רמקולים 6*9 קנווד 200 וואט וחשבתי על יחידה ראשית של פיונר 560 פרמייר כמובן.

מקדימה יש לי רמקולים דיי פשוטים שאני נאלץ לחיות איתם. זה משהו כמו 20 וואט 1WAY בלתי מזוהים..

פורקו מיונדאי אקסנט מהמגש האחורי. וטויטרים של 20 שקל שדווקא השמיעו צליל לא רע בכלל .

איך לדעתכם ישמע כל זה בהתחשב בכך שזה סאב קטן. רמקולים דיי חלשים ורמקולים דיי חלשים מקדימה.

מה כדאי לי להתקין ביחד עם הכל . שלא יצא לי תוספת יקרה כי אני מתקים גם אזעקה וקודן על הדרך.

האם קומפוננט סביר ישנה משהו ויש לךכם המלצה על קומפוננט שלא ידרוש מגבר כי היציאה של ה560 דיי חזקה גם ככה.

אני רק מקווה שהאלטרנטור לי יקרוס לי בגלל העומס הנ"ל.

ממתין לתשובות.

משה

פורסם

האלטרנטור לא יקרוס לך ממגבר אחד. (אלא אם יש בעיה)

קומפוננטים (שיוגברו ע"י מגבר) בוודאי שיגרמו לשינוי מהותי.

את הרמקולים שפרקת מהיונדאי, אני לא הייתי מתקין, עם הסאב, אין לי נסיון.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לפי מה ששמעתי רוב הקומפוננטים עובדים טוב יותר עם מגבר..ומגבר V12 הוא אם אני אל טועה 1200 ואט..או 100 או 1400...

והשאלה שלי היא כמה יציאות יש לך? כי אתה עושה גשר בשביל הסאב..ואמורות להישאר אצלך עוד 2 יציאות..לקומפוננטים..

פורסם

לגבי המגבר יש לו 4 יציאות. אני כמובן מגשר בשביל הסאב . אבל אני מתכוון לחבר את הרמקולים האחורים למגבר ל2 יציאות הנותרות ואת הקומפוננט אם בכלל אני או הרמקולים מהיונדאי אני מתכוון לחבר ישירות לפיונר 560. אגב המתקין אמר לי שהוא מתכוון לעשות לי מאחור הגבהה ולא לחתוך בפך.. מה לדעתכם עדיף ?

פורסם

המגבר הינו מגבר חיקוי ובסך הכל הייתי מרוצה ממנו . היה עובד מתחת למושב אחרוי בברלינגו עם קירור של מאוור מארז מחשב שחובר למתח שמגיע מהריימוט. אחלה אילטור רק ששמעו קצת את המנוע של המאוורר

• תוכן חדש...