Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתלבט בין שני שילובים אפשריים של רדיו-דיסק ורמקולים.

הרמקולים יהיו 6*9 ללא הגברה.

שני השילובים האפשריים:

Sony-CDX-F7700 + Pioneer 6960 - מחיר: 1785 ש"ח

Sony-CDX-F5700 + Morel PULSE 6X9 - מחיר: 1684 ש"ח

בעיקרון אין הבדל משמעותי בין הדגמים השונים של הרדיו-דיסק (שני הדגמים הנ"ל נבחרו לאחר בדיקות רבות, כאשר היתה דרישה מחייבת לכניסת AUX), ולכן אני נוטה יותר לכיוון השילוב השני שכולל רמקולים טובים יותר (?) ואפילו עולה מעט פחות.

השאלה היא, עם הרדיו-דיסק, ללא הגברה, ינצל את ה Morel כמו שצריך, או שעדיף לי במקרה הזה לקחת את הפיוניר (ואולי לשלב את הפיוניר עם הרדיו דיסק הזול ולחסוך אפילו עוד) ?

הרמקולים של פיוניר עולים 286 ש"ח

הרמקולים של מורל עולים 599 ש"ח

ה-5700 עולה 1,085 ש"ח

ה-7700 עולה 1,499 ש"ח

(המחירים מאתר http://www.stereo4sale.com/shop/)

תודה !

פורסם

למה אתה נעול על סוני ?

יש דגמים לפיונר שיתנו לך תמורה הרבה יותרטובה לדעתי

המורל מאוד מאוד אכותיים שמעתי אותם ללא הגברה ( לא רק ) שומעים ממש מצויין ואיכותי

פורסם
למה אתה נעול על סוני ?

הוא כתב שהוא חייב כניסת AUX.

אגב, Enc0der, אתה מה HWzone? :shock:

פורסם

דווקא ממה שהבנתי ה-6960 הם אחלה בשביל מערכת ללא הגברה, ובעיתיים במצב שרוצים להוסיף מגבר (כי הם חלשים מדיי).

השאלה היא האם המורל יישמעו במייטבם (או לפחות, טוב יותר מהפיוניר) כשהם יופעלו ללא הגברה. אני מבין שהתשובה היא כן..

למה אתה נעול על סוני ?

אכן, זה פשוט בגלל שאני חייב כניסת AUX, ומבין האפשרויות הקיימות הם הטובים ביותר לדעתי (האפשרויות הן בעיקר איווה, JVC, סוני, ועוד קצת זבל יפני).

יש כמובן את הפיוניר 9650, אבל הוא WAAAAY Overpriced....

אגב, Enc0der, אתה מה HWzone?
נראה לי... :shock:

פורסם

קודם כל ברוך הבא :)

שנית, למה אתה לא הולך על האופציה של מגבר בלי הד יוניט? אצלי זה עובד לא רע בכלל (ואתה יודע שגם לי יש אייריבר...) אתה תקבל יותר תמורה, יותר איכות ויותר עוצמה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אתה תקבל יותר תמורה, יותר איכות ויותר עוצמה.
ופחות כסף בבנק.. :hihi:

חוץ מזה ששמעתי כבר כמה מערכות ללא הגברה (עם רמקולים 6*9, של פיוניר [לא יודע את הדגם המדוייק] ושל JBL [שהתלהבתי מהם יותר מהפיוניר]), והן היו מצויינות. אני לא צריך יותר.

הבעיה היא שאני חייב לקנות גם HU כי כרגע יש לי זבל טהור (לאחר שהקנווד הקודם, שבמילא לא היה משהו, נגנב) בשם SABA... ואני רוצה מן הסתם שתהיה לי גם "תאימות לאחור" לדיסקים רגילים, ודיסקים MP3...

פורסם

לדעתי עדיף לך ללכת הפוך...

קודם מגבר ורמקולים נורמלים, ואחר כך אם יש לך כסף אז הד יוניט, ולדעתי אתה יכול גם להסתפק במכשירים של איווה או משהו.

אם לדעתך מערכת עם סאב וקומפוננט משתווה למערכת "רגילה" (בהנחמה ושמעת שתי מערכות בערך באותו התקציב מבחינתך) אז תקנה את מה שזול יותץר או פשוט יותר. אבל לא נראה לי שזה המצב...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...