פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! קראתי הרבה דברים מעניינים פה וממש נהנתי )) אני אפילו לא נהג חדש רק עוד שבועיים יש לי טסט בהצלחה לי
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 3 אלף צפיות
עד היום צרבתי מוסיקה לאוטו בתוכנת NERO. היום עשיתי ניסיון קטן , צרבתי את אותו השיר בשלוש גרסאות שונות: 128 , 192 ו 320 KBPS. למרות שעל המחשב היה הבדל ניכר באיכות בין השירים , ברגע שצרבתי אותם על הדיסק , כולם נשמעו בדיוק אותו הדבר , באיכות מאוד ירודה. אין בכלל מקום להשוות בין איכות דיסק מקורי ודיסק צרוב. לכן לא שווה להשקיע במערכת יקרה , אם בכוונתך לנגן דיסקים צרובים. האם למישהו יש פתרון לבעיית האיכות הירודה בצריבה ?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים 6*9 ואני מתלבט בין הJBL GTO396 לבין PIONEER TSA6990S. המחיר שלהם זהה. מה הייתם ממליצים לי לקחת ולמה ??? ואם כבר הולכים על הJBL עדיף להשקיע עוד 100-150 שקל ולהביא את הGTO936 ? ואני מדבר מביחנת איכות.... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
מערכת יד שניה
מאת AX GT- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 801 צפיות
GOLF 2.0 הציע לי מערכת יד שניה ב2000 ש"ח מה אתם אומרים על המערכת: HU: Kenwood KDC- 2026 50X4W Speakers: Pioneer TSA6960 240W 3ways Amplifier: Boss BA2900 1000W, 4X250W Subwoofer: Pioneer TSW305C 800W, 400WRms (אם אני קונה את הסאב אז אין לי יציאה מהמגבר לרמקוליים קדמיים) תודה, בן
הודעה אחרונה מאת terminatorx, -
רציתי לשתף אותכם חברי פורום אהדיו בניסיון עם אלמנט של DJ. 1 2
מאת Guest תמיר .א.-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמו שאתם יודעים היו לי 3 קליפורניה בום.. עד שהתפחלצו, שלחתי אותם לחברה יש אחריות. בינתיים חבר הביא לי רמקול של DJ. 12 אינץ קרטון ניראה צנוע ביותר. יש לי תיבת הורן כפולה לזוג סאבים. (עם מחיצה באמצע). החלטתי להחזיר אותה לאוטו ולחבר את הסאב. הנתונים של הסאב הם (רשום על המגנט). 150-250W התנגדות של 8 אום. 96 דציבל. חיברתי אותו למגבר הפיירמיד שלי שמוציא בערך כ300W ל8 אום. תדרים נמוכים כמו 20HZ 25HZ הוא לא מפיק טוב הוא זז הרבה (יחסית הXMAX של סאבים של DJ נמוך מאוד). לפי דיסק בדיקה הסאב הזה הוכיח את עצמו ב50-80HZ. אני חייב לציין שהוא מרעיד את כול האוטו בצורה מטורפת. הוא הוכיח שהוא נציל מאוד והפיק דציבל גבוה בזכות הנצילות הגבוהה. וגם מה שאהבתי האורו…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
שלום, חבר שלי קנה (מגבר,קומפנט, ואחוריים),קיצר הוא לא יודע להתקין. יש לכם המלצות על מקומות שיתקינו בחדרה? מחירים? מה אתם אומרים על -משינה-?
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 3 תגובות
- 741 צפיות
שלום וברכה, 1. ברשותי המכשיר הנ"ל, וישנם שני דברים החסרים לי. שמות השירים על המסך, ושמות התחנות ברדיו. האם באמת קיימות האופציות הנ"ל, וא"כ כיצד מתפעלים אותם? 2. הקליטה ברדיו לא משהו. יכול להיות שצריך לשנות משהו בתפריט? בתודה מראש ויום נעים!
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2&prod=62238&saleNo=726942 מישהו הציע לי כזו תיבה לשני סאבים - פונים זה מול זה - צד אחד אטום, צד שני פורט. הוא אמר שככה מקבלים סאונד מדהים שמתאים לכל סוגי המוזיקה - גם דופק וגם נותן איכות. האם זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת miran80, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, מתזכר אותכם בהודעה הקודמת שלי: " אני כיום משתמש ב P8MP במצב Flat. אני מוכן שיבוא מישהו, עם קנווד סיני, יחבר אותו למערכת שלי ברכב יכוון אותו איך שהוא רוצה (הוא יכול אפילו להטיל עליו לחשי וודו אם הוא רוצה). אם אותו אדם מצליח להכשיל אותי במבחן עיוור אני מוכן לפצות אותו על "טירחתו". " מי שמעוניין מוזמן לרשום את סכום ההימור, ואנחנו כבר נקבע.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2193,'normal_sales') מה דעתכם על הדגם הזה - דרך אגב לא מצאתי את הדגם באתר של היצרן http://www.cadencesound.com
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 5 תגובות
- 941 צפיות
מה אתם אומרים על קומפוננט של חברת דרגסטר דגם DSX652
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני הכל יש לציין כי אין לי שום כוונה ללכת למתקין מקצועי , כיוון שכל מתקין יספק אותי. בכל אופן התקנה של מגבר קליפורניה + סאב של CV 10' . 2 מפצלים . קיט התקנה כולל בית פיוז . 300 ש"ח . ההתקנה בוצעה, לא רואים שום חוט . ושומעים מעולה
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
שלום רב לחברי הפורום. רכשתי לפני שבוע קורולה 2003. ברכב מותקן רדיו טייפ מקורי משולב בתוך הדש בורד + צ'יינג'ר של קנווד+ 4 רמקולי קרטון בדלתות. הייתי מעוניין לקבל רעיונות והצעות איך אני משפר את השמיעה תוך השקעה של כמה מאות שקלים כולל ההתקנה. לא נשאר לי הרבה כסף אחרי שקניתי את הרכב..... אפשרי להרכיב רמקולים 6*9 אך צריך לחתוך בפח תא המטען. אני לא מחסידי הווליום הגבוה. האיכות הרבה יותר חשובה לי מאשר העוצמה. כמו כן היתי שמח לקבל המלצות על מתקינים באיזור בני ברק - רמת גן - גבעתיים או לחילופין נתניה - עמק חפר. תודה מראש לכל התורמים מהידע והניסיון שלהם.
הודעה אחרונה מאת perzik, -
היום ב7 בערב קיבלתי את האלפיין שלי ישר רצתי לויטלי שיעזור לי עם ההתקנה. התקנו את המכשיר את כיוונו אתמגבר על AP וחתכנות ישר מרדיו דיסק החיתוכים היו ממש מעולים למכשיר מעבד צליל פשוט מדהים הכול נישמע מחודד יותר מדוייק יותר וחזק יותר מהפיוניר הרדיו דיסק הזה פשוט רמה אחרת לגמרי אין מה להשוות... תחילה חשבתי שיהיו בעיות בתצוגה כי המסך הוא לא כמו שלי פיוניר אך היתרגלתי ישר ולא היו בעיות..... למכשיר יש מוד זוויות כדי שהיה נוח לנהג לתפעל אותו שמאוד מאוד עוזר.... בקיצור אני מרוצה ומופתע רק לטובה הHU הזה פשוט מעולה אין לי מילים המערכת שלי מראה מה באמת היא יכולה! אני ממליץ לכול החברה שבונים מערכת בתקציב בינוני לא להיתפשר לקחת אלפיין לא פיוניר ולא קליפורניה בום אלה אלפיין כי זה הדב…
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכל מכורי מורל מצאתי תרד' לגבי חברת מורל שיכול לעניין אותכם: http://www.carsound.com/UBB/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=021287
- 0 תגובות
- 671 צפיות
ואיפה משיגים את המחירים הטובים ביותר לפיוניר, דגמי 2005 ? (כולל התקנה) .
הודעה אחרונה מאת paul1, -
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בצהריים שהחלטתי להזמין קומפוננט ולהרכיב את המגבר הנוסף שיש לי למערכת הוצאתי את ה HU וחיברתי את הRCA של המגבר שיש לי כרגע ליציאות של הFRONT ,והיה לי רעשים חזקים מאוד כאילו אני שומע את העין של הרדיו דיסק במערכת חזק,כשאני מעביר את החוטים לREAR שומעים נקי ויפה.. ,מה זה יכול להיות?
בעיה במגבר 1 2
מאת alooon1- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מתחמם נורא תוך 5 דקות... הפיוז נשרף אחרי 20 דקות.... מה הבעיה מגבר עם חברה לא ממש מוכרת נקנה לפני שבועייים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
הציעו לי רמקולים JBL 396 + רדיו דיסק בלאקפאונד MP3 ב 1000 ש"ח כולל התקנה האם זה שווה? דרך אגב אני חדש בפורום אודה אים אקבל תגובות...... אולי יש למישו הצעה למע' יותר טובה כולי אוזן....
- 1 תגובות
- 729 צפיות
למישהו יש ניסיון עם הרמקולים של JBL מדגם P953? נחשבים איכותיים? וכמה הם צריכים לעלות בארץ ואיפה אפשר להשיג אותם? תודה!
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברמקולים שלי של פיוניר 6X9 400 וואט יש אחלה באס שבעולם....נשמע כמו סאב וופר ממש עכשיו קניתי סאב וופר ואני לא ממש צריך את הבאסים של הרמקולים כי יש לי סאב השאלה היא כזאת? מבחינת איכות עדיף לי להביא איזה סט קומפוננט טוב במקום ה6X9? כי כעיקרון כל הקטע של 6X9 זה הבאסים הטובים למי שאין לו סאב וופר.... ויש לי סאב אז אני לא צריך את הבאסים. מה יותר איכותי? הקופמפוננט או ה6X9?????
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני השתכנעתי שכדאי להתקין קומפוננט ברכב שלי אחרי שראיתי שגם רמקולים טובים של פיוניר(6/8)לא שיפרו כל כך את הצליל והאיכות. יש לי מגבר של רוקפורד 4 ערוצים וסאב של פיוניר. MAGNAT BP 216 MOREL PULSE 6 איך הקומפוננטים האלה?הם לא יקרים כל כך השאלה אם הם שווים אבל אני צריך עוד המלצות בכל אופן.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב יש לי רמקולים אחוריים באוטו (בימבה 95) של פיוניר עם הספק של 180 ואט, קניתי אותם לפני בערך שנתיים וחצי. בימים אלו אני קונה קומפוננט פאנל ומגבר - חדשים ורציתי לדעת אם יש מצב איכשהו, לשמוע דרכם את המוסיקה שאני שומע בבית (ז"א אם יש איזו דרך לחבר אותם ליציאת AUX של המערכת בחדר או לשמוע איתם איכשהו במכשיר ביתי). אשמח לקבל רעיונות טובים. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- 1 תגובות
- 661 צפיות
שלום אני מעוניין בהתקנה של סאב מגבר ורדיו דיסק ורמקולים במחיר הוגן ... מראשון אשדוד והסביבה אני עובד עם האוטו אז קשה לי להשאיר אותו בחנות אביזרים כל היום אשמח לתגובות המוצרים של פיוניר מי שמעוניין ישאיר הודעה תודה ביי
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום איך אני מחבר את האזעקה של הרכב שלי לצופר של הרכב?! ואני רוצה לקנות צופר אויר רועעש ולחבר אותה לזה! איך אני עושה את זה? זה אפשרי? תודה אלמוג!
הודעה אחרונה מאת almog, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי, נמאס לי כבר... אני רוצה לסגור את זה כבר פעם אחת ולתמיד. מה שסגור כרגע: HU: Alpine 9833 (27w RMS per channel) הרדיו-דיסק הנחמד הזה יתחבר לזוג 6*9 אחוריים, וזוג קומפוננט 5.25" מקדימה. לפחות כרגע המערכת תהיה ללא מגבר. זה לא נכנס בתקציב, ובמילא מגבר תמיד אפשר להוסיף. יש כרגע שתי אפשרויות שעולות לי בראש: 1. קומפוננט מורל פולס 5.25" + אחוריים מורל פולס 6*9 במחיר של 1,200 ש"ח 2. קומפוננט Mac Audio Premium 2.13 + אחוריים Mac Audio Premium 69.4 במחיר של 840 ש"ח + התקנה חינם על הסט של Mac Audio כתוב באתר היצרן שמומלץ לחבר אותו להגברה של 30W, מה שאומר שהם מסתדרים טוב מאוד ללא הגברה. השאלה היא האם הסט של מורל …
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. היום רכשתי לי סט קומפוננט של מוראל. (הפולס 6) רציתי לשאול האם אפשר למקם את יחידת הקרוס בתוך הדלת? כלומר מאחורי הפאנלים של הדלתות. האם הקרוס זקוק לאוורור משמעותי כדי לעבוד? אם לא בתוך הדלת, אז היכן כן מומלץ למקם אותו? ועוד שאלה קטנטנה, אם אפשר. אצלי בדלתות יש כבר טוויטרים ווופרים (פונטו ספייס). לפי מה שהצלחתי לראות בכמה פעמים שהוצאתי את הרמקולים הנוכחים שלי, זה שאיני מצליח לראות היכן ממוקם הפיצול של החוט שמגיע לוופר/טוויטר. אולי זה מפוצל לפני הדלת? או אולי אחרי אבל ממש בפנים? תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים לילה טוב, גדעון.
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום כאן אבל ממש לא חדש בתחום הסטיראו לרכב... שמחתי לראות פורום רציני מאוד בתחום שלנו ואני גאה להיות שותף בו... אשמח לענות ולעזור בכל נושא שאוכל... אם תתנו לי קצת טיפים ועזרה לגביי תמונות וקישורים שאני יכול לעלות אשמח מאוד וגם תוכלו לראות את המערכת שלי ולהביע חוות דעת...תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 1 תגובות
- 886 צפיות
האם אפשר לדעת לפי סוג הקונקטור של הרמקול, מהו ה "+" ומהו ה "-" ? שמתי לב שברמקולים שלי, יש קונקטור רחב יותר ויש אחד צר יותר. אשמח אם מישהו יעזור לי.
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי פולו קלאסיק שזה אוטו שהבגאז' שלו בחוץ ולא בתוך איפה שיושבים האוטו הזה גם אטום מאד עכשיו השאלה שלי היא כזאת באיזה סאב ישמעו בצורה הטובה ביותר? פיוניר 305C או מאגנאט ריפלקס 440 וואט.... ההגברה היא מגבר של אודיו גודס 860 וואט אני שוקל ללכת על הפיוניר בגלל שאני פוחד שלא ישמעו את המאגנאט כי האוטו אטום מאד אז תעזרו לי בקשה להחליט למה אני רוצה להביא בשבוע הבא את הסאב
הודעה אחרונה מאת dimal007,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2