Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

רכשתי לפני שבוע קורולה 2003. ברכב מותקן רדיו טייפ מקורי משולב בתוך הדש בורד + צ'יינג'ר של קנווד+ 4 רמקולי קרטון בדלתות.

הייתי מעוניין לקבל רעיונות והצעות איך אני משפר את השמיעה תוך השקעה של כמה מאות שקלים כולל ההתקנה. לא נשאר לי הרבה כסף אחרי שקניתי את הרכב.....

אפשרי להרכיב רמקולים 6*9 אך צריך לחתוך בפח תא המטען.

אני לא מחסידי הווליום הגבוה. האיכות הרבה יותר חשובה לי מאשר העוצמה.

כמו כן היתי שמח לקבל המלצות על מתקינים באיזור בני ברק - רמת גן - גבעתיים או לחילופין נתניה - עמק חפר.

תודה מראש לכל התורמים מהידע והניסיון שלהם.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר לי שאתה אומר שיש רדיוטייפ באוטו, לנו יש גם קורולה (GLI) משנת 2003, והאוטו מגיע עם רדיודיסק מובנה, ו2 רמקולים מקדימה פלוס 2 מאחורה. אני יודע גם ששנתון מוקדם יותר של 2002 בא עם רדיודיסק מובנה (משנת 2002 הקורולה קבלה צורה חדשה ויפה יותר לטעמי) גם כן.

אתה בטוח שהאוטו בא עם רדיוטייפ?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

תרשה לי קצת להעלב....

אמנם אני לא מבין גדול בענייני הסאונד לרכב אבל אפילו אני יודע להבדיל בין רדיו טייפ לרדיו דיסק......

בכל מקרה הרכב שלי הוא בגרסת SUN והוא מגיע עם רדיו טייפ (זה רכב שהיה של חברת ליסינג).

בגרסת ה GLI הרכב אכן מגיע עם רדיו דיסק. דרך אגב, במודל 2004 בכל הגרסאות הרכב מגיע עם רדיו דיסק.

אתה מסתפק ברמקולים המקוריים???

פורסם

הבנתי אותך. לא התכוונתי להעליב, חשבתי אולי התבלבלת ;)

בכל מקרה, הרמקולים של הקורולה הם באמת מעל ומעבר, בכלל, נהגתי בכמה רכבים חדשים שבאו עם רמקולים מובנים ורדיודיסק (לדוגמא מאזדה 3), והסאונד בהם לא כמו בקורולה.

לי אישית יש מאזדה בימבה 95, אפילו אחרי שקניתי לה רמקולים של פיוניר (לפני 3 שנים אמנם) ופאנל של סוני (מסדרת EXPLODE), הקורולה עדיין נשמעת הרבה יותר טוב, מודה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לא נעלבתי. זה היה בצחוק.

לגבי הרמקולים של הטויוטה, אני לא חושב שהאיכות שלהם כל כך גבוהה. מה גם שאם מגבירים קצת את העוצמה הם בכלל מאבדים כל כיוון....

אני מחפש רעיון לשיפור השמע. האם רמקולים 6*9 על המגש האחורי יעזרו? האם להרכיב אותם בנוסף לארבעה שבדלתות או במקום? ואולי יש פתרון יותר טוב.....

פורסם
לא נשאר לי הרבה כסף אחרי שקניתי את הרכב.....
500 שקל או 5000 שקל,שניהם זה לא הרבה יחסית למחיר של הרכב,אבל ב500 בקושי תגרד רדיודיסק וב5000...

פורסם

אכן המחיר של האוטו לא היה זול בכלל והוא חיסל לי כמעט את כל החסכונות...

בכל מקרה מה שמורכב ברכב כרגע זה רדיו טייפ מקורי של טויוטה וצ'יינג'ר של קנווד בתא המטען.

אין לי כוונה לגעת במרכיבים האלו בשלב הזה.

הכוונה בשלב הזה זה רק לשדרג את נושא הרמקולים. יש ברכב כרגע ארבעה רמקולים מקורייים (מקרטון) בארבע הדלתות.

התקציב הוא עד 1000 ש"ח.

הדגש הוא על איכות שמע ולא על עוצמה.

אין לי מושג על מה ללכת: על 6*9 מאחורה, על קומפננט, על רמקולים קדמיים איכותיים....

זאת הסיבה שפניתי לעזרה בפורום.

בכל מקרה, המוסיקה שמושמעת ברכב באופן קבוע - מוסיקה ישראלית, קצת רוק. לא טראנסים וכדומה....

תודה

פורסם

אם יש לך תקציב של אלף שקל, אני במקומך הייתי קונה סט קומפוננט מורל פולס שעולה בערך 500 שקל ומאחורה שם רמקולים עגולים של פיוניר או קנווד באיזה 300 שקל ואת שאר הכסף שומר להתקנה במידה ואתה לא מתקין לבד

פורסם

נתחיל בתודה למגיבים...

אני לא כל כך בעינינים. מה זה FULL RANGE?

דבר נוסף זה שבטויוטה אין הכנה לרמקולים על המגש האחורי, מה שאומר שצריך לחתוך את הפח(יש שם סימון בצורת אליפסה לשני רמקולים...).

מן הסתם חיתוך כזה ייקר את ההתקנה.

אם תוכלו קצת לפרט לגבי מה שהצעתם כי כמו שאמרתי, אין לי הרבה מושג.......

תודה

פורסם

אתה צודק,פשוט מכשיר ראיית עתיד שלי בתיקון,אז נאלצתי לתת המלצה למצב נתון.

נהג פשע,אחלה מבצע אבל אין לבחור מה לעשות עם 6X9

פורסם

במה אני מטעה בדיוק? מה המלצתי לו לחבר סטרוקר 18 לHU? איך מטעה? ואיך אתה מגיע למסקנה שהוא אם ואולי ויכול להיות ובעתיד ישדרג את המערכת?

• תוכן חדש...