Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים שהחלטתי להזמין קומפוננט ולהרכיב את המגבר הנוסף שיש לי למערכת

הוצאתי את ה HU וחיברתי את הRCA של המגבר שיש לי כרגע ליציאות של הFRONT ,והיה לי רעשים חזקים מאוד כאילו אני שומע את העין של הרדיו דיסק במערכת חזק,כשאני מעביר את החוטים לREAR שומעים נקי ויפה.. ,מה זה יכול להיות?

פורסם

אז ככה,היום ניסיתי ללפף חוט מסביב לחוטי RCA שיוצאים מהHU ולחבר אותו למכשיר עצמו(מינוס) וזה לא עזר..

מישהו אוליי יכול לתת לי פתרון?

פתרון אחד שמצאתי זה מתאם כזה שהופך את היציאות הרגילות של הרמקולים מהHU ליציאות RCA..

פורסם
תנסה להעביר את ה RCA דרך סלון הרכב ולא דרך המסילות ותראה אם יש רעש (מהרדיו דיסק למגבר )

אין קשר,יש כבר מגבר מחובר שהוא עובד על היציאות REAR

כשאני מחבר את הכבל לFRONT יש רעשים ושומעים את הרדיו דיסק קורא ברמקולים

פורסם

אין לי ממש ניסיון בזה, אך הבעיה שאתה מתאר נשמעת כמו בעיה במכשיר עצמו, ולא בעיה בהתקנה.

(לפחות למסקנה הזאתי הגעתי).

אם יש לך אחריות, היתי מפנה את הבעיה לחנות ורואה את הפיתרון שיציעו.

ואם אין לך, אתה תמיד יכול להשתמש ביציאה אחת, ולפצל אותה. (תוותר על הFADER, אבל עדיין תהייה שליטה בהגברה עצמה על כל אלמנט מוגבר)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אין לי ממש ניסיון בזה, אך הבעיה שאתה מתאר נשמעת כמו בעיה במכשיר עצמו, ולא בעיה בהתקנה.

(לפחות למסקנה הזאתי הגעתי).

אם יש לך אחריות, היתי מפנה את הבעיה לחנות ורואה את הפיתרון שיציעו.

ואם אין לך, אתה תמיד יכול להשתמש ביציאה אחת, ולפצל אותה. (תוותר על הFADER, אבל עדיין תהייה שליטה בהגברה עצמה על כל אלמנט מוגבר)

את הפתרון של לפצל את היציאה זה אני יודע.. אבל אני רוצה לשמוע בסראונד,מה שצריך לשמוע מאחורה ישמעו מאחורה,ומה שצריך לשמוע מקדימה ישמעו מקדימה,ראיתי שיש מתאם כזה שהופך מיציאה של רמקול רגיל לRCA ,למי שאין לדוגמא יציאה למגבר ברדיו דיסק...

למישהו יש נסיון עם זה?

פורסם

כן, יש צורך להשתמש במתאם בריא, שלא יגרום לירידה בטיב הסאונד המתקבל.

או לחלופין, לתקן את היציאה שלך במידה והיא אכן פגומה, או להפעיל אחריות.

דרך אגב, כשאתה אומר סרראונד, אתה בעצם מדבר על DVD שקיים אצלך ברכב ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

היציאה של הפרונט נדפקה, יצא לך במקרה להתעסק עם המכשיר כשה-RCA מחובר בצד אחד ברדיו, ובבאגז' הוא היה מנותק, וכל זה כשהמכשיר דולק?

אם הפין המרכזי של ה-RCA נוגע במינוס - שילדה כשהרדיו דולק זה דופק את היציאה של ה-RCA, כניראה זה קרה לך.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

זאת לא יכולה להיות סיבה שהוא צריך קבל ??

אני שואל כי אני לא יודע בדיוק אבל בדרך כלל ששתי מגברים חזקים עובדים ביחד זה יוצר עומס ומפיל את המערכב בשביל זה צריך קבל

יכול להיות שזה מה שיפתור לו את הבעיה לא?

פורסם
זאת לא יכולה להיות סיבה שהוא צריך קבל ??

אני שואל כי אני לא יודע בדיוק אבל בדרך כלל ששתי מגברים חזקים עובדים ביחד זה יוצר עומס ומפיל את המערכב בשביל זה צריך קבל

יכול להיות שזה מה שיפתור לו את הבעיה לא?

מה הקשר קבל לרעשים מהRCA?

ויש לי רק מגבר אחד..

עוד שאלה אחת קטנה

יש לי את המורל פולס 6 מקדימה,ועכשיו אני מחבר אותם למגבר 500W ,אני יכול לנסות לשמוע את הטוויטרים בלי הנגד? הוא לא ישרף? ואם זה יהיה חזק מדיי אני אשים אותו

• תוכן חדש...