Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי רמקולים אחוריים באוטו (בימבה 95) של פיוניר עם הספק של 180 ואט, קניתי אותם לפני בערך שנתיים וחצי. בימים אלו אני קונה קומפוננט פאנל ומגבר - חדשים ורציתי לדעת אם יש מצב איכשהו, לשמוע דרכם את המוסיקה שאני שומע בבית (ז"א אם יש איזו דרך לחבר אותם ליציאת AUX של המערכת בחדר או לשמוע איתם איכשהו במכשיר ביתי). אשמח לקבל רעיונות טובים.

תודה, ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אני חושב שזה אפשרי לחבר אותם למערכת, כמו רמקול רגיל...

כי ככה אני וחברים שלי עשינו בבסיס... חיברנו 2 9*6 למערכת מיני סטריאו ביתית... ושומעים מעולה.. יחסית..

עשינו מן קומבינה, שמנו את הרמקול בתוך קרטון שאטמנו (בכל זאת, זה צבא אז מאלתרים:roll: ) ויצרנו מן תיבה...

חח יצא משהו חמוד...

אגב כל זה בגלל שהרמקולים המקוריים של המערכת הלכו לעולמם, אז (שוב זה צבא :) ) מצאנו תחליף מקורי...

לא חותם

פורסם
שלום רב

יש לי רמקולים אחוריים באוטו (בימבה 95) של פיוניר עם הספק של 180 ואט, קניתי אותם לפני בערך שנתיים וחצי. בימים אלו אני קונה קומפוננט פאנל ומגבר - חדשים ורציתי לדעת אם יש מצב איכשהו, לשמוע דרכם את המוסיקה שאני שומע בבית (ז"א אם יש איזו דרך לחבר אותם ליציאת AUX של המערכת בחדר או לשמוע איתם איכשהו במכשיר ביתי). אשמח לקבל רעיונות טובים.

תודה, ליאור.

תחבר אותם למגבר שמתאים להספקם, תבנה תיבה מתאימה וזהו

Suzuki Jimny

פורסם

בעקרון צריך לבדוק רק שההתנגדות מתאימה בדרך כלל מערכות ביתיות הן6-16 ohm )התנגדות)

וברמקולים לאוטו זה בדרך כלל 4 ohm אבל במגבר ביתי של חבר שלי היה אפשר לכוון את עוצמת ההתנגדות ל4 ohm וככה ניסינו את הרמקולים שבדקנו (רמקולים של אוטו) אבל זה תלוי כמובן במערכת ותבדוק שהמערכת שאתה מחבר היא לא חזקה מידי לרמקולים שלא תישרוף אותם.

ואל תשכח שהאיכות שמע תיפגע מאוד אם הרמקולים חשופים בלי שום תיבה...

פורסם

אפשרי בהחלט לחבר אותם, מכיר כאלו שעשו את זה ושמעו טוב מאוד, בלי תיבה אפילו שמעו בסדר.

אבל היתי ממליץ לך להשאיר אותם ברכב, אני לא חושב שהם רעים להיפך, לי יש 200W של פיונייר

חיברתי אותם למגבר, שומעים אחרת לגמריי, ואני מאוד מרוצה מהם,

שמתי את המגבר על HP, והם עובדים יפה מאוד, ומגיעים להספקים יפים מאוד.

תשאיר אותם ותראה שהם יתפקדו על HP בסדר גמור.!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תבנה להם תיבה מעץ ותחבר אותם למגבר ביתי שאפשר לכוון אותו ל4 אום ואל תשים יותר מדי ווליום כי זה רמולים של בערך 40 אר אמ אס.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אתם חושבים שזה כדאי??

לי יש בבית מערכת של פיוניר עם רמקולים 500 W של פיוניר

ואני שומע בהם סוף הדרך למה הוא צריך את הרמקולים של האוטו בבית הוא לא יכול להגביר אותם הרבה כי הם די חלשים

וזה סתם יוריד לו את המערכת בבית והוא גם יצטרך לעשות בניה=כסף

אז גם לשלם על מה שיזיק למה זה טוב?!!?

פורסם
תבנה להם תיבה מעץ ותחבר אותם למגבר ביתי שאפשר לכוון אותו ל4 אום ואל תשים יותר מדי ווליום כי זה רמולים של בערך 40 אר אמ אס.
לא יותר קל ל:צוטט את מה שרשמתי מקודם?,

בכל מקרה תבנה תיבה יפה תרפד אות אם בא לך תחב למגבר תואם וזהו אתה מסודר

Suzuki Jimny

פורסם

לא חייב תיבה ישמעו סבבה גם בלי...

תבדוק התנגדויות רק כמו שאמרו...

מותר לשאול על מה החלטת שאתה הולך בקניה שלך לאוטו...?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לאוטו שלי אני קונה רמקולים של פייז אבולושן...אם אתה רוצה מפרט טכני שלח הודעה פרטית ואשמח להרחיב בנושא ולתת מפרט טכני.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...