Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחמם נורא תוך 5 דקות... הפיוז נשרף אחרי 20 דקות.... מה הבעיה

מגבר עם חברה לא ממש מוכרת נקנה לפני שבועייים

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

תבדוק מצב של מגע בין פלוס מינוס של הרמקולים. בכל החיבורים שיש (במגבר וברמקולים עצמם).

תחזור עם תשובה.

כאשר במצב של מגע מסוג זה , הקצר עלול להווצר.

פורסם

גם סביר להניח שחיברת אותו בצורה שאיננו יכול להתמודד איתה, למשל:

חיבור של שני סאבים, והורדת ההתנגדות ל 2אוהם, בעוד שהוא לא עומד בהתנגדות שכזו...

פורסם

המגבר מגביר 2 רמקולים 6X9 וסאב

הוא 1000 וואט... הפלוס והמינוס לא נוגעים אחד בשני.... חושב שכדאי לציין שבווליום נמוך זה לא קורה... ומה עוד.. שיש שירים שאני יכול לשמוע ממש חזק עד שהסאב נכנס לפעולה וברגע של הבום שלו הסאב המגבר נכבה

תמונה של המגבר להמחשה...alooon1-IMG_0008.JPG

פורסם

החוט צריך להיות כלכך דק, וכל כך ארוך, והצריכה צריכה להיות כל כך גדולה, בשביל שזה מה שיגרום למפל מתח כל כך מהותי שיגרום למגבר להפסיק לעבוד.

המסקנה, כימעט ואין אפשרות שהבעיה פה זה החיווט של המתח.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

המגבר מתחמם ממש מהר.... חשוב לציין שהמגבר עבד יופי עם סאב ו2 רמקולים במשך שבועיים בלי בעיה בכלל איך זה פתאום שיש עומס עליו?

פורסם

המגבר מתחמם בגלל שאתה מעמיס עליו יותר מידי סאב עובד על תדרים נמוכים מאוד (עשרות הרצים בודדים) ולכן כשיש מכת באס חזקה המגבר נכנס למצב של אובר לוד ומפעיל את מערכת ההגנה של המגבר

תבדוק עם וולט מטר את נפילות המתח ביציאות של המגבר ואת המתח בכניסות שלו בווליום נמוך ובווליום גבוה תפרסם פה ונראה איך אפשר לעזור לך!

פורסם

אוקי, בוא נראה מה הבדיקה המוזרה הזאתי אומרת לך.

בכניסה שלו, יש 13.7 וולט.

ביציאה יש 16.3 וולט.

מה הממצאים אומרים לך אדון יוסי מ ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אנשים בבבבקשה תעזרו לי אין לי את המטר הזה שאמרת ולכן אני לא יכול לבדוק

אבל איך זה יכול להיות שעד עכשיו הכול עבד יופי... ונתתי בפול ווליום בלי הפסקה.... פתאום אחרי שבועיים הוא נזכר שזה מעמיס עליו?

ועוד משו לפני זה היה לי מגבר של פיוניר עם 2 מאווררים.... לזה משום מה אין מאוורר אחד אפילו... איך הוא מקרר את עצמו?

פורסם

העיניין של הפאנים לא אומר דבר....

כניראה מדובר במגבר פגום\זול.... אני אישית לא מצליח להאשים רכיב אחר באשמה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...