פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
אם אני מביא את הDVD של רוקפורד מחו"ל האם אני יכול לכוון את הטיונר כמו ב"רגילים"(הסדרות הפשוטות)?
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
גישור במגבר
מאת sound boy- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה טכנית... האם אפשרי לעשות גישור לרמקולים במגבר של 4 ערוצים?(זוג אחד של רמקולים לנצל במגבר של 4 ערוצים) כלומר אני לא יודע איך נעשה גישור אבל אני יודע שכשעושים גישור ההתנגדות יורדת ל2 אוהם (לפחות כשמחברים סאב שזו בדרך כלל הסיבה לעשות זאת) ואני רוצה לעשות גישור לרמקול שהוא 4 אוהם, ככה שזה אפשרי?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 754 צפיות
מה קורה מבחינת איכות והתנגדות אם מחברים על קרוס אחד של קומפוננט ,2 זוגות טוויטרים(כלומר זוג אחד נוסף),ושני זוגות וופרים(זוג אחד נוסף). מה קורה לאיכות ולהתנגדות? המטרה היא שזוג טוויטרים וזוג וופרים גם יעברו דרך קרוס,האם אני חייב קרוס לכל זוג רמקולים או שניתן לחבר את כולם על קרוס אחד? אפשרות שנייה היא לחבר סט קומפוננטים כמו שהוא מגיע ואליו לחבר המקביל וופר בכל צד + טוויטר גם כן במקביל לאותו וופר. מה עדיף? אין אפשרות שלישית . תודה לכל מי שיכול לענות.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היכן יותר משתלם לקנות מערכת??.... א. בחנות בארץ כשאתה יודע בודאות מה תקבל . ב. מחו"ל כשאתה מסתמך על התמונה ואם יש בעיות אז תתחיל לחפש את החברים שלך?.. אז מאיפה אתם קונים???..... וגם מה ההפרשים? אם זה רציני, או מדובר בסכום של 100 ש"ח מקסימום
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 2 תגובות
- 743 צפיות
שלום לכולם , אני בונה מערכת לרכב בימים הקרובים. בתור התחלה אני קונה זוג קומפוננט קדמי ( כנראה של MAGNAT בגלל תקציב מוגבל ) ואני רוצה להשלים את המערכת עם רמקולים אחוריים טובים שידחפו באס חזק. מטעמים אישיים אני לא רוצה להרכיב סאב למרות שאני יודע שזה יהיה יותר חכם אני פשוט צריך את המקום בבגא'ז. בכל מקרה חשבתי לקנות רמקולים 6X9 או 7X10 לא משנה העיקר שיהיו תמורה טובה למחיר. שמעתי מאנשים שהרמקולים של פיוניר מהסידרה הצהובה הם מדהימים באיכותם .. http://soundonline.co.il/Product.asp?Pid=1053&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10 האם הם יהיו קנייה טובה באמת ? אם לא , אני אשמח לקבל דעות מכם על רמקולים אחוריים טובים שיתנו גם באס שישלים את הקומפוננט. רב תודות…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 29 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום רציתי שתתנו לי המלצות על מערכת בתקציב של עד 2000 שקל שתקרא MP3 ו WMA ההמלצה דיי דחופה כי כרגע אני בטירונות ורק שוש ולפעמים חמשוש אני יוצא אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה לכולכם לירן
הודעה אחרונה מאת jook, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקנתי היום את ה dvd (את המסך מיקמתי על הדש מבלי לתפוס אותו בינתיים ) ה dvd של power acoustik והמסך של starvision , הבעיה שרואים רק שחור לבן וזה לא בעיה בהגדרות כי ניסיתי את כל הפונקציות . יש חוט אחד (rca) בודד שהוא מעביר את התמונה אל המסך מהדיודי ומהמסך יוצא עוד rca אחד הבעיה ששניהם זכרים ולכן הרכבתי בינהם מתאם ואני חושד בו כי הוא הרי בעל 2 מגעים ורק אחד מהם (הארוך) משפיע על התמונה והשני לא עושה כלום , יש למישהו עצה לפני שאני מנסה לבנות כבל לבד?
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 2 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכולם. מה אתם אומרים על EXL-1000D CERWIN VEGA
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא (בהכרח) מחפש שמישהו ספציפי יציע לי את הסאב שלו, כן מחפש המלצות לסאבים משומשים במחיר סביר (עד 500 נחשב סביר?) באיכות טובה יחסית ושלא ייתפוס הרבה מקום בבגאז' (זה חשוב לי מאוד). כמו כן, כמה עולה תיבה? האם ניתן למצוא ב 500 שקל את הסאב והתיבה ביחד? האם כל סאב יתאים למגבר שלי (Kenwood KAC-648 )? אני לא מתכוון לשמוע בעוצמה מלאה וקיצונית, בסה"כ רוצה עוד קצת באסים. ושוב מדגיש, אני לא מעוניין בסאב גדול מדי. אם למישהו יש למכירה, אפשר להשלוח בהודעה פרטית. תודה
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב! אני בעלים גאה של מאזדה 121. אני ממש לקראת סיום הפרוייקט היקר שלי לרכב. קניתי לפני ימים אחדים את ההד יוניט של קלריון ה-646 (מכשיר מעולה, היה לי סוני ופיוניר והם לא מתקרבים לרמה שלו). בשבוע הבא מתקינים לי את המגבר של phase ה-rs4, רמקולים מקדימה של phase מהסדרה היקרה - cfs 5.25, רמקולים מאחורה גם כן של phase מסדרת ה-cxs של 6.5, סאב עוד לא הוחלט. ההתקנה תעלה כ-600 שקלים, עם דיינמיייט לכלל הרמקולים איטום נכון, בקיצור, חומרים הכי משובחים שיש. כלל רכיבי המערכת יעלו כולל ההתקנה בסביבות ה-8000 שקלים. המתקין הוא מומחה בתחום ואמר לי לא לצפות ליותר מדי מהסאונד של הרכב, אמנם ישמעו ממש טוב אבל עדיין, שלא יהיו לי ציפיות מכיון שיש רכבים עם אקוסטיקה יותר טובה, הוא ניסח. …
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כלומר סאב של קריאטיב שקניתי למחשב שלי לא מזמן ועכשיו אין לי שימוש בו... אליו אני יחבר גם 4 רמקולים קטנים שבאים עם הסאב... אפשרי? אהה ואם כן אז אני לא הולך לחבר אותו למערכת באוטו אלא לאייפוד
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה.... אני ס עוד חודשיים יהיה בגרמניה ואני רוצה להביא משם מערכת שלמה -פנל -רמקולים אחורים+קידמים -סאב -מגבר אני רוצה חברות יוקרה יותר זול שם מהארץ? אני לא מפחד ממכס מסיבות אישיות אבל משתלם לי להביא את זה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני לא מבין כלום במערכות שמע... רציתי לשאול איך *הרדיו הזה? חשוב לציין שאני לא צריך רדיו בעוצמה חזקה, העיקר שתיהיה איכות טובה-זה הכי חשוב וכמובן המלצה על רמקולים קדמיים,שוב לא חזקים,העיקר שתיהיה איכות טובה! *הרדיו מחברת PROSOUND דגם PR-9000. זה הרדיו הראשון שאני רואה שיש לו כניסה של USB ועוד כניסה של כרטיס. אסור לפרסם פה את מכירה נכון? כי אם אפשר אז אני אשים פה קישור ישיר למכירה,שם יש גם את התמונה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו... מערכת שכוללת הכל, עכשיו מערכת שכוללת הכל מורכבת מאיזה וכמה חלקים ?
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני רוצה להתקין מחר d.v.d ואני לא יודע איך להתקין את המסך , אני לא מדבר על חשמל אלא על מיקום , המסך הוא מסך לדשבורד למי שמכיר : starvision pixelon tm-565 בקופסא יש תושבות כזו שמתברגת אל המסך , על המסך צריך להרכיב 2 פלאחים ואז מהתושבת שמדביקים על הדשבורד יותא פין שנכנס אל הפלאחים ונסגר עם הברגה בלחץ , הבעיה שאני לא מבין איך זה אמור לשבת ואולי יש לי חלקים לא מתאימים?
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 7 תגובות
- 985 צפיות
מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה...... והמחיר שלו????... http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^904,normal_sales תודה!!!!!
הודעה אחרונה מאת lulz, -
- 0 תגובות
- 719 צפיות
מעכשיו הבא שיפרסם אוטומטית יכנס למעקב הודעות.
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום ה-hu הישן של פיוניר שבק חיים ,חיפשתי ברשת תחלופה ונתקלתי במותג מעניין מה דעתכם: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1486676 יש לי את המגבר של prosound הצליל נחמד ביותר אני לא מחפש סאונד מדהים באוטו ,משהו סביר לא יותר מזה,בשביל סאונד מדהים יש לי את המערכת בבית (harman kardon+jamo) בכל מקרה זה נראה סביר לדעתי,מה אתם אומרים אם יש לכם הצעות אחרות בטווח של עד 700-800 ש"ח ,הם יתקבלו בברכה תודה,איציק.
הודעה אחרונה מאת amit1488, -
אוף אני כולי בבאסה הבנאדם שהייתי אמור לקנות ממנו את הסאב ואת המגבר בסוף החליט שהוא לא רוצה למכור... אז אין לי ברירה אלא לחפש שוב אתם יכולים לתת לי עצה על סאב ומגבר בתקציב של עד 1000 שקל?? לא משו מפציץ... אני חשבתי על מאגנאט 440 וואט ומגבר פלטינום יש לי גם 6 על 9 של פיוניר 400 וואט המגבר יהיה טוב בשבילם?? כי הסאב לפי מה ששמעתי הוא אחלה בדיוק מה שאני מחפש אבל אני לא יודע עם איזה מגבר שמעתי אותו .....
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 2 תגובות
- 923 צפיות
שלום לכולם בשבוע הבא חבר טוב שלי הולך להתקין מעכת רצינית באוטו והוא מתלבט בקשר לסאבים הוא רוצה 2 סאבים של 12 אינץ שיפעלו על מגבר של רוקפורד פאור 501BD הוא מתלבט בין 2 סאבים של קיקר COMP VR: http://www.cardomain.com/item/KIC05CVR122 לבין 2 סאבים של רוקפורד פוסגייט P2: http://www.cardomain.com/item/ROCP212S4 מה עדיף מבחינת איכות ודיוק? עזבו את העוצמה ואת המחיר שלהם. הם ישבו בתיבה אטומה.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ככה... אחרי שעבדתי והשקעתי קניתי לי מיצובישי קולט... אז יש לי כמה שאלות... אני רוצה לקנות מערכת ואני מטלבט או יותר נכון מתעניין אם מה שאני רוצה זה טוב או לא... רמקולים אחוריים MOREL PULSE 300WATT 6*9 רציתי לדעת אם הם חזקיםם (חשוב לי להסביר חחח אני עוד ילד ואני רוצה רמקולים חזקים שישמעוו איכותי מבפנים ובן זונה מבחוץ חחח) אז כמו שאמרתי לדעת אם הם טובים וחזקים ורציתי לדעת אם שווה לי לשלם עליהם 500 שקל... ** שאלה שניה לרמקולים הקדמיים... גם של MOREL הפעם MOREL PULSE 6 ---6.5 intch... אני לא מבין ממש וגם הפעם רציתי לדעת אם הם טובים וחזקים כמובן שהם קומפוננט אה.. ואם המחיר 500 שקל הוא סביר עבורם??? שאלתי השלישית ככה... יש לי בבית סאב 1000MAX 500 RMS של PURE ACO…
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים אני חדש כאן בפורום ואני רוצה להגיד שאני מאד נהנה לקרוא כאן, אני רוצה לקנות לרכב שלי רמקול 6x9 שיהיה כמה שיותר איכותי אבל לא שיהיה לו גם עוצמה חשבתי ללכת על רמקול של רוקפורד מדגם FRC3269 מה אתם אומרים על הרמקול הזה האם כדאי לרכוש אותו או שיש לכם המלצה לרמקול אחר הרמקול יהיה מחובר למגבר של אלפין mrvf -540 תודה מראש על התשובות ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 5 תגובות
- 859 צפיות
שלום. איך אני יכול להתקין 6*9 רמקולים ומגבר באופל טיגרה ..? מגש קצת בעייתי כי אין מקום ממש יש כל מיני פתחים שאותם אני לא רוצה לחסום הבגא'ז בעייתי ולא מרווח וגם ברצפה יש מדף שנפתח על מנת להוציא גלגל רזרבי תודה לכל העוזרים .
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 785 צפיות
שלום , ברדיו דיסק שיש לי ברכב אני יכול לדפדף עד 13 שירים בערך ואחרי זה ה(מעל השיר ה 13 בערך) זה חוזר להתחלת התיקיה ,או התיקיה הבאה נגיד הוא מנגן 13 שירים מתוך 50 זו בעיה ברדיו דיסק או שצריך לתכנת משהו? הרדיו הוא jvc kd-g 405
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 3 תגובות
- 642 צפיות
מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? 4" מקדימה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=34515 9*6 מאחורה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=12942 HU: Kenwood mp-v7020 הרמקולים יעבדו ללא מגבר, אני רוצה לשמוע צליל איכותי, פחות מעניין אותי העוצמה. תקציב: עד 500 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כ3 שנים קניתי אותו מארה"ב מה אתם חושבים עליו http://pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_36647,00.html לדעתכם כדי להחליף אותו? אך הוא מבחינת איכות?
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו אולי יצא לשמוע אותו? מה אתם אומרים שווה לא שווה? http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2327,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המדובר הוא על בניה של פלטה בבגאז', ובניה של תיבה לסאב. רציתי לדעת מה דעתכם - לבד, או סקאי? (שחור, בכל מקרה) לדעתי סקאי יותר יפה. אז מהן החסרונות שלו? מדוע רוב הבניות לא נעשות עם סקאי? מה ההבדל במחיר (מבחינת חומר) ומה ההבדל מבחינת כמות העבודה?
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי כרגע 3 מגברים . אני חושב על התיכנון הבא - אנא אימרו לי אם אני צודק? מגבר רד סאונד 800 וואט 4 יציאות (לא ידוע כמה RMS) - ירים את הסט הקדמי - דוטק 140 RMS בגישור מגבר רד סאונד 500 וואט 2 יציאות (לא ידוע כמה RMS) ירים את הסט האחורי - פולס 150 RMS מגבר JBL (מהדיוטי) 520 וואט - 4 יציאות - 2X 284RMS ב 4 אום שני סאבים (כל אחד 250RMS?) בגישור הכל תקין - למישהו יש הערות ?? אנא פרסמו אותם כאן .
הודעה אחרונה מאת jingel, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך הסאב של JBL? מגיע בתורת פירמידה בקופסא עם מסגרת מתכת... יש אותו בנאטאקשן ב 500 ,אתמול הייתי באוטו דיפו וראיתי את אותו סאב בדיוק ב 650 ועוד במבצע...מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5