פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני משוטט לי במכירות ברשת ומוצא מגבר לא מוכר של 4 ערוצים FIRST AUSTRIA 1800W מגבר עם 4 יציאות MOSFET STREEO בהספק אדיר של 1800W תדירות: מ HZ 20 עד KHZ 100 adjustable gain control טרמינל התחברות של הרמקולים והמתח מצופים זהב לקבלת תוצאות סאונד איכותיות, ולהגנה מקצרים! יציאה נוספת לRCA CROSSOVER לפיצול בין אחוריים לקידמיים. מחיר כולל משלוח388 בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם לגבי העיסקה הזו [תאכלס אני צריך מהמגבר שירים סאב 100ןןאט של סאונדאקסטרים ועוד 2 אחוריים אליפסות של קנווד 200 וואט מה כבר יש לצפות והאם לדעתכם יש על מה לדבר ...
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשותי רכב חברה - מגאן 2 חדשה רכשתי נגן מתוצרת סוני - 5510 וכעת אני מעוניין לשפר את איכות הסאונד משמעותית הנגן הוא איכותי מספיק עבורי אבל למרות שהחלפתי רמקולים קדמיים ושמתי טוויטרים אני לא מצליח לקבל איכות נורמלית מעל ווליום מסוים ולא גבוה במיוחד השאלה היא האם לרכוש רמקולים קומפוננט, או להחליף את הרמקולים מקדימה מעבר לוואן וואי, או לרכוש גם מגבר וגם רמקולים, או גם מגבר וגם קומפוננטים אני לא מתכוון להרעיד את השכונה כשאני עובר עם הרכב, אבל אני בהחלט מעוניין לשמוע מוזיקה טובה בווליום גבוה ולשמוע את הבסים מבלי עיוותים וסאונד מזעזע אני מעדיף להחליף את הרמקולים הקדמיים בלבד ולא להתחיל לשחק עם התקנות מורכבות. בנוסף, האם ניתן למקם את המגבר (אם מגבר…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, אני בימים הקרובים אקנה סאב, וזה יהיה פיונייר 305C השאלה אם מישהו מכם מכיר מקום שבו הוא עולה פחות מ365 ש"ח? כי מצאתי ברשת אותו ב365 ש"ח... אולי יש זול יותר? בתודה מראש, דימה
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי מערכת רדיו דיסק הרמקולים האחוריים מחוברים למגבר והקדמיים מחוברים לרדיו עצמו , עכשיו, הרדיו התקלקל לי הכפתור של הפאנל נתקע ולא הצלחתי להוציא אותו , אז הרדיו נשלח לתיקון , אחרי שהחזירו לי אותו התחילו לי בעיות שפעם הרמקולים הקדמיים פועלים ופעם לא , יש לי ברדיו דיסק 3 יציאות 1 רמקולים קדמיים 2 רמקולים אחוריים 3 יציאה לסאב אני משתמש בנתיים ביציאה של הסאב למגבר של הסאב וביציאה של האחוריים השאלה שלי , אם אני אחבר את הקדמיים למגבר לא יהיו יותר תניתוקים האלה? כי כל מכה בכביש מחזירה לי תרמקולים הקדמיים בדקתי את החיבורים וזה לא החיבורים של הרמקולים זה מהבפנים לכו תדעו מה עשו שמה שתיקנו תפאנל ( רכשתי תפאנל מאוטו דיפו אז האחריות שלחה אותו לתיקון ) השאלה ש…
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הציעו לי דיינמייט רגיל - קיט לאטימת בגאג ב 600 ש"ח . מה ההבדל בין דיינמייט רגיל לדיינמייט אקסטרים? כמה מגיע בקיט לבגאג (כמה יריעות ובאיזה גודל?).
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
שיפוץ אלטרנטור
מאת co_udi- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה אמור לעלות שיפוץ לאלטרנטור לאיזור ה150-200 אמפר?הרכב הוא פיז'ו 306XSI. מי עושה עבודה כזו? למישהו יש כאן ניסיון בתחום? בעלי מקצוע טובים?
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 2 תגובות
- 912 צפיות
מה אומרת בדיוק נצילות של רמקול?
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 5 תגובות
- 859 צפיות
שלום לכל אנשי המערכות, מה אתם אומרים על המורל פולס 6x9? יש רמקולים עד 600 שקל איכותיים וחזקים יותר?? יש למישהו ניסיון איתם? והאם הם באמת 150 RMS???
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 1 תגובות
- 799 צפיות
ברדיו דיסק שקורא MP3 צריך להיות כיתוב "MP3" איפשהו על המכשיר, נכון? רדיוטייפ קנווד משומש (שולט צ'יינג'ר)--כמה אני יכול לדרוש עליו? +-? עריכה: KRC-287. בתודה.
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 1 תגובות
- 816 צפיות
מזה קומפונט אם 3 אלמנטים ו2 אלמנטים ? מה עדיף להשים באוטו 5.25 או 6.5? ובמידה ברכב שלי ניכנס 5.25 מה אפשר לעשות כדי להשים 6.5?
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש סט קומפוננט 6.5'',בהתחלה רצית מורל פולס אבל לאחרונה השיווק שלהם הופסק ובעלי חנויות שעדיין מחזיקים אותם דורשים מחירים גבוהים בגלל הביקוש שיש להם והכי נמוך שמצאתי היה 600 שקל וגם זה בלחץ כי המחיר שנדרש בהתחלה היה 800 שקל, שבטווח מחירים האלה כבר אני חושב שזה לא תהיה הקנייה הכי משתלמת, אז חיפשתי קצת ברשת ומצאתי סטים של פיונירhttp://www.audionet.co.il/deal_room6.asp?lead_id=&cust_cat=&show=&name=&cat_id=41&cat_name=קומפוננט%206.5%20אינץ&step=1&cat_button=1 למישהו יש ניסיון או שמע את אחד הדגמים האלה? אשמח לשמוע עוד המלצות עד 900 שקל
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם. יש ברשותי טויוטה רנאקס, ואני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים. עכשיו ככה. בניגוד לכל השאר, אני אוהב שהסאונד בא מאחורה. ולכן, חשבתי לעשות בנייה כמו בתמונה למטה. לאחר מחשבות והצעות רבות, אני שוקל לוותר על הרמקולים האחוריים כמו בשירטוט, מפאת שפע פריצות אצלינו, ואז יהיה יותר נפח לתיבה. מספר הערות שיש להתחשב בהן . אפילו חובה להתחשב בהן. 1. את ה-HU אני לא מתכוון להחליף (לפחות כרגע, אולי גם בעתיד לא). לא יודע מה קורה לגבי מנחת וכל הדברים האלה. 2. הפאגז' קטן יחסית. עומק תחתון 65 ס"מ בערך(מדדתי מזמן), עומק עליון 40-35 ס"מ בערך (לפי הערכה שלי). המידת רוחב המינימלית בפאגז' 107 ס"מ. את כל העומק ב-20 ס"מ (בערך, רצוי קצת יותר) התחתוניים בפאגז' אני צריך פנוי …
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 791 צפיות
הקומפוננט המדובר הוא magnat bp 216 הוא יהיה טוב למגבר שלי? dhd ntx 2004 ועוד שאלה ...אם אני קונה את הקומפוננט הזה מה עדיף לי להגביר.?אותו או את האחוריים שהם פיוניר 400 וואט?
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי קוראנדו חדש, מנסה להרכיב רדיודיסק, אך לא מוצא כבל לאנטנה האנטנה דבוקה על השימשה הקדמית. האם יתכן שבמקור אין כבל שאמור להכנס לשקע הרגיל של האנטנה ברדיודיסק ?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ניתן להתקין רמקול בגודל 6.5 בדלת מקדימה ביונדאי לנטרה שנת 1996? דימה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי באמת לדעת מהי החשיבות בין הגדלים ובמה זה מתבטא ובשורה התחתונה האם שווה להשקיע כמה אלפיי שקלים על בניית פודים כדי שיכנס לי בדלת מידבאס של 6.5 ועל הדרך עוד שאלה...ראיתי בכמה אתרים שאוריון נחשבת לחברת SPL מה נכון בדבר??? וע"פ איזה נתונים קובעים דבר כזה??? מה במגבריי SQ המגבר בנויי מחומרים שונים או מה?!?! תודה רבה מראש...
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 823 צפיות
אני מעוניין לקנות רמקולים ומגבר לאוטו. על איזה רמקולים אתם ממליצים לי 6x9 או קומפוננט ושל איזו חברה? ואיזה מגבר ינצל אותם כמו שצריך? התקציב עד 1200 שקל למגבר והרמקולים ביחד. הרמקולים יהיו על המגש האחורי ולא בדלתות (אני לא הולך להתעסק עם פירוק ושינוי הגודל). באוטו יהיו רק הרמקולים בלי סאב לכן רצוי שיהיו לא רק איכותיים אלא גם חזקים מאוד עם מיד באס חזק. והאם הרמקולים המקוריים של האוטו (יש לי 4 בדלתות) לא יהרסו את האיכות? (כמובן שהם לא יחוברו למגבר, הם מחוברים לרדיו דיסק) חשבתי על מורל פולס 6x9 ומגבר לנזר 600w. מה אתם אומרים?
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 748 צפיות
אז ככה, נשרף לי הסאב של מאגנט, ה-ריפלקס 300 עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם משתלם לי להביא את הפיוניר 305C ולא לקנות לו תיבה אלא לשים אותו בתיבה של המגנט שהיא בנפח של כ 40 ליטר אם אני לא טועה, ויש לה פורט... ועוד שאלה קטנה, האם לדעתכם המגבר הזה של לאנזר שיש לי (ואין באפשרותי לקנות מגבר חדש) יוכל להרים כמו שצריך את הפיוניר.. http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2503&CatCode=410 תודה רבה לכל העוזרים.. ניב
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג...? ראיתי שבחלק מההתקנות יש לאנשים את זה פה זה נהיה פופלרי
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 17 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רעש שאני מניע תאוטו , עכשיו אמרו לי לקחת קונקטור רסי אי ולגשר אותו במגבר ולהניע וליראות עם יש מרעד ואין, אמרו לי לחבר כבל רסי אי למגבר של אוטו אחר ולהניע את שלי וליראות עם יש שם רעשים כדי לוודות שהסידי לא מוציא רעש , בכל מיקרה לא היה רעש במערכת עזר שלי מה אלי לעשות עכשיו להחליף כבל ר סי אי?, כרגע יש לי כבל רסי אי שזור אבל לא רשום אליו חברה או משהוא בסיגנון תודה על העזרה מראש.....
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 2 תגובות
- 814 צפיות
ביום שישי האחרון התחדשתי בזוג קומפוננט מורל דוטק MK2 אותם התקנתי בעצמי, מיקמתי כרגע את הטוויטרים על הדש (כנראה שזה מיקום זמני אני שואף לחבר אותם לדלתות) ואת הוופרים במיקום הקלאסי והמקורי בדלתות. לפני כן היו לי את הMAGNAT BP 213, והם ניגנו טוב גם כשהחלונות ירדו, ועכשיו המורל נשמעים חנוקים כשהחלונות יורדים. ההבדל ביניהם מבחינת עומק הוא 9 MM. השאלה היא כזו, האם כדאי להגביה אותם מהדלת? ע"י שימוש בטבעת MDF או משהו בסיגנון? האם יש פתרון אחר למצב, כיוון שהמקום שיש לי אם אני מגביה בתוך הפנל המקורי של האוטו הוא מאוד מצומצם סה"כ?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כאשר האוטו מותנע הטוויטרים מזמרים להם וכמו כן המערכת מפיקה צלילים פחות איכותיים בייחוד בווליומים גבוהים האם זה יכול להיות כתוצאה מכך שכבל ה + למצבר לא נמצא בתוך צנור משורשר ? תודה
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 2 תגובות
- 683 צפיות
היי חבר שלי הוציא את המכשיר הנ"ל במכרז ב 1099 ש"ח ...מה אתם אומרים? שווה...? http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2293212
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
MP3 ולא MP3
מאת EladElad- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם יש לי רדיו דיסק שהוא לא MP3 של פיוניר, ויש לי פאנל של פיוניר שהוא MP3 אפשר להתאים אותם? פשוט נמאס לי להיות עם מלא דיסקים, ואין כל כך תקציב לMP3 ולחבר שלי גנבו את הבסיס של המערכת, אז חשבתי לקנות ממנו רק את הפאנל ולשים ברדיו שלי. אפשרי? נ.ב אם מישהו מוכר MP3 ב400\500 שקל ככה, שישלח הודעה או ירשום פה...
תיבה משולשת
מאת Tzabary- 8 תגובות
- 982 צפיות
שלום לכולם יש ברשותי זוג רמקולים 6*9. הרמקולים גדולים מדי וגם אין אפשרות לחתוך בפח בדש האחורי רציתי לדעת אם במקום לקנות את הקופסאות האלה לרמקולים (כמו שרואים על טומקרים וכאלה) אני יכול להכין תיבה בצורת מנסרה גדולה שתשב על הדש האחורי? כמובן שהיא לא תהיה גדולה מדי ותשאיר מקום לשמשה.. עוד שאלה, אם כבר מומלץ לבנות תיבה שכזו, עדיף ששני הרמקולים יהיו באותה התיבה או להפריד ביניהם?
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רדיו דיסק MP3 CDA-9830 ALPINE רמקולים אחוריים CERWIN VEGA HED-1693 6x9 קומפוננט FOCAL 165V 6.5 inch סאב P212S4 Rockford מגבר 4 יציאות LANZAR VIBE431 4 CHANNEL מגבר 2 יציאות LANZAR VIBE221 2 CHANNEL מה אתם אומרים יש הערות מסויימות ? ושווה להשקיע עוד 800 שקל לקבל מתח מדובר במערכת לטיוטה קורולה 2003 ?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
קניה בארה"ב אודיו 1 2
מאת zapco- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי כולם בטח מכירים את הסיפור שלא מקבלים כרטיסי אשראי מישראל בחנויות בחו"ל למרות שהכרטיס בינלאומי יש לחנויות שם בעיה כנראה עם המדינה שלנו באופן ספציפי. רציתי לדעת אם יש אתר באינטרנט שאפשר לקנות סטריאו לרכב עם ויזה בינלאומית אני חיפשתי ולא מצאתי מישהו יכול לעזור? תודה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מחפש סאב...
מאת עמרי_- 1 תגובות
- 712 צפיות
ככל הנראה נשרף לי משהו בסאב (סרווין וגה הד 12") ששירת אותי נאמנה מזה זמן רב, בכל אופן אני לא רוצה לתקן אותו, אני מעדיף לקנות חדש ומאחר שכל המערכת שלי בנוייה ממגבר פייז וקומפוננט פייז אני חושב לקנות גם סאב של פייז אבל פתוח גם להצעות נוספות... אולי שיבה (אם מישהוא יוכל להכווין אותי להיכן אני יכול להשיג כזה בארץ) ההגברה תהיה 225w rms ממגבר קראנץ' התקציב 1000-1500 ש"ח בעדיפות לכמה שפחות
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 3 תגובות
- 663 צפיות
שבת שלום לכולם אתמול קניתי את המערכת החדשה שלי פיונייר 7700 עכשיו יש לי שאלה האם אפשרי להוריד אנימציות מהמחשב למכשיר עצמו אם כן אז איך? תודה רבה לכל העוזרים לירן
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם יכול להיות שרמקול של 400w יהיה עם הספק נקי של רק 80rms?? (פיוניר TSA6990) זה נכון או שפשוט היצרן לא מפרסם את ההספק הנקי האמיתי??
הודעה אחרונה מאת maphisto,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5