Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני בימים הקרובים אקנה סאב,

וזה יהיה פיונייר 305C

השאלה אם מישהו מכם מכיר מקום שבו הוא עולה פחות מ365 ש"ח?

כי מצאתי ברשת אותו ב365 ש"ח...

אולי יש זול יותר? :roll:

בתודה מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

350 ש"ח...

היום רכשתי.. אבל אני מחיפה.. אין הבדל ממש גדול מהמחיר באודיו נט...

לא חותם

פורסם

אל תקנה כל דבר שקשור למערכת בחיים שלך מהאינטרנט כי ברגע שתקנה הם ישימו עלייך זין

זה קרה לי עם מגבר וסאב שבוף מכרתי במיחיר זנות בגלל שהם היו על הפנים אינטרנט זה כאילו קנית בלי אחריות

הסאב שלי עשה בהתחלה בעיות שהסתברו בסוף מהמגבר אב ל כשחשבתי שזה מהסאב הם אמרו לי אין החזרות כי אנחנו לא יודעים איפה הרכבת או מה עשית לסאב בקיצור רשת לא משתלם

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אחי אני מזמין כולה סאב בלי תיבה...הוא בא בקופסא ארוז, ושם זה נגמר אני לא צריך שירות..

וגם ככה יש לי מעוזי רדיו...בסוף הזמנתי מENET

ב377 ש"ח כולל משלוח...ועם מתנה טוויטרים:)

אני יודע שהיתי יכול למצוא ב350 בת"א אבל הקטע הוא שאני עובד..ואין לי זמן לבזבז...כי אז לא ארוויח כסף מהעבודה:)

ולכן נוח לי יותר מהאינטרנט להזמין...וככה עשיתי...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...