פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
האם כדאי לארגן תיבה ל 6*9 מקדימה כי זה לא נכנס מאחורה? האם ניתן לשדך את זה לדלת?
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בקיצור אתמול בצהריים פרצו לאוטו וגנבו את הרדיו-דיסק , אם אני יגיד שזאת סובארו dl כולם יגידו שקל לפרוץ , העניין הוא שזה קרה בחנייה של המכללה שלוקחים כסף עליה. האם יש הילה לתבוע את בעל החניון? המקום אגב מכללת "רופין" ליד נתניה כך שאם מישהו כאן בפורום סטודנט במכללה ראו הוזהרתם.
הודעה אחרונה מאת dmdmdmdm, -
- 3 תגובות
- 982 צפיות
ככה... אני רוצה לקנות DVD טוב שיהיה איכותי עם מסך טוב .... מישהו יכול להמליץ בבקשה...
הודעה אחרונה מאת efi86, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה הורי קנו טויוטה סאן 05 אני רוצה ככה לקנות רמקולים טובים של MOREL 6*9 אבל גיליתי שאין לי איך התקין את זה למה אין לי הכנה לרמקולים מאחור וזה דגם של 4 דלתות אז אי אפשר להוציא גם את המגש ולעשות התקנה..... אולי למישהו יש רעיונות איך אפשר להתקין אותם? תודה...
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 5 תגובות
- 817 צפיות
אהלן , אז ככה אני רוצה להעיף את התיבה שיש לי עכשיו כי כמו שהבנתי תיבות קנויות שלא מותאמות אישית לסאב מפחיתות מהעוצמה ומאיכות השמיעה, לכן אני רוצה מידות לסאב הנ"ל. יש לי חבר שאבא שלו הוא נגר ויש לו נגרייה ככה שחומרים אין בעיה להשיג ואת העבודה אני והוא נעשה בנגריה. השאלה שלי היא מה המידות של הסאב ? תדר? נפח? אורך \רוחב? ובאיזה עץ כדאי לי להשתמש ? תודה, כפיר.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
שאלת R.M.S
מאת FIAT TURBO- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה R.M.S יש לרדיו דיסק מקורי של מזדה 3 לכול יציאה
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 1 תגובות
- 644 צפיות
חברים יכולים לעזור לי בכבל סיגנל למערכת ואיזה המלצות יש לכן ואיפה ניתן ליקנות באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, היום קנו לי בדיוטי פרי סוף סוף את המגבר : logic עכשיו בזמן שהבן אדם שקנה לי אותו יחזור מחו"ל אני רוצה להזמין סט כבלים, אני רוצה לקנות משהו טוב, ולכן אני זקוק לעצות ממכם. הבנתי שמישהו המליץ כאן על כבלים של קאליפורניה בום בעבר, מה אתם חושבים על הסט הזה ואיזה עוד סטים אתם יכולים להמליץ לי: http://d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=642# תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 1 תגובות
- 19.8 אלף צפיות
תמיד כשאני מסתכל על תמונות של מכוניות עם הגברה, יש שם מן מיכל כזה שדומה למיכל של גז... דוגמה: בצד ימין... מה זה?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
אהלן חבר'ה יש לי הזדמנות להביא כמה מוצרים מארה"ב בקרוב, אני מחפש HU בתקציב של $200 עם צג ברור וקריא, שישמיע MP3 ויתמוך בתחנות רדיו ישראליות, שלט לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם יצורף אחד מכיון שזה הולך לאוטו של אמא שלי ולא צריך משהו מיוחד, אני רוצה גם להחליף את הרמקולים למשהו פשוט אבל איכותי שישרת אותה בנאמנות. שמתי לב שבמגש האחורי יש 2 רמקולים של JVC, משהו כנראה שהגיע עם האוטו, ומקדימה יש 2 רמקולים בדלתות, בדלתות האחוריות שמתי לב שיש הכנה, אבל לא בטוח אם יש רמקולים. מה המידות בלנטיס מקדימה? ובמגש האחורי? ואיזה סט של רמקולים [לא קומפוננט, סך הכל זה הולך להגברה של ה-HU] אני יכול לקנות בסביבות ה-$50? תודה רבה רבה.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עוד פחות מחודש נגמר לי המלווה, ואני רוצה לשים הגברה באוטו... בינתיים יש לי רדיו-דיסק של סוני 50X4, 2 רמקולים קידמיים שאני כנראה החליף, וזהו. אני לא יודע מה התקציב המדוייק שלי, אבל לפחות 1500 שקל (תנו לי הצעות עד 3000)... התקשרתי למישהו שאמר לי ככה: "אם איכות זבל כמו פיוניר וכל זה - אני לא עובד." הוא הציע לי הצעה ב 2500 ש"ח, הכל של החברה אודיובאן. הוא לא אמר לי כמה וואט כל דבר, אבל זה מה שהוא אמר: 2 קומפוננטים (יעני רמקולים קידמיים, טוויטרים, קרוסאוברים) - כ 500 ש"ח לזוג 2 רמקולים אחוריים - כ 500 ש"ח לזוג מגבר ל 4 רמקולים - כ 500 ש"ח. סאב וופר - כ 500 ש"ח. מגבר לסאב וופר - כ 500 ש"ח. |(הכל כ 500 ש"ח חחח...). לאיזה עוצמה לצפות מכזה דבר? (כי אני רו…
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 2 תגובות
- 881 צפיות
האם ניתן לקנות סט קומפוננט של 6.5 אינץ ולהתקין את הרמקולים מאחורה ואת הטוייטרים מקדימה? עוד שאלה: אני יודע שבדרך כלל פירלס זה חרא אבל מה אתם אמורים על זה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1551431
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הנצילות של כל רמקול משפיעה על הצלילים שבוקעים ממנו ככל שהיא יותר גבוהה נשמע באיכות יותר טובה...(תקנו אותי אם אני טועה) אך השאלה שלי היא מה התפקיד של ההתנגדות .. למשל יש רמקולים של 2/4/6/8 אום ויש אוזניות עם 14/30/40/70 אום באיזה אוזניות/רמקולים ישמעו יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
Sony Speakers
מאת costaet- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תגידו מה אתם חושבים על סדרת xplode של סוני? ומה הטווח מחירים של זה?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 577 צפיות
חברה שלום רציתי לשאול עם זה בסדר לעשות הגבהות לרמקול 6.5 מ עץ סנביץ (עם ציפוי פורמיקה) תודה רבה לכול העונים
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום למבינים. התקנתי ברכב שלי מגבר (CS-50) סאב (CS-12) ורמקולים 6X9 (GTO) הכל של JBL. שאלתי היא: לכל ערוץ במגבר יש כפתור שאפשר לסובב Bass boost Frequancy מה לתת לערוץ הסאב ומה לרמקולים האחוריים? כמובן שהסאב ב- LP והאחוריים ב- HP. תודה עידו.
הודעה אחרונה מאת barcelona_2002, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, שלשום אני נוסע ברכבי בדרך לחבר, לפתע הטוויטר השמאלי מתחיל לזייף! אני עוצר בצד, עושה השוואה בין Right channel to Left channel, ולא מוצא הבדל, ממשיך בנסיעתי. בדרך חזרה, הטוויטר השמאלי התחיל לעבוד לסירוגין! (מנגן, מפסיק.. מנגן, מפסיק!) טוב, אמרתי לעצמי.. כנראה מגעים רופפרים, בנתיים העברתי את השמיעה על צד ימין בלבד, בכדי לא להזיק לטוויטר. אני מגיע לביתי, מוציא את הקרוס השמאלי, ומנתק את הטוויטר בכדי לבדוק האם הוופר מקבל סינגל מלא. ואכן, הוופר עובד באופן שוטף, ללא שום תקלה ובעיה. בעקבות זאת, הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיווצר או מהקרוס-אובר, או מהטוויטר עצמו. הוצאתי את הקרוס הימני, ניתקתי את הטוויטר הימני, וחיברתי את השמאלי הבעייתי. וכפי שחששתי, הט…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב! איפה אני יכול לקנות חתיכת MDF בשביל לעשות בנייה קטנה לרמקולים (להתקין רמקול 5.25 בחור של 6.5, ואלי צריך להגביה קצת.... יש את זה אולי במקומות כמו הום סנטר? כמה זה יכול לעלות? תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברה מצאתי אתר שמתאר איך לבנות מגבר אודיו לרכב מחלקי ספק כוח בסיסיים. תוכלו לראות פרטים פה http://camphuisen.com/?id=485 עכשיו מה דעתכם על העניין? יכול להיות נחמד ובר ביצוע ? או כישלון כואב וביזבוז אמיתי של זמן..? אשמח לקבל תשובות... בברכה אסף.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
שלום לכולם , אני רוצה להרכיב מערכת לרכב. איך לדעתכם יהיה השילוב הבא מבחינת איכות ואיך המחיר ? http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=812 קחו בחשבון שאני מעדיף לא לקנות סאב משיקולים שלי למרות שאני יודע שזה יכול להיות קנייה יותר חכמה.. אם אפשר תמליצו לי על מגבר 4 ערוצים טוב שאני אחבר לרמקולים. התקציב למגבר 1000-1200 שקל. אין לי אפשרות להביא את ה JBL מהדיוטי פרי. אני מעדיף לקנות הכל בארץ בחנויות עם שם טוב ואחריות - גם אם זה עולה עוד קצת. תודה.
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 6 תגובות
- 967 צפיות
עכשיו שיש לי את הגולף, אני מתכוון לרכוש מערכת חזקה ואיכותית שיהיה יחד עם dvd אלו הרכיבים שאני רוצה להכניס לגולף, תאמרו לי מה דעתכם, ואם הייתם משנים או מוציאים משהו. והאם אפשר לחבר שני מגברים לdvd dvd של DIRECTED http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=406&CategoryID=73&Page=1 מסך כבר יש לי... 7 אינצ'ט מגבר 4 יציאות של logic http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1202&CategoryID=123&Page=1 מגבר שתי יציאות של kenwood http://buy.walla.co.il/ts.cgi?path=553&id=245575 סאב של Cerwin-Vega 12 אינ'טצ http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/auto_part/product.asp?pf_id=VB004407BX רמקולים אחוריים…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 2 תגובות
- 903 צפיות
ושוב אני, ערב טוב ההריון של המערכת מתקדם היטב. הוזמן מגבר לוג'יק ארבעה ערוצים מהדיוטי-פרי ונקנו קומפוננטים של מורל פולס. מה שנשאר הוא לבחור את הסאב ולהתקין. זה מביא אותי לשאלה הבאה: מה ההבדל באיכות הסאונד בין הבזוקה לבין תיבה? האם הבזוקה נותנת סאונד יותר מעוגל והתיבה יותר מדויק? שאלה נוספת יכולה להיות גם הגודל היחסי של בזוקה לעומת תיבה. מה קומפקטי יותר ומה יש לו חשיבות קטנה יותר במיקום בבגאז'? אשמח לעצות. אני מחפש את ה- 305 או היהלום של פיוניר אבל גם רציתי לשאול את דעתכם על האפשרויות הבאות: סאב + תיבה של מק-אודיו: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=ATTACK-30&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=63 או בזוקה של מק-אודיו: http://www.home-car.co.…
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
מפגש צפון 11.3 1 2
מאת Eddy- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ביום שישי הזה יתקיים מיפגש מערכות אודיו במיתחם יוניברס קלאב נשר בשעה 2 וחצי.... מי שמעוניין להגיעה נא ליכתוב פה....... לפי התחזית תיהיה כמות ניכבדת של אנשים..... איל אתה יכול להדביק בבקשה? **** אני מבקש מכול המעבירים לא להעביר את מיפגש!!
הודעה אחרונה מאת yoav b, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
במה הכי שווה, הכי חשוב, והכי קריטי להשקיע במרכיבים של מערכת השמע הכוללת ברכב? מגבר, רמקולים (קדמיים ואחוריים), פאנל או סאב? אני יודע שאצל כל אחד זה אינדיבידואלית אבל עדיין, מה הדבר הכי חשוב בביצועים שלו למערכת הכוללת, דבר שבאמת משנה את הסאונד הכולל מהקצה אל הקצה והוא המרכיב החשוב ביותר. (חייב להיות רכיב אחד בלבד שעליו הרוב מסכימים הסכמה כללית שהוא בעיקר קובע את איכות הסאונד המתקבל בסופו של דבר). לפי דעתי למשל, הרמקולים הם הדבר החשוב ביותר למערכת מכיון שהם קובעים את איכות הסאונד המתקבלת, כלומר, לכל רמקול יש איכות משלו, סאונד משלו, חומרים שונים מהם הוא עשוי, בקיצור לכל רמקול אופי משלו וצליל שונה וזה הדבר הכי חשוב (שוב, לדעתי לפחות). אני לא אפרט לגבי כל מרכיב מדוע …
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אולי תוכלו לעזור לי, או להפנות אותי לשרשור דומה. פשוט אני כמעט ולא נכנס ל"אודיו" אלא ל"טכני אחזקה וטיפולים". אז לא הצלחתי למצוא בחיפוש ולא יודע איזה מילות מפתח יעזרו. מדובר ברכב סובארו ליאונה שקניתי לפני שבוע. נהנתי מהסאונד שהגיע מהרמקולים האחוריים (Kenwood). ברכב הקודם שלי סקודה טנדר פשוט הושבתי בוקסה ענקית מאחורי המושב , אבל בלי סטריאו.. לאחר יום-יומיים הם פשוט לא עובדים!! עיינתי בחיבורים מתוך תא-המטען ולא הצלחתי למצוא מה הבעיה, ולמרות שרואים שהחיבורים חדשים יחסית, הכל נראה הגיוני שם. בדקתי ולא מגיע בכלל מתח לחוטים מאחורה, בחיבור המקורי, וגם יש מעגל ברמקולים. שלפתי גם את המערכת (פיוניר, מישהו יודע אם זה מה שבא מהיבואן?) ולא מצאתי שום נתק, למרות שגם שם מישהו שיחק…
הודעה אחרונה מאת yosle, -
- 6 תגובות
- 984 צפיות
שלום לכולם! בזמן הקרוב אני מעוניין לרכוש מגבר וסאב לרכב. רציתי לקבל יעוץ לגבי הציוד שיתאים לדרישות שלי. יש לי רכב מדגם שרייד, רכב מיני אם בגאז קטן,לכן המערכת לא אמורה להיות ממש חזקה. ברצוני לקבל צליל איכותי אם בס עמוק. יש מלא סוגים של מגברים וסאבים ברשת,שמתי לב שיש גם הרבה ציוד לא איכותי וזה מקשה על הבחירה שלי. קראתי קצת את המדריכים שפרסמו בפורום זה לגבי המארכות ואני קצת מבולבל. מצד אחד אני רוצה סאונד איכותי ומצד שני אין לי הרבה תקציב להשקיע. מאוד אשמח אם אתם המומחים תעזרו לי לבחור. התקציב הוא עד 2000 שקל למגבר וסאב ביחד, אם תהיה אפשרות אולי אוכל להשקיע קצת יותר, כמו כן יעוץ לגבי ציוד יד שניה איכותי גם יתקבל בברכה. מעוניין לקבל מידע לגבי ההספקים שיתאימו לדרישות של…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
שלום רב, עיינתי בכל התרדים על הנושא הזה של ה-24 ביט ב-HU שונים ולא מצאתי דברים מדוייקים וחד משמעיים שיעזרו לי לפיתרון השאלות שלי, ואני מקווה לסגור את הנושא הזה אחת ולתמיד ולקבל לשם שינוי לא רק בשבילי אלא בשביל כל מי שלא קיבל תשובות חד משמעיות חותכות והחלטיות בנושא. להלן הניסוי הקטן שערכתי: שמעתי לא מזמן את ה-946 של קלריון (מכשיר 24 ביט), עם דיסק צרוב באיכות של 128kbps ולמען האמת, לא שמעו טוב כל כך ב-946 למרות שהוא מכשיר 24 ביט, שמעו בצורה מלאכותית ולא טבעית. כאשר האזנו לדיסק מקורי ב-946, ההבדל הורגש מיד והסאונד היה נקי ומושלם. לאחר מכן השמענו את הדיסק הצרוב על דגם אחר של קלריון שאינו 24 ביט אלא 1 ביט, והדיסק הצרוב פתאום היה נשמע לנו טוב וללא פאקים קטנים באיכות הצליל (…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 699 צפיות
אוקי אז כפי שאתם כבר יודעים אני מתקין מערכת חזקה ביותר מצאתי את העצה הזולה ביותר של 2 סטרוקרים 18" בסה"כ הם עולים לי 12.500 עכשיו אני צריך לעבור לצעד הבא שהוא מציאת 2 מגברים שיפוצצו את הסאבים ולכן אני צריך את ההמלצות שלכם..... בנוסף לזה אני צריך לדעת את המידות המדוייקות לתיבה של הסאבים שאני יתחיל לעבוד על זה שבוע הבא יש את ההזמנה לסאבים שלי!!! אז נתראה במפגש הבא של אוטופרט בה'........
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 3 תגובות
- 756 צפיות
P4004 של רוקפורד... כתוב לי בדף RMS Watts per channel@ 4 ohms = 88 532 = total rms watts @ 2 ohms ולמטה 1600 max power ואלו הנתונים שרשומים באתר 100 watts RMS x 4 at 2 ohms 200 watts RMS x 2 at 4 ohms אז הוא מוצהר כמעט בחצי הספק??
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול האם אני יכול להתקין שלט למערכת בהגה עצמו, כמו שיש בב.מ.וו או או שאני חייב להסתפק במשהו שהוא כמו ידית נוספת שיש ליד ההגה כמו שיש בטויוטה קורולה. והאם אפשר להתקין את זה לכל מערכת תודה...
הודעה אחרונה מאת bg^golf,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA