Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אתמול בצהריים פרצו לאוטו וגנבו את הרדיו-דיסק , אם אני יגיד שזאת סובארו dl כולם יגידו שקל לפרוץ , העניין הוא שזה קרה בחנייה של המכללה שלוקחים כסף עליה.

האם יש הילה לתבוע את בעל החניון?

המקום אגב מכללת "רופין" ליד נתניה כך שאם מישהו כאן בפורום סטודנט במכללה ראו הוזהרתם.

פורסם

עד היום כל חניון בתשלום שהייתי בו לא לקח אחריות על רכב ועל הרכוש בו.

אני בטוח ב100% שגם החניון במככלה לא לוקח אחריות כזו.

פורסם

אתה משלם על זכות לחנות את האוטו במקום של משהו אחר (פרטי) ולא לחברת שמירה שישמרו לך על האוטו.

אם תחליט לתבוע כנראה שתפסיד

פורסם

לא מזמן יצא לי במקרה לראות באיזה תוכנית בטלויזיה תחקיר על מקרה דומה לזה , ובשורה התחתונה נאמר שלמרות שכתוב שהחניון לא אחראי יש מצב לתבוע אותם בתנאים מסוימים.

למרות זאת , עבור רדיו דיסק בלבד , אני לא חושב ששווה בכלל להתחיל להתעסק בזה...

משתתף בצערך ..

הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להצניע את המערכת ולהוציא תמיד את הפאנל..

אפרופו , האם קרה למישהו פה שפרצו לו לרכב וגנבו את הרדיו-דיסק בלי הפאנל ??

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כן לחבר שלי גנבו את הרדיו דיסק בלי הפנל(pioneer 8450) והקטע המצחיק הוא שאפילו לא הסתכלו בבגז' בשביל לקחת את המגבר ואת הסאב והרמקולים פשוט לקחו רק את הרדיו דיסק עצמו...

מוזר....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

גם לי גנבו את הרדיו דיסק ללא הפאנל.

עד היום יש לי את הפאנל בבית....

פיוניר 3100 דרך אגב....

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

היום התקשרתי לביטוח , בעקרון יש כיסוי לגניבת רדיו-דיסק העניין הוא שהם רוצים השתתפות עצמית בסך 350 שח ומספר הדגמים שיש להם הוא דל ביותר ולא משתווה בכלל למה שהיה לי( jvc kdg 400).

מה שהיא אמרה זה קנווד 2023 וjvc 6060 אם יש דבר כזה בכלל.

השאלה שלי היא האם שווה לעשות את זה או שלשים סתם איזה רדיו פשוט , כי עכשיו אני אפחד להשאיר את הרכב אחרי שראיתי שפותחים אותו בלי שום מאמץ .

פורסם

חלקים למכשירים אחרים, זה מה שעושים עם רדיו בלי פאנל.

ולפעמים גם יש פאנל בלי רדיו (כשגנב מפגר לא מצליח לשלוף את המכשיר כולו).

הקנווד 2023 חמודה.

אבל אני הייתי עומד על שלי ודורש שיפצו אותי בכספי על המערכת ע"ס קבלה (מי שיש לו כזו), והם חייבים לפצות אותך, הם פשוט מנסים לצאת מזה בזול.

בכל מקרה, שווה ב-350 לקבל מכשיר חדש של קנווד עם אחריות והכל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה שהיא אמרה זה קנווד 2023 וjvc 6060 אם יש דבר כזה בכלל.

השאלה שלי היא האם שווה לעשות את זה או שלשים סתם איזה רדיו פשוט , כי עכשיו אני אפחד להשאיר את הרכב אחרי שראיתי שפותחים אותו בלי שום מאמץ .
היה לי פעם את הקנווד 2023 (עד שגנבו לי אותו, כמה אירוני..).

אומנם הוא נחמד למדיי, אבל הוא הגדרה דיי טובה ל"רדיו פשוט"...

זה רדיו-דיסק פשוט למדיי, בלי יותר מדיי rings&bells, בלי MP3.. סתם רדיו-דיסק פשוט.. פחות ממנו יהיה באמת גועל נופש.

kdc2023lge.jpg

פורסם

גם לי גנבו את הרדיו דיסק. הוא היה מכוסה בכיסויי שדומה ליציאה של המזגן, אפילו בלי לדעת מה יש לי הם פרצו וגנבו.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

איך אתה יכול להיות בטוח שלא ידעו מה יש לך שם..

יש אנשים כשהם רואים רכב עובר עם מוזיקה חזק עוקבים אחריהם וגונבים בלילה..

לחבר שלי עשו ככה גנבו לו את כל המגש עם הרמקולים ואת הסאב והמגבר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...