פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
שבת שלום לכולם היום בעזרת השם אני הולך לקנות את המכשיר המיועד עכשיו יש לי שאלה קטנה שלא מצאתי עליה הסבר מה ההבדל בין הפרימייר של המערכת הזאת לבין המערכת הרגילה? חוץ מזה שעל הפרימייר כתוב פרמייר ועל הרגילה כתוב פיונייר, ושהפרימייר יותר יקרה לירן
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 6 תגובות
- 788 צפיות
יש לי שאלה לכל הממליצים פה בפורום. אני רואה שבכל הת'רדים פה בפורום שבהם יש בקשות להמלצה על סאב זול ש"יתן בראש", אז ישר בא מספר לא קטן של המלצות על ה305 של פיוניר. עכשיו המחירים של הסאב נעים באזור ה350-400 ש"ח שזה מחיר שכמובן לא כולל תיבה. עכשיו השאלה שלי היא האם לא עדיף להמליץ במחיר הזה סאב כמו הסאב הבא של מאגנט, שהוא גם בעל נצילות גבוהה יותר מהפיוניר, גם מגיע באותו מחיר עם תיבה וגם אני מעריך שיותר מתאים להגברה שיש לרוב האנשים באוטו. (לא לכל אחד יש מגבר שיוציא 350-400RMS לפיוניר). קישור למאגנאט: http://www.incarexpress.co.uk/view_product.php?partno=BPT300
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 980 צפיות
מתלבט בין פיוניר tsa6990 400w 5-way או morel pulse 6x9 מה איכותי וחזק יותר? מישהו שמע את שיניהם?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 746 צפיות
תודה רבה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 3 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכולם האם יש דבר כזה שאפשר לעשות גישור בין ה + ו- של הרמקולים מקדימה ו ה+וה- של הרמקולים מאחורה כך שיצא שכול "ערוץ" יצא יותר עוצמה.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 0 תגובות
- 722 צפיות
שלום לכולם! יש לי מערכת שכוללת קומפוננט סרווין ווגה, אחוריים פיוניר 240, סאב רד סאונד מגבר קונקורד ופאנל פיוניר 750. ע"פ מה שכולם המליצו לי (כל מתקין שהייתי אצלו) השדרוג הבא שי צריך להיות המגבר. (ע"פ מה שהם אמרו, אחורי פחות חשוב, הסאב זה השקעה מאוחרת יותר, הקדמיים סבירים לרמת המערכת, והפאנל גם בסדר) ככה שמה שנשאר זה המגבר.... אתם גם חושבים שזה השדרוג הכי דחוף? איזה מגבר הייתם ממליצים עד ה1000 (4 ערוצים)... תודה!
הודעה אחרונה מאת STmh04, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיפשתי ולא מצאתי הסבר.. מה המטרה של הסאבים האלה ששמים מאחור בבגאז' של הרכב..? כאילו מה הם עושים.. ? מצטער על הבורות
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מערכת לטיוטה קורולה 2003 אני רוצה ארבעה רמקולים וסאב + MP3 לא מחפש עוצמה אלא איכות שיהיה למערכת איכות סרואנד מאוד טובה ושאשמע ממש ממש יפה. אוהב מוזיקת רוק שחורה טרקים... אפשר לחרוג באלף שקל תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת nemsis, -
- 5 תגובות
- 954 צפיות
יש לי HU של PIONEER בן שנתיים בערך. 45X4 אני לא זוכר את הדגם במדויק אני אקפוץ לאוטו יותר מאוחר ואני ארשום. המכשיר תקין לחלוטין ועובד כרגע עם 2 רמקולים קדמיים מעפנים שהגיעו עם הרכב. מה שמטריד אותי זה שאני הולך להשקיע בין 2000-2500 שקל בקומפוננט מגבר וסאב , ואני מפחד שהתוצאה לא תהיה כמו שאני מקווה בגלל ה HU . מבחינת יציאות יש לו יציאה אחת בלבד למגבר ושום דבר שקשור ביציאה נפרדת לסאב וכו' כמו שיש במכשירים החדשים. האם לדעתכם אני צריך להשקיע את הכסף קודם ב HU וקומפוננט ורק אחר כך שיהיה תקציב נוסף להוסיף מגבר וסאב ? או כמו שאני חושב , להשקיע עכשיו במגבר קומפוננט וסאב על המכשיר הישן ועוד חצי שנה או שנה להחליף את ה HU ? זו הדילמה שלי כרגע. אני מאוד אשמח לשמוע …
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני הולך להתקין קומפוננט חדש באוטו. יש אפשרות להתקין קומפוננט 3WAY אבל זה כרוך בהתקנה מורכבת ובעלות רכישה יותר יקרה, או להסתפק בהתאמה סטנדרטית שקיימת ברכב לקומפוננט 2WAY. האם התוצאה שתתקבל ברכב, מבחינת הצליל, תהיה יותר טובה באופן משמעותי ששווה את הטרחה (והכסף)? מישהו שמע קומפוננט 3WAY ויכול לעשות השוואה לעומת 2WAY ועוד שאלה. האם לבקש מהמתקין לדחוף רמקול 6.5 במקום שבנוי מראש ל- 5.25 (המתקין אומר שאפשר להתקין אם קצת חותכים בפח של הרכב). מה דעתכם
הודעה אחרונה מאת nnforte, -
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי אז ככה אני בקרוב מאוד מחליף את הסאב שלי סוף סוף ולפני שאני קונה אני רוצה להתייעץ אולי אני יקבל משהו קצת יותר טוב... התקציב הוא כמו בכותרת 1250 פלוס תיבה... אני מחפש סאב לSQ בלבד לא מדבר אליי לקנות 4 פיונירים במקום או דברים שיפרקו לי את השמשה לשלוש חתיכות... קיבלתי הצעות ממתקינים שאני מכיר פוקאל סדרת אקסס 13 אינץ' 300 RMS כולל תיבה מקורית של פוקאל קיקר COMPVR כולל תיבה 12 אינץ' לא זוכר הספק... יש גם את האינפינטי שנכנס בתקציב לא יודע אם זה עם תיבה או בלי... עכשיו מה שיש לכם לעשות זה לבחור איזה או לתת הצעה לסאב אחר... אני מדגיש סאב אחר ורק לSQ ואך ורק עם תיבה שלא תזרקו הצעות חסרות טעם...
קומבינה חדשה שלי (גזע של מגברים חדש).
מאת Guest תמיר .א.- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמובן אני אוהב להרוס ! זה בטבע שלי. לקחתי בסיס של מגבר שרווד. 45WX2 מגבר ישן מאוד. לקחתי ספק ממגבר פיירמיד לא עובד, חתכתי את הגוף קירור שלו ל2, והשארתי רק את הספק. לקחתי גוף קירור ממגבר מפורק (קליפורניה בום 800W). עשיתי חורים בגוף קירור, חיברתי כ16 טרנזיסטורים סופים (בין היתר עם כול החלקים שלהם). שינתי את מעגל ההגברה שח השרווד, שיעבוד במתח עבודה של 40V פלוס\מינוס (80V) ושיוכל להפיק הספקים גבוהים (אני לא יפרט). חיברתי ככה את המגבר שתהייה לו יציאה אחת ,הגישור מתבצע בפנים כבר.ריליי ניתוק והפעלה של יציאות הרמקול, הגנה נגד עומס יתר, כאשר המתח יורד ל24V+- ההמגבר נכבה. המגבר לא צריך להתחמם כמעט, גוף קירור מסיבי, וחילוק חום בין הרבה טרנזיסטורים. הס…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
מי מכיר את המכשיר ומה אתם חושבים עליו כדי לקנות אותו או לקנות מכשיר אחר אבל לדבר רק על פיוניר
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 781 צפיות
שלום לכולם! למי שרוצה להתעדכן בדיון שהיה לי על המערכת שיש לי ברכב הנה השירוש של הדיו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62626 (למרות שרשמתי את השאלה בתרד הנ"ל, עדיף שיהיה תרד חדש בקשר לרמקולים האחוריים והמגבר) שאלה לגבי האתר הזה: http://www.home-car.co.il/ מישהו מכיר? יש שם מגברים שנראים לי לא רע: MAGNAT Xcite - 300: http://www.home-car.co.il/Product.a...ID=44&Cat2ID=64 הדף של המגבר באתר של magnat: http://www.magnat.de/car/amp/index.php?serie=Xcite&detail=125301&area=3&html_name=xcite&html_nummer=301&lang=de MAGNAT The Rock 400: http://www.home-car.co.il/Product.a...ID=44&Cat2ID=64 הדף של …
הודעה אחרונה מאת Drx, -
רמקול פיוניר ???? 1 2
מאת Supakilla- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תגידו חבר'ה רמקול של פיוניר סדרה כחולה 240W 40 RMS 6X9 שווה 330 שקל ???
הודעה אחרונה מאת Supakilla, -
טוויטר מתאים
מאת zapco- 7 תגובות
- 937 צפיות
יש ברשותי מערכת כמפורט: 2 מגברים zapco competition 1 מגבר soundstream rubicon 4ch audiocontrol 3xs 2 boston pro 6.5 woofers 2 cdm54 midrange 10w6 jl audio seald hu-kenwood excelon 8v preout balanced הכל אצלי חתוך ב24/db פר אוקטב הכל אקטיבי אני בוחן טוויטרים ולא הצלחתי לעלות על טוויטר מתאים למערכת לפי הציוד שיש לי תוכלו לראות שאני מחפש צליל חם ורך למוזיקת ג,ז בעיקר האם ניתן להגיד שיש טוויטרים שלא יתאימו למערכת הנוכחית? את מה שיש לי לא הייתי מחליף הכל נשמע לי מצויין אבל הייתי רוצה לדעת מה דעתכם האם יש טוויטר שיכול להתמזג במערכת בצורה טובה במיוחד הכל תאוריה האוזן קובעת אבל מה דעתכם יש לכם הצעה בשבילי? תודה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי פיאט אונו 93, אני מעוניין לרכוש לה מערכת סאונד, שזה אומר שיהיה את הכל (רדיודיסק, רמקולים, מגבר..וכל מה שדרוש) עכשיו.. מה שאני מחפש זה שיהיה משהו שמתלבש יפה עם האוטו, וגם שיהיה הכי זול שיש.. (לא צריך הגברה משו מטורף.. משו ככה סבבה) שהרדיו דיסק הרצוי הוא MP3. לא לשכוח.. אני מחפש משהו זול מאוד.. הכי זול וטוב אם אפשר.. בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת כאן מי אוהב לבנות את התיבה בעצמו..(לרפד וכו)... ומי אוהב או מעדיף לקנות אותה מוכנה ובנויה (תיבה בה לסאב או כל דבר אחר) יאאלה בוא נראה.. אני אישית מעדיף בנויה שאני בונה לעצמי את התיבה לדעתי זה כל הכיף! יום טוב
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
- 3 תגובות
- 982 צפיות
חברה שלום יש לי פיאט אונו ומקדימה אין מקום לשיים קומפו של 6.5 וראציתי לשאול עם זה מספיק שאני יבנה לו שלושה תבעות מי אם די אף והחבר אותם ישירות לדלת (3 טבעות לכול רמקולבגלל הגובה שלהם) ובתוכם אני יכניס את הקומפונטים השאלה עם היה לי סאונד על הפנים בלי איטום של זה
- 3 תגובות
- 973 צפיות
אני מחפש מגבר בסביבות 600 ש"ח...(לא חדש) על מה הייתם ממליצים לי ??? ד"א האם לייטנינג אודיו חברה טובה???
- 3 תגובות
- 830 צפיות
אחרי שלא המלצתם לי ללכת על מערכת SMART וטענתם שהיא חברה זבל החלטתי להוסיף עוד 1000 שקל ולקנות את המערכת הזו שמופיעה גם באתר הזה ב1600 שקל כולל רמקולים 240W של פיונר http://www.localsale.co.il/product.asp?productid=828&CatCode=48 ויש בה אנמציות שונות בזמן ניגון שיר וגם קורא MP3 וגם היא מדגם 2005 תודה בכל אופן למי שהגיב לגבי מערכת SMART בכל זאת למי שקנה את המערכת הזו או מכיר אותה יוכל להגיד לי אם היא שווה את 1600 כולל רמקולים? וגם אם מוכרים אותה ביותר זול בארץ?
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה אני יכול למצוא ערכת קיט להתקנה של חברת אקספלוז'ן במחיר טוב???
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 2 תגובות
- 904 צפיות
שלום רב! יש לי שאלה שאני מתחבט בה זמן רב, האם באמת אפשר להבחין בדיסטורשן המצויין במפרט המגבר, בפייז לצורך העניין 0.05% וב-jbl - אחוז אחד! (1.00), במה זה מתבטא העיוות הזה ומתי הוא מורגש (אם בכלל)? עיוות כזה אפשרי בכלל לשמוע? בחיפושיי אחרי ה-THD (דיסטורשן) כאן בחיפוש בפורום לא קבלתי תשובות חד משמעיות אם זה משנה או לא, מקווה שהפעם באמת אקבל תשובות מוחלטות ולא בלבולים באויר. אשמח לקבל תגובות וסיוע לגבי הנושא כי אני באמת אבוד בעניין. ליאור.
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע אם יש ברדיו דיסק "הבילד אין" של TOYOTA COROLLA שנת 2004 יש חיבור של MUTE לדיבורית?, ואם כן באיזה צבע הוא?
הודעה אחרונה מאת NOSiVIC, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז מראש אני אומר , אני יודע שכל אחד אוהב בצורה שלו ואני יודע שכל אחד היה מכוון בצורה אחרת אבל בכל זאת יש דברים שפחות טובים בכלליות ויש דברים יותר טובים אין לי ממש מושג בעניין הכיוונון , לכן ירדתי לאוטו , כתבתי לי את כל האפשרויות שיש במגבר , ואני מקווה שאתם תמליצו לי על אפשרויות . רכיבים : קומפוננט מורל פולס - מחוברים ל 2 יציאות של המגבר אחוריים - פיוניר 350W 6X9 - מחוברים לרדיו דיסק סאב - סרווין ווגה HED 10' 150 - מחובר בגישור למגבר מגבר - קליפורניה בום 800W האפשרויות במגבר הן : FRONT : GAIN - בורר של מ MIN עד MAX . "ללא שם" - בורר של 3 אפשרויות - ראשון : HPF שני : אין שם שלישי : FULL HPF - בורר מ 120H עד 3K BACK : HPF - בורר מ 120…
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי בקופסאות : HU, מגבר 4 ערוצים ,רמקולים 6X9 ,קומפוננט 5.25 וכבלים . הדילמה היא כזו: בתקציב כולל של 1600 ש"ח (פלוס מינוס ועדיף מינוס...) אני צריך לבצע התקנה ולקנות סאב (באיזור המרכז),מכיוון שאני לא מבין בכלל במחירים בארץ או בסאבים בכלל,אני לא יודע עד כמה מציאותי הסכום שיש לי. בו נגיד שמחיר הרכיבים שיש לי שווים בארץ בסביבות 10 אלף ש"ח לכן יהיה הגיוני להוסיף סאב שלא יפול מהרמה הכוללת,אבל שוב אף מתקין לא אומר מחיר התקנה בלי שאגיע אליו ואם כבר אגיע אליו אין לי מושג מי נחשב מתקין טוב ואמין באיזור המרכז שבאותה הזדמנות אקנה ממנו את הסאב (כך אני מניח מחיר ההתקנה בטח יירד...) תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ואני רוצה להתחיל לעבודה עם ביפרגלאס לעשת תיבה לקומפוננט. שמעתי שזה מסוכן לבריאות. מה האמצעי זהירות שיש לנקות.? תודה מראש. שי
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
תמונות התקנה 5.5 1 2
מאת Ofer Dotan- 25 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
עוד כמה תמונות מהתקדמות ההתקנה ...
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
בעיה ב DEHP-560
מאת BaKeR- 6 תגובות
- 859 צפיות
שלום קניתי ליפני 8-9 חודשים את הפיוניר DEHP-560 והוא עבד סבבה אז ליפני חודש בערך הבעיה הייתה שהדיסק לא יצא עד הסוף יצא רק הקצה והייתי צריך לתת לזה הרמה קטנה כדי שימשיך לצאת עכשיו(אחרי שאחותי נסעה ) הדיסק תקוע בפנים ואי אפשר לישמוע אותו או לעבור ל cd mode ככה שזה תקוע על הרדיו יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? וכמה עולה לתקן כזה דבר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14511 מישהו יודע כמה עולה המערכת? איפה אני יכול להשיג אותה בזול??
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT,
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,341 אורחים (הצג רשימה מלאה)