Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו 93, אני מעוניין לרכוש לה מערכת סאונד, שזה אומר שיהיה את הכל (רדיודיסק, רמקולים, מגבר..וכל מה שדרוש)

עכשיו.. מה שאני מחפש זה שיהיה משהו שמתלבש יפה עם האוטו, וגם שיהיה הכי זול שיש.. (לא צריך הגברה משו מטורף.. משו ככה סבבה)

שהרדיו דיסק הרצוי הוא MP3.

לא לשכוח.. אני מחפש משהו זול מאוד.. הכי זול וטוב אם אפשר..

בתודה מראש!

בברכה,

רועי.

פורסם

חחחחחח לא ממש מעולה.. בינוני. 4 גייג' בכיף כולל RCA אולי גם תקבל במתנה אזיקונים

גבר בשביל מערכת פשוטה כמו שאתה רוצה שכוללת מכשיר MP3 ומגבר ורמקולים צריך מינימום 1350 ש"ח

פורסם

יודעים מה.. בלי רדיודיסק..

רק רמקולים + הגברה (כי חייב הגברה אם אני לא טועה.., נכון?)

משהו כמו 4-6 רמקולים..

בברכה,

רועי.

פורסם
חחחחחח לא ממש מעולה.. בינוני. 4 גייג' בכיף כולל RCA אולי גם תקבל במתנה אזיקונים

גבר בשביל מערכת פשוטה כמו שאתה רוצה שכוללת מכשיר MP3 ומגבר ורמקולים צריך מינימום 1350 ש"ח

אני מביא לך 1350 שקל אתה קונה לי רדיו דיסק MP3 מגבר ורמקולים ???

פורסם

למה סתם לתת לבנאדם לבזבז כסף?

לפי הדיבור שלך (4-6 רמקולים, חייב מגבר) עדיף שתקרא קצת בF.A.Q תחכים ותחזור אלינו עם הצעה חדשה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אז מה נסגר אנשים..

יש לכם הצעה טובה בשבילי?

ובבקשה מי שמציע הוא בטח גם אחד שמבין אז אם אפשר את השם המלא של המוצר/ים.

בברכה,

רועי.

פורסם

רמקולים אחוריים של פיוניר 240 W עובדים יפה ללא מגבר, ומכשיר JVC 300 (קורא MP3 אני חושב)....

תחפש בZAP את זה (פשוט יש לי בעיה אני לא יכול להיכנס לאתרי אינטרנט, רק לפה משום מה).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אני מביא לך 1350 שקל אתה קונה לי רדיו דיסק MP3 מגבר ורמקולים ???

כן.. אבל אל תצפה לאיכות מטורפת או משהו בסה"כ מערכת פשוטה אפשר להביא 6X9 של פיוניר ב350 מכשיר של פיוניר MP3 מהדגמים הפשוטים ב500 ומגבר כמו שקוראים לזה "זבל סיני" 2 ערוצים ב500 שיחזיק את ה6X9

פורסם

אחי זבל זבל וזבל יכנס לך בתקציב הזה תחסוך תלמד עוד קצת את התחום ואז כדאי שתשקיע בצורה יותר חכמה ולא תקנה חתול בשק...

איזה MP3 יש לפיוניר ב 500?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...