פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
מחליפים ת'אוטו למזדה אז בהזדמנות אני מוכר ת'מגבר שלי ורוצה להביא במקומו מגבר עם יציאות high volt כדי לחבר אותו למערכת של מאזדה בלי RCA (שאין לה בכלל... ) איזה מגבר אתם ממליצים לי (4 יציאות כמובן) בתקציב של 700+\- תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
הפאגז' בפיאט
מאת punto_S- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
בפיאט פונטו אצלי מותקנים שני רמקולים 6 9 של קנווד מותקנים מאחורה עכשיו כל פעם שאני מגביר ויש באסים שומעים כזה כחכחכחכחכ כאילו משו מפריע יום אחד בדקתי וראיתי שהלוח הזה שמותקן עליו הרמקולים כנראה נוגע בדלת של הפגאז' מישהו מכיר את זה ויכול להציע לי פתרון ?? תודה רבה נב הלוח בתוך התושבת שלו
הודעה אחרונה מאת כושי, -
זימזום חזק
מאת נדב נזרי- 1 תגובות
- 842 צפיות
יש לי זימזום חזק מהרמקולים שמחוברים למגבר . הזימזום נימשך במשך 10 דקות ואז מפסיק , ישגם רעשים כאשר לוחצים על הבלם . מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 11 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
החיווט לאנטנה הוא בסדר, כנראה שהיא לא מספיקה לקליטה טובה (אנטנה קבועה בגג). פעם היה מגבר מיוחד לאנטנה- מישהוא יודע איפה משיגים? ואם בכלל יעיל?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
The system
מאת FreeFlow- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סוף סוף סיימתי להביא את כל הרכיבים הבסיסיים למערכת שלי שזה כולל: רדיודיסק של פיוניר 4650 נקנה מזמן מוראל דוטק מוראל פולס מגבר של phase evolution rs4 סאב של Cerwin vega vmax 300 rms הקבל בדרך.
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
אם אני רוצה לחבר טלויזיה וגילה (15 אינץ') ופלייסטישן לאוטו ושהם יקבלו מתח מתאים ע"י מכשיר שהופך 12V ל 220V האם זה יעבוד כמו שצריך ו/או שאני יהיה חייב לשים עוד מצבר או משהו אחר???
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 4 תגובות
- 938 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר HU ויש לי כמה שאלות, שבעלי הניסיון והידע יוכלו או לפחות ינסו לעזור לי : קודם כל אתחיל במה שאני דורש מה-HU שיהיה : * אמין\עמיד * תצוגה יפה ומרשימה * איכותי מבחינת סאונד * שיהיה של מותג מוכר * מחיר נוח שתואם לתקציב * עדיפות לקריאת MP3 (לא חובה..) התקציב שיש לי הוא בסביבות 1000- (אני יודע שזה דיי מעט) , אבל כאמור ברגע שהמכשיר יותר זול אפשר לרכוש רמקולים בעודף ( הרמקולים שבאוטו הינם רמקולים מקוריים מהחברה-שומעים בסדר אבל תמיד יש מקום לשיפור) . ברגע שאני אקבל תמונה פחות או יותר על מספר דגמים כך גם אני אוכל להסתכל על מחירים. שאלה נוספת היא מהיכן כדאי לרכוש HU מהאינטנט או מחנות ? מה החסרונות והיתרונות בכל צד...?? …
הודעה אחרונה מאת RIEGER_TUNING, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אנשים קודם כל לפני 3 שבועות הוצאתי רישיון ועכשיו בניית מערכת לאוטו הופכת לשלב הקנייה בזמנו שאלתי והתעניינתי לא מעט פעמים בדבר מגבר לאוטו ובסופו של דבר נראה כי המגבר של JBL בדיוטי פרי זה של ה200 דולר הוא המגבר הכי טוב למחיר שכזה היות ואין לי סכומי עתק בחשבון בנק... לגבי הרדיו דיסק חשבתי ללכת על הפיוניר 4600MP שעול 900 שקל בערך וכמובן קומפוננט של מוראל דוטק ב900 שקל לגבי האחוריים יש לי רמקולים 6X9 של אינפיניטי 80RMS אם אני זוכר נכון שדוד שלי הביא לי חינם(הוא קנה אותם מלפני שנתיים 3 ולא התקין אותם באוטו והוא לא צריך אותם כי יש לו מזדה 6 כרגע) חשבתי שעד עכשיו אני יצבור סכום כסף שיתאים לקנית המערכת הרצויה אך המשימה נכשלה אין תקציב רב מידי ויש הוצאות ולכן המערכ…
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני זקוק לאיזה אתר בבקשה של ציוד לרכב, אם יש כמה אז יותר טוב כי עוד מעט דוד שלי טס לקנדה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת smash1, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום! מבקש ייעוץ למערכת לפי הפרמטרים הבאים: 1.רדיו דיסק שקורא גם צרובים. 2.רמקולים 6*9 אחורה. 3.מגבר. יש לי:סאבוופר+כל החיווט(ממערכת קודמת הרבה יותר יקרה שנגנבה)+מי שיתקין. אשמח גם להמלצות אם צריך עוד משהו(רמקולים קדימה וכ"ו) והאם כדאי לקנות יד שנייה. חשוב:איכות צליל יותר חשובה לי מעוצמה! כמו שרשמתי , עד כ-2000 ש"ח. תודה ג'ורג'
morel cdm-54 1 2
מאת zapco- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שיכול לחוות דעה על המידים האלו וזאת על סמך ניסיון בלבד אני מתכנן להתקין אותם בקונפיגורציה של 3way עם קרוס אקטיבי של audiocontrol ומגברים של zapco המרכת שלי מהאיכותיות בשוק השאלה אם המיד יכול להכנס כתוספת ואם הוא יצליח להתלבט בכלל המערכת? תודה גדי
הודעה אחרונה מאת Aviram-C, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חשוב לציין שאיכות הסאונד מאד חשוב לי!!! קניתי פיאט פונטו 03 יש רמקולים מקדימה ומאחורה אוריגינליים לפי מה שהבנתי אני רוצה להשקיע ברדיו דיסק משהו בסביבות 1300 שח חשבתי ללכת של PIONEER דגם 5650 ולקנות אותו באחד מחנויות שמורשים על ידי יבואן (על איכות לא מתפשר) או שיש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה? יש לי רמקולים ברכב קודם שלי של 6X9 KENWOOD 3 WAY אם אני לא טועה 260 W עלו לי 120$ בדיוטי פרי. אני רוצה לחתוך לבד מאחורה השאלה היא באיזה כבלים אני משתמש בשביל לחבר אותם. האם יש כבלים מיוחדים שיעשו את הצליל יותר איכותי? איזה רמקולים מומלץ לשים מקדימה? אני רוצה להסתיר את הרמקולים על ידי בד מאחורה , האם יש בד מיוחד למטרה זאת או אפשר להשתמש בכל סוג ש…
הודעה אחרונה מאת Darth-Vader, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
האים יש מתחרה לרמקול של פיוניר http://www.audionet.co.il/details.asp?id=490&lead_id=&look= במחיר הזה וקצת יותר אני מחפש בעיקרון עוצמה
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי כרגע קומפוננט של אינפיניטי ראפראנס 6.5 מקדימה. 90W RMS עכשיו אני רוצה להביא סט נוסף או שישב מאחורה או לקדימה זה לא משנה, שניהם יהיו 6.5 אינטש. השאלה היא : עם עדיף להביא סט קומפוננט זהה לסט הקיים (אינפיניטי ראפארנס) או לגוון את המערכת בסט אחר ברמה? כמו אופציות : JBL - GTO 90W RMS פיניקס גולד - Z 6.5 - 75W RMS MBQ - 50-100W RMS לאיטניג אוידיו - הסט הצהוב - 75W RMS מה אתם אומרים? המגבר הוא לאנזר 1000W דגם 425 VIBE HU כרגע הוא 750 פרימייר.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם... קניתי מערכת לרכב וכמה שלוחצים על הגז יותר כך יוצא מהרמקולים יותר רעש. שיצאתי מהחנות לא היתה בעיה ועכשיו כן. אני יודע שניתן ליקנות משתיק רעשים אבל שמעתי שהוא מוריד מהאכות של המערכת איך ניתן להוריד את הרעש המעצבן ? תודה לעונים רז...
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
איך מפרקים את הדלתות הקדמיות לצורך התקנת רמקולים ? אני שואל בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא פתח את המכסה של הרמקולים אבל לא מצא שם את החיווט ... מישהו יודע ?? בתודה מראש, אלכס.
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
-
קיט חיווט 0 GAUGE 1 2
מאת תומאס- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בשביל מה צריך כזה עובי כבל? לאיזה מגברים זה מתאים?
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 0 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הודעות ימחקו/ינעלו ומשתמשים יוכנסו למעקב. יש לפורום כללים פשוטים, נא לכתוב לפיהם.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם , אני קונה היום או מחר סט קומפוננט - מגבר - רמקולים 6X9 . אני יודע שעדיף סאב להשלמת הצליל אבל אין בהפשרותי להכניס סאב אז אצטרך להסתפק ב 6X9 להשלמת הבאס. לגבי קומפוננט אני צריך במידה 5.25 והציעו לי סט מאוד מומלץ במחיר מיוחד. http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=378&CatCode=83 הציעו לי אותו ב 680 שקל. האם זו קנייה טובה ? לגבי מגבר הציעו לי את MAC AUDIO 4100 במחיר של 800 שקל. http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=234&CatCode=203 ודבר אחרון זה הרמקולים האחוריים. פה אני לא הולך להשקיע סכום גבוה. חשבתי על משהו ברמה של עד 300 שקל. הציעו לי את ה MAC AUDIO דווקא במקום הפיוניר . הדגם הזה : http://www.chea…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 3 תגובות
- 802 צפיות
לאלה מכם שיש להם קומפו מיקדימה כמה צריכה לעלות התקנה שלהם הוא שמספיק לבנות להם שתי טבעות מי אם די אף ולשם אותם על המגש של הדלתות מקדימה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 901 צפיות
אולי משהו פה היה בשבוע האחרון בדיוטי פרי וראה אם יש מגברים של לוג'יק? כי ביקשתי מחבר שלי שיקנה לי מגבר של לוג'יק והם אמרו לו שאזל המלאי... אז למה הם עדיין מפרסמים את זה באתר?
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 29 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תודה רבה ... איזור הצפון , מחירים ממוצעים ...
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לדעת האם יש למישהו שרטוטים מדוייקים הכוללים מידות המתחשבות בעובי העץ לתיבות 40 ליטר +-. אני יודע שלא בעיה לשרטט אך אם יש למישהו שרטוטים כאלו מוכנים אשמח. תודה.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מגבר: JBL GTO75.4 קומפוננט : cerwin-vega HED1502 סאב: CERWIN-VEGA HED12 עכשיו... יצא לי מחיר בסביבות ה2000 פלוס מינוס. אני יודע שזה לא נשמע הגיוני אבל אני מתכנן לרכוש את המגבר והקומפוננט מהדיוטי פרי. ואת הסאב אפשר להביא מחול ולשם עליו מכס. זה עדיין יוצא לי משום מה יותר זול מבארץ. בדקתי את המחירון של המכס פה: http://147.237.72.32/Y_ISHI/DEGEM_Page.asp?SEIF=2101&TEUR_SEIF_REVERSE=%E1%EB%F8%EC+%ED%E9%EC%E5%F7%EE%F8&CHEVRA=218&SHEM_CHEVRA=CERWIN%2DVEGA וישנם כל מיני סוגי HED 12 מישהו יכול להסביר לי את משמעות הסיומות של ה- svc/ea? מה אתם אומרים על המערכת? שווה קניה?
הודעה אחרונה מאת dr._D, -
עזרה בבחירת מגבר 1 2
מאת נהגת שודים- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קיבלתי הצעת מחיר למגבר של 4 יציאות 1200 או 1400 חדש במחיר של 750 ש"ח כולל הרכבה חוטים וכל מה שנילווה לכך. המגבר הוא של חברת מטריקס. האם מישהוא מכיר את המגבר? והאם המחיר משתלם? תודה למי שיעזור.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
מישהו אולי יודע מאיפה אפשר לקנות?! חדש.... אם מוכרים אותו עדייין?
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם כבר חודש שאני בלי רדיו דיסק ומחכה להתקין את המערכת באוטו החדש בניתי על הפיוניר 560 אבל יקר לי 1100 שקל (חייל) רציתי לדעת על הדגמים של JVC שגם קוראים MP3 כגון : JVC KD-G405 930 ש"ח JVC KDG310 770 ש"ח או דגם אחר מהסידרה של הJVC או שיש הבדל משמשעותי בין הפיוניר לזה ועדיף להוסיף את ה300 400 שקל מה שחשוב לי ברדיו דיסק זה שיהיה לפחות שתי יציאות למגברים כי יש לי שני כבלים של RCA לשליטה על הפאדר ואולי אני ירצה להוסיף מגבר בעתיד
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- 5 תגובות
- 939 צפיות
חברה למי יש מפרט לבנית תיבה לסאב של פיוניר ה305C ושמעתי שאתם חלוקים לגביי אם צרייך בשבילו תיבה סגורה הוא פתוחה אני צריך את זה דחוף כי הנגר בא אלי השבוע ואני צריך להביא לו את התכנון של התיבה
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לי רדיודיסק פיוניר, 4 יציאות לרמקולים. יש באוטו זוג רמקולים, ועכשיו קניתי טוויטרים של מורל. בניתי להם קרוס ~4k/6db.. איך לחבר אותם? במקביל או בטור לרמקולים הקדמים? או האם בעצם הרדיו דיסק יכול לרדת ל2 אוהם?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 11 תגובות
- 937 צפיות
יש לי כרגע סט GTO של JBL כמובן.... לצורך העיניין הסט הנל מוצהר על 70 אר אמ אס כמו שאני זוכר.... אני רוצה להוריד את הטוויטר שלו ולשים טוויטרים של מורל הייבריד (נראה לי MT22 אם אני לא טועה) השאלה היא : היות והטוויטר החדש מוצהר על עוצמה גבוה יותר (בתוך הסט) האם זה תקין להרכיב אותו במקום הנוכחי על הקרוס הקיים...או שיש בעיה ? בתודה מראש עתיד
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5