Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט חיווט 0 GAUGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיצור חוטים של רתכת, אם אני לא טועה גם לתמיר .א. יש חוטים כאלו...

יש לזה יותר סיבים מחוטים של רתכת, לכן ההתנגדות הסופית יותר נמוכה.

גם אצלי ברכב עד היום בצהריים היו כבלי רתכת, שהוחלפו כבל 4 גייג' אמיתי נורמלי.

לגבי התרד של ההתקנה, אופצית חיפוש היא פונקציה מדהימה.

פורסם

0 גייג' הוא כבל שלא נוח לעבודה. אל תשכח שתצטרך לקנות בשבילו גם בית פיוז ומפצלים ובארץ לפחות, לא רק שהם לא נפוצים, אני לא בטוח אם בכלל יש.

הסיבה היחידה שהשתמשתי בו (במקור היה לי קיט של 2 גייג') היא כי לפי חוקי EMMA צריך כזה כבל למגברים שיש לי ולא רציתי שיורידו לי על זה אוטומטית נקודות למקרה וארצה להתחרות.

פורסם

לא תמיד.

אל תשכח שגם צריך לחבר את הכבל למגבר ותלוי מה הטרמינל של המגבר מסוגל לקבל.

תמיד ניתן לקצץ קווצת סיבים אך זה ממש "פלסטיני"...

גם נראה לי בעייתי להשיג מפצלים ובתי פיוז...

אני חיי לפי :"רכוש מה שמתאים לך ולא את המבצע", לא תמיד יש טעם ללכת על המבצע אם הוא לא משרת אותך...

פורסם

לא.. אני מדבר על קיט שלם של סטינגר שבא עם בית פיוז ומפצלים והכל.. והמגבר שזה יתחבר אליו הוא PPI אני מאמין שהוא מסוגל לקבל כזה טרמינל בלי צורך לקצץ..

פורסם

אני מבין שאתה מעוניין להחליף את הסט שמותקן היום ברכבך (עפ"י החתימה שלך).

לדעתי, אם המערכת עובדת טוב היום אל תיגע.

קשה לי להאמין שאם יש לך היום 4 גייג', ישתנה משהו...

עצה שלי - שמור על הכסף.

אגב - יש לך מערכת מצויינת.

• תוכן חדש...