Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט חיווט 0 GAUGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איזה רכב יש לך אבל בלא מעט מכוניות אתה תתקל בבעיה להשחיל כזה כבל. המלצה שלי לך על G4 אתה ממש לא צריך את הצרה הזאת שנקראת G0 אלא אם כן אתה רוצה לרוץ ולספר לחבר'ה...

פורסם

ראיתי את הגודל של המסילות מתחת לפלסטיקים בתוך האוטו איפה שרץ החוט עכשיו ויכנס לשם 0 גייג' זאת לא תהיה בעיה.. זאת פשוט מציאה הקיט הזה שמצאתי ואם אפשר 0 במקום 4 במחיר טוב יותר אז למה לא.. אני כבר משקיע הרבה בבסיס ההתקנה של המערכת קניתי גם RCA של סטינגר סדרה גבוהה.. בסה"כ אני רוצה להגיע למצב שאני לא ירצה לשפר יותר..

זה הקיט שאני מדבר עליו

http://www.cardomain.com/item/STISWKH0

ועוד שאלה.. יהיו לי בעיות אם הפיוז הוא 250 אמפר? שאלתי בנאדם שעובד במקצוע אמר לי שאני צריך גג 60 אמפר.. השאלה אם זה משפיע באיזושהי צורה

תודה למגיבים

פורסם

הפיוז מגן על הכבל....מה שאומר שהפיוז צריך להיות ברמה כזאת שהכבל עוד יכול לספוג

כבל 4 גייג' מסוגל לספוג באיזור ה60-80 אמפר לפני שהוא מתחמם ואולי נמס\נשרף

כבל 0 גייג' מן הסתם יכול לספוג הרבה יותר ואם במקור מגיע איתו פיוז של 250 אמפר כנראה שהוא מסוגל לזה....

פורסם

תמיד מומלץ לשים ערך פיוז קטן ככל שניתן.

במקרה הזה - אותו ערך או קצת יותר גבוה מזה של המגבר.

מה אם יקרה קצר? עד שפיוז של 250 יישרף - האוטו עלול להשרף עוד לפני...

עצת בטיחות - שים ערך ששוה או קצת יותר גדול מזה של המגבר.

פורסם

ההגיון (וגם הודעה של אייל נדמה לי בעבר :)) אומר ממש אחרת...

אם יהיה קצר אחרי הכבל, אז הפיוז הבא בשרשרת ישרף, במקרה הזה הפיוז של המגבר, הפיוז של הכבל צריך להשרף רק אם הכבל מהווה איום וכבל של 0 גייג' כנראה שלא מהווה שום איום כל עוד מתח של עד 250 אמפר עובר בו, ברור שאם הסכום הכלל של הפיוזים בכל הצרכנים הוא נגיד 80 אמפר אז פיוז של 100 יספיק, אבל אין בעיה עקרונית להישאר עם הפיוז של ה250 שמסופק בערכה

אגב שאלה לפותח השרשור : אם אתה חושש ש4 גייג' לא יספיק, למה לא תשים פשוט 2 גייג' ? למה ללכת רחוק ולשים 0

פורסם

אני האחרון לחלוק על דעתו של אייל אך ההגיון שלי אומר שאף אחד לא ממש רוצה שהיו זרמים של 250 אמפר (אלא אם הוא ממש ממש מתכוון ורוצה) כי זרם כזה משמעו ברוב המקרים קצר בנק' כלשהי.

אתה ממש לא רוצה שהקצר יהיה בוא נאמר באזור תא המנוע.

ניצוץ מקצר שכזה בשילוב כמה אדי דלק סוררים יתנו לך יופי של מופע יום העצמאות מלווה בתימרות עשן...

יופי שהמגבר שלך מוגן - בוא נראה מה יקרה לו בעת שריפה ברכב...

אני שואף להגן על כל קטע במערכת (לווא דווקא אודיו, אלא מע' כמכלול פריטים).

זו דעתי לפחות.

פורסם

הפיוז אכן מגן על הכבל אבל אם בכל מקרה צריכת המגבר לא מתקרבת לערך הפיוז המקסימלי שמומלץ לשים על הכבל, אז אין טעם בכך ואפשר להגן על הכבל באמצעות פיוז בעל ערך נמוך יותר.

תומאס אתה יכול לשים פיוז בערך נמוך יותר, זו לא ממש בעיה. אם אין לך בעיה לשים את הכבל אז לך על זה למה לא.

פורסם

אגב שאלה לפותח השרשור : אם אתה חושש ש4 גייג' לא יספיק, למה לא תשים פשוט 2 גייג' ? למה ללכת רחוק ולשים 0

טוב אז ככה.. כל קיט אחר של סטינגר (אני קונה חוטים רק שלהם) שכנראה פחות טוב מה0 גייג' יהיה לי יותר יקר מה0 גייג' וזה גם קיט מסדרה גבוהה פשוט הוא במבצע מיוחד.. אז למה לא!:twisted:

אייל בטוח לא צריך פיוז אחר זה לא משנה בכלל?

פורסם

תתחדש.

וכמה זה מחיר מבצע.

אני מדבר על כבל ה RCA .

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...