Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לאיזה אתר בבקשה של ציוד לרכב, אם יש כמה אז יותר טוב כי עוד מעט דוד שלי טס לקנדה.

תודה רבה.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

יש לדוד שלך כתובת בקנדה?

הוא יהיה שם לפחות עוד שבועיים?

למשך זמן מה?

אם כן,תקנה ב-EBAY או כל חנות עם משלוחים לקנדה מיד מה שאתה רוצה ותוודא שזמן המשלוח יהיה תואם או קודם לתאריכים שבהם הוא יהיה שם.

ותתן כתובת שבה הוא יהיה למשלוח.

(לגבי הקנייה:כלומר עד לערך המותר במכס,מעבר לסכום המותר דודך עלול להיתפס ולשלם קנסמס)

פורסם

מה זה יש שם סט של אודיו בהאן 320 RMS זה הגיוני הספקים כאלה?

זה איכותי?

יש שם גם רמקול של אלפא סוניק 100 RMS שיורד די נמוך יחסית ל 4 אינץ' עכשיו השאלה אם רמקול כזה יהיה איכותי ברמה של קומפוננט טוב זה יכול להוות תחליף לקומפוננט?

סט כזה איכותי או שסתם צעצוע?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MDMA,

לא הבנתי כ"כ את ההודעה שלך ואיך היא קשורה לתרד'.

בכל אופן תשובות לשאלות שלך תוכל לקבל רק מבעלי נסיון בגלל שאני לא רוצה שייתנפלו עלי אם אני יביע דעה על החברות האלו וההצהרות שלהם !

דוגמא לדעתי ולא לציטוט: "אודיובהן -הרבה כרום וקוסמטיקה פחות ביצועים"

• תוכן חדש...