פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין המגברים הבאים: 1500 רמס ב1 אוהם http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13121 1800 רמס ב1 אוהם http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14111 [/url] 1600 רמס ב1 אוהם http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14804 1500 רמס ב1 אוהם http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14799 עזבו את המחיר..איזה מגבר הכי טוב?מה ההבדלים בינהם ולא סתם להגיד זה עם ההספק הגבוהה יותר.. תתיסו גם לצריכת חשמל של המגבר..ואיך היפוניקס במגברי מונו?יש מספיק כיוונים במגברים שלהם? ובקיצור איזה מגבר הכי טוב כדי להגברי 2 סאבים קיקר…
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 2 תגובות
- 742 צפיות
ככה יש לי מגבר לנזר 434, מאחורה יש לי פיוניר 300 ווואט הישנים והטובים! סאב יש כמובן משהו טוב (ראו חתימה) ועכשיו בא הקומפוננט בשעה טובה. יש לי 2 אופציות: א- לשים קומפוננט 4 אינטש בדש בורד, דבר שלא מצריך עבודה קשה וכאב ראש ב- לשים קומפוננט בדלתות-- דבר שמצריך לוותר על מעין מדף כזה בדלת שנועד לאחסון דברים אני הבנתי ממישהו שהמקום בו יש יישב הקומפוונט בדלתות הוא ממש נמוך ובגלל זה הוא לא ישמע טוב וחזק,לעומת זאת הוא אומר שקומפוננט אפילו של 4 אינטש ישמע טוב יותר בדש בורד. מה דעתכם? אגב למישהו יש ניסיון עם קומפוננט של power base?????? תודה ולילה טוב מראש..... קובי.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 1 תגובות
- 797 צפיות
קראתי בכמה אתרים כמו זה: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=54 שאפשר להוריד תצוגות נוספות להד יוניט DEH-P7650MP באתר הבית שלהם אבל שם לא כתוב כלום לגבי זה. וגם במניואל שבא עם המכשיר זה לא מוזכר. מישהו יודע אולי משהו לגבי זה?
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני חדש פה בפורום, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכת לרכב ואודה לכם אם תוכלו לייעץ לי. אני מעוניין בסאב קומפוננט ומגבר במחיר של עד 3000 שקל. חשוב לציין שיש לי כבר הד יוניט של פנסוניק DEH-P7650MP. תודה
הודעה אחרונה מאת MaD_bOi, -
RESET ב7400 1 2
מאת WarDevil- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת איך עושים ריסט במכשיר רדיו דיסק של פיוניר מדגם DEH-4700 שיחקתי בהגדרות (שלחוצים על AUDIO הרבה זמן יש כול מיני הגדרות כאלה מישהו יכול להסביר מה הם עושים בדיוק....??) אני רוצה לעשות ריסט לכשיר ולא יודע איך בנוסף רציתי לדעת מזה SLA ו FIE
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
אוקיי אני בחיפוש אחרי סאב כמו שחלק או רובכם יודעים עכשיו התקציב לסאב הוא 1200 שקל כולל תיבה והאופציה שאני הכי חושק בה היא JL עכשיו אין לי מושג במחירים וניסיתי לברר אבל לא קיבלתי תשובה... יש איזה JL שנכנס בתקציב הזה שלי?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, יש לי רנו קליאו ואני רוצה לעשות איטום במנוע כמו שיש איטום לתא מטען של דיינימאט. יש דבר כזה? כמה זה אמור לעלות ואיפה אני יכול להשיג את זה באיזור חדרה? תודה מראש לכל הנרתמים לעזרה. יום טוב!!!
הודעה אחרונה מאת shlominini, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
הדגם הזה מגיע עם הרדיו טייפ קבוע בדשבו ואי אפשר להוציא אותו זה פשוט חלק מהדשבו.. אמרו לי אפשר להשים רק צ'נגר עם מתאם FM או רדיו דיסק בתא כפפות , אבל הצ'נגר FM שמעתי שלא שומעים בו טוב.... אם אפשר בבקשה עזרה מה כדאי להשים... וגם איך שומעים בצגנ'ר הזה... או רעיון איפה להשים את הרדיו דיסק.. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Maor206, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה אני צריך עזרה! מה עדיף? סאב של JBL 12 אינץ' 500W 125 RMS ב350 שקל(הבעלים אומר שהסאב חדש בקופסה)או סאב של חברת אקספלווז'ן 1000W 350 RMS 12 אינץ' ב260 שקל?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 936 צפיות
הנה קישור למשהו נחמד שמצאתי לא בניתי את זה כי אין לי זמן כרגע אבל אם מישהו יבנה תודיעו לי בבקשה אם זה פועל http://www3.telus.net/chemelec/Projects/Watt-Meter/Watt-Meter.htm
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 939 צפיות
על איזה מגבר אתם יכולים להמליץ במחיר עד 800 שח בשביל להגביר סאב 800 ואט של פיוניר (הכסוף) רמקולים למגש האחורי 6*9 TSA6980S של פיוניר תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 7 תגובות
- 926 צפיות
קיבלתי במתנה את המגבר הזה,משהו ממש פשוט 2 יציאות כל אחד 50W האם כדאי להרכיב אותו ולחבר אל הרמקולים הקדמיים?? יש לי באוטו כרגע שניים קדמיים של 100W עם שני טויטרים ומאחורה 2 של 6X9 260 של פיונייר בלי מגבר. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתכנן להתקין מגבר ( RF punch 200a4) מגבר ישן אבל מספק את השחורה (אשמח לשמוע חוות דעת בנושא). היות ואני חייל ויש לנו ביחידה מעבדה שמכינה כבלים לשימושים שונים החלטתי במקום לקנות כבלי RCA להכין אותם לבד. השתמשתי בשני כבלים (לימיני ושמאלי) מסוג Rg-58, למי שזה לא אמור לו כלום אז מדובר בכבל coax בעל עכבה של 50ohm. נאמר לי שמשתמשים בכבל זה למטרות העברת AUDIO אז לקחתי אותו. לדעתי הרעיון הוא די טוב היות וה- coaxial cabels די חסינים לרעשים היות והם מסוככים היטב והם הרבה יותר אכותיים מכבל RCA פשוט וזול שמוכרים בחנויות. הצצתי גם באינטרנט באתרים שמוכרים כבלים וגם באתר של "street wires" וראיתי שהם פשוט בונים את הכבלי RCA שלהם על בסיס twisted pair וב- COA…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מה זה קבל?
מאת car pimp- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי שאלה קטנה מה זה קבל? מה הוא עושה ובשביל מה זה טוב?
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים. הרמקולים הקדמיים אצלי ברכב מופנים כלפי הרצפה. אל תשאלו למה. אין סיבה הגיונית... יפנים. מאחר ואין שום הגיון בתצורת רמקולים כזאת במערכת איכותית, החלטתי שאני מעוניין לבנות להם פודים ולחברם לדלתות. יש למישהו נסיון עם פודים כאלה (קיק פנלים בשפת העם?) יש חשיבות לגודל הפוד, במיוחד שמדובר ב 4"? פוד פתוח או אטום? אם למישהו יש דעה או נסיון - מוזמן להגיב. תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי תדגם של ה330w של פיוניר בסוף החודש אני יקנה גם רדיו דיסק jvc kdg400 היום אבא שלי הביא את הרמקולים והם פשוט נראים חיות!!!!!!! אני מת לחבר אותם!
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני כמה ימים קיבלנו טלפון אני וחבר שלי ממכר שלנו. הוא רצה שנבוא ונתקין לו מערכת בטנדר סקודה המתפרק שלו. כמובן שהסכמנו, מיד נסענו אליו והוא נתן לנו סכום כסף נכבד ואמר: תתקינו, אני רוצה שתביאו לי סאב קטן שדופק בראש וכל מה שצריך בשביל שהעסק יעבוד. אני צריך שישאר מקום, הרבה מקום, אז נדרש לחסוך כמה שאפשר במיקום הסאב\רמקולים + מגבר. ברשותו היה מגבר של Power Acustiks: http://img11.exs.cx/img11/1091/img19013eq.jpg http://img202.exs.cx/img202/6498/img19046lk.jpg ושני רמקולים אובאלים 9X6 של JVC, בתוך תיבות של אודיו גודס או משהו סיני אחר שהוא קנה באוטודיפו.. http://www.dunmorris.com/cart/speakers/cs_v6932.jpg http://img224.exs.cx/img224/8376/img19078…
הודעה אחרונה מאת flake, -
- 1 תגובות
- 830 צפיות
אני מחפש מקום שיתקין לי את המערכת (מגבר 3 ערוצים שיגביר קומפוננט קדמיים וסאב, קומפוננט מאחורה לא מוגברים, מערכת MP3 עם יציאה 4X50). באזור ת"א, מתקין מקצועי, בלי קומבינות, ומחיר הגיוני. בעקרון, כמה בדר"כ לוקחים על התקנה? המלצות מניסיון בבקשה...
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
המרת ליטר ל-CUFT
מאת WRX- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
נכנסתי לאתר שממיר מידות אבל לא הסדרתי. כמה ליטרים זה 1.5 CUFT?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 2 תגובות
- 689 צפיות
שלום רב! מדובר על רכב אימפרזה סדן (דגם 2005). אם מתקינים רמקולים טובים (6X9, מלא watt וכו') על המגש האחורי בלי לעשות חורים. רק להבריג לברזל, כך שיהיה מתחת לחור שכבר יש שם (אבל החור הזה בגודל 6.5 נראה לי, ומרופד בחומר בידוד). מה אני אשמע ברכב? אי אשמע את הבאסים? אני אשמע רק רעש? נא להתייחס למקרה המדובר, ולא להציע להתקין רמקולים אחרים (למשל בדלתות). תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תהנו: שימו לב שיש לינק כפול, (על ידי לחיצה על ניתן לבחור דגמים ספציפים של רכבים) http://www.mastertuninggeneve.com/sono.html
הודעה אחרונה מאת בולי, -
- 3 תגובות
- 961 צפיות
ולכן אני מזמין אתכם, המומחים לייעץ. עברתי על טונה של אתרים המוכרים ציוד אודיו לרכב, כולל לדבר עם כל מני מוכרים בדוכנים אפלים בתחנות המרכזיות ואני לא מצליח לקבל החלטה ברורה על ציוד חדש. מה גם שאתה אף פעם לא יודע איך המערכת שלך תשמע בתוך הרכב, עד לאחר ההרכבה ואז לך תחליף ותשגע את המתקין. מחיר לרכיבים חדשים נראה לי הסטרי. כדי לספק את הצרכים שלי. מה גם שבדקתי את טווחי ההיענות לתדרים וגיליתי שאת הבסים שאני כל כך אוהב אני יכול להחמיץ. נראה לי שהדבר הטוב ביותר שאני יכול לעשות הוא לרכוש רכיבים יד שניה במצב טוב. זה יחסוך לי המון כסף וכאב לב וייתן לי תוצאות טובות יותר בהתאם לתזרים המזומנים שבידי. לכן חשבתי על שתי אופציות כלליות: זוג קומפוננט מקדימה וזוג רמקול…
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה יש לי מערכת כזאת.. סאב רוקפורד P1 מגבר X5 1000 וואט פאנל של סוני +דיוידי יבוא אישי מחו"ל עלה לי 2800 שקל למגבר של האקס חמש יש שתי רמקולים 6X9 של קאדנס וזוג קומננטים 4 איטנש של רוקפורד לסאב מחובר מגבר SPL חברה לא מוכרת אבל מאוד ממולצת ואמינה שנותנצת חלבאס מספיק כוח... מסך 7 אינטש של סוני עכשיו אני רוצה להחליךף משו במערכת שישמעו יותר חזק ויותר איכותי או להוסיףך משו עכשיו הקומפוננט 4 אינטש של רוקפורד כבר לא מייצרים 4 אינטש קומפוננט לאוטו לא משנה החברה ואני צריך להחליךףף אותם ואני צריך רק 4 אינטש ושיהיו קומפוננט איפה שהרכבתי תמערכת אמר יותר לא מוציאים 4 אינטש קומפוננת ונשאר לו דגפ אחד שהוא רוצה עליו 1200 שקל אז מי יכול להמליץ לי מה אפשר לשים ע…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה רמקולים הייתם קונים ב-800 ש"ח (גם קידמיים וגם אחוריים)? כי עכשיו יש לי רדיו דיסק נחמד(של גי.וי.סי) ורמקולים מקוריים שבאו עם הרכב והם לא משהו.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לדעת הכין אני יכול לרכוש את הרמקולים האלה ? והאם הם באמת הרמקולים 9\6 הכי טובים שיש ?
סאב ALPINE
מאת RFTeam- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת על הסאב של ALPINE TYPE R . מה אתם אומרים? אני רוצה באס מדויק. האם שווה את הכסף או לא?
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המערכת כוללת ר"ד- פיוניר 1600, מגבר סיני פשוט סאב של לאנזר, 6 על 9 פיוניר, האוטו הוא פיגו' 106 XS 96 הבעיה היתה תמיד, אבל ב80 אחוז מהווליום המערכת נכבתה, בימים האחרונים היא מתנתקת, ב30 אחוז מהווליום בערך... המערכת מותקנת כחצי שנה, ד"א לעוד אנשים המערכות של פיוניר לפעמים לא מוציאות דיסקים?, כי זה קורה לי ולעוד אנשים עם מערכות דומות. עשיתי חיפוש- וראיתי שאמרו לבדוק עם יש חוטים חשופים- בדקתי אצלי ואין.. מה יכולה להיות הבעיה- גם התאורה של הר"ד רוקדת לפי המוזיקה בווליום מאוד נמוך יחסית... תודה רבה על כל עזרה אפשרית!
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 1 תגובות
- 877 צפיות
לפני כחודשיים מצאתי מקום שלטענת הבעלים "מומחים" בבניות מפיבר . השקעתי סכום נכבד , קניתי דינמייט אקסטרים לדלתות וביצעתי אטימה (עסק יקר ). הורדתי את הריפודים המקוריים ונתתי לבעל המקום על מנת שיבנה את הפודים . הוא משך את העסק כחודש וחצי ובסוף הרס את הריפודים וסגר את המקום . למצוא ריפודים חדשים לקח לי כחודש וגם זה עסק לא זול. יש לכם אולי המלצה לחנות באזור הצפון שיודעים לעבוד? תודה.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הציעו לי סאב של פיוניר עם יהלום כזה מקדימה אם מישו יביא תמונה אני הודה לו מאד הבן אדם אומר זה יש בפנים שמן וזה מקרר את הסאב ... יש כזה דבר או שזה חרטא? הוא סתם את הפיר כי הוא חושב שתיבת לחץ זה יותר טוב .. יש כזה דבר או שזה סתם חרטא? והחוטים יוצאים החוצה הוא אמר שהוא ישים לי תברגים שסוגרים את זה בקיצור 500 שקל זה שווה את זה?
הודעה אחרונה מאת alooon1, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אילו רמקולים לדעתכם איכותיים וחזקים ביותר? עד 600 שקל. יהיה מחובר אליהם כנראה מגבר לנזר 600w 2ch. חשוב שהרמקולים יהיו לא רק איכותיים אלא גם חזקים ועם מיד באס חזק במיוחד כי אין סאב באוטו, בגלל זה חשבתי על רמקולים 6x9 ולא קומפוננט. באוטו יש לי עוד 4 רמקולים מקוריים של האוטו בכל דלת שאני מקווה שהם לא יהרסו לי את האיכות. בנתיים אני חושב על המורל פולס 6x9, מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka,
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,341 אורחים (הצג רשימה מלאה)