Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת ליטר ל-CUFT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

אבל אם יש לי תיבה של 40 ליטר (המלצת היצרן 1.5 CUFT) זה קריטי?

והאם יהיה גדול בשמע אם אני יבנה תיבה בנפח 42 ליטר עם פורט?

פורסם

אם כבר אז יש לי שאלה

נגיד ויש לי סאב שאני צריך בשבילו תיבה של 45 ליטר

השאלה שלי ככה

זה משנה אם הארגז מרובע או בצורת צינור או אלכסוני

או מה שחשוב הוא הנפח ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

WRX, לא תשמע הבדל של 2 ליטר.

Samiro, הצורה של הארגז לא משנה, העיקר שתבנה אותו בנפח המתאים.

המידה הארוכה ביותר של התיבה צריכה להיות קצרה מחצי או רבע אורך גל שהסאב מנגן, מכיוון שהסאב מנגן גלים באורכים של 3 מטרים ויותר, בתיבות שמיועדות למכונית לא אמורה להיות כל בעייה. רק שתדע לידע כללי.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אבל עוד כמה ימים אני מתכנן לבנות תיבה בנפח 42 ליטר עם פורט בקוטר של 4" באורך של 11" (לפי היצרן...). השאלה היא האם הפורט באמת ישנה את השמע בצורה משמעותית?

ועוד שאלה: עד כמה שידוע לי VAS זה הנפח של הרמקול עצמו אבל מה זה אומר שכתוב 37.45 Ltr?

להנאתכם צירפתי סריקה של הנתונים...

ושאלה אחרונה: אז המידות שכתובות פה זה כולל את הנפח של הסאב עצמו או שצריך להוסיף לנפח שכתוב?

aaaaaaaaaaaaa.jpg

פורסם

לעיתים יצרנים מגדירים יחס של אורך/רוחב או עומק/רוחב דבר שמגביל בתכנון צורת הארגז.

בסאבים לרכב טרם פגשתי הגבלה שכזו.

אם אין מגבלות יצרן, אז לא אמורה להיות הגבלה לעניין הצורה (למרות שלעיתים יש המלצה לזוית התקנה (אדייר ממליצים את השיבא להתקין מאוזן (Face Up)).

• תוכן חדש...